Kodiak338

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kodiak338

 1. Bruker den kula med 43grn N19. Går høl i høl 100mtr og 200mtr. Hvis jeg gjør en god jobb vel og merke. Dette er en sako75 varmint 6,5x55
 2. Da ble det Handel. kommer snart I en norgespakke, sammen med ei flott sako AIV rifle kan nok he noe tid før 340wby pipa blir montert og testet, men takk til dere som svarte her. ps.selger nå ei kjempefin Sako AIV rifle.
 3. vurderer og kjøpe et ekstra ĺøp I 340wby til sakoen, men fordi dette er brukt, vil jeg vite om dette er et kaliber som sliter veldig mye ĺøp? noen her inne med tilstrekkelig brukerfaring til å kunne svare på dette?
 4. Tidligere, før den ble solgt, hadde jeg en Pm2 5-25x56i gen2 mildot dt på min cz varmint nå står det en meopta 4-16x44 på.
 5. låner denne litt,da jeg lurer på det ssamme, bare med grøvre kaliber. Vurderer kjøpe sauer202 7mm.rem mag, og lurer på hvilke kaliber jeg kan i tillegg uten å kjøpe ekstra sluttstykke? er 375 h&h mulig?
 6. Har lyst til å komplettere arsenalet med et skikkelig langholdsvåpen i et dugelig kaliber, og har funnet frem disse to, som ser meget bra ut ved første øyekast, men uten noe egenerfaring med noen av de så tenkte jeg at en sjekk på kammeret var på sin plass:) Er det noen her inne som har noe erfaring med de nevnte våpensystemer som kan dele noe info? på forhånd takk
 7. Har en Meopta R1 4-16x44 på salongrifla. den har 0,7 cm pr klikk
 8. stoppet på 73 fordi med den ladningen så ble presisjonen bra, og jeg fikk samme treffpunkt som med med ammoen jeg bruker til trening (250grn Mk og 68grn N160)uten justering av kikkerten:)
 9. bruker samme kula til mine "jaktladninger" til min M85 Kodiak(338Wm) lader selv med 73grn MRP, noe som gir 795 ms ifølge min chronograf. Denne riflen har 54 cm løp
 10. Husker jeg fant disse et sted for en tid tilbake, sikkert årevis, men greier ikke huske hvor Tro om det ikke var på en tysk nettside, men uansett. Har lenge ønsket picatinny på sakoen uten å måtte bore eller på noen måte "skade"kassa på rifla. Det jeg finner er med skinne festet på optilock baser-noe som vil gjøre at siktet blir veldig høyt montert på rifla. Noen her inne som vet hva jeg tenker på, og hvor det evt kan bestilles? Skulle det finnes one piece skinner som passer på dem koniske sporene så er det absolutt et bedre alternativ. Ikke så nøye med tilt egentlig.