Jump to content

Vijay78

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vijay78's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Dobbel emballasje?. Så, hvis jeg pakker det inn i bobleplast i en boks. Så pakker jeg den inn igjen i en annen boks, med avis-krøll rundt? Hvor får jeg tak en Begrenset mengde farlig gods merke? Er det noe jeg får fra posten ? Mvh
  2. Hei Fant ikke noe passende Kategori å stille dette spm, så spør i denne. Ønsker å sende noe ammunisjon i posten, CCI Mini Mag 22 LR HP. (Copper plated hollow point) Veier tilsammen 8,3 kg /1000 skudd. Ringte posten, og dem sa at det var 3 forskjellige UN nummer som var lov til å sende med posten, og jeg derfor måtte finne ut av dette, før de kunne gi meg videre informasjon. Noen som vet hvordan jeg kan finne ut UN nummer? Evt om det er noen enklere alternativ for å sende fra Sørlandet til Hedmark. Andre enn posten? Mvh
  3. Hei Har lagt pistol for salg på finn, og har fått en del henvendelser. Men alle bor andre steder i landet, og jeg må sende. Hvordan går jeg frem med salget. De må sende meg våpentillatelse og scanna ID, som jeg må fylle ut og sende inn til mitt politikammer? Må jeg vente på noe svar ? Så må jeg sende forsendelsen i 2 deler, vital del, og resten av pistolen i egen forsending. Holder det med norgespakke? Hvordan pleier man å gjøre med betaling? Hvis noen kunne gitt meg en step by step for salg, og salg hvor jeg må sende, så hadde jeg satt pris på dette. Mvh
  4. Hei.. Så da er det greit om jeg bruker foreldes adresse som registrert bosted, selv om jeg bor en annen plass? Ihvertfall til jeg kommer så langt som å evt. få solgt våpnene.
  5. Hei.. Nå er det slik at jeg antakelig må flytte på meg og selge boligen - og har derfor spørsmål om våpenskap. Kommer da antakeligvis til å leie bolig, og kan ikke bolte fast noe skap. Tenkte på muligheten til å kjøpe ett skap man kan øke egenvekten med vha bly senere? Er det lov til å bolte skapet hjemme hos en forelder, og oppbevare våpen der? Nå er det slik at det er en stund siden jeg har skutt, men tenkte å gjennoppta hobbyen der jeg flytter, derfor jeg helst ikke vil selge enda. Men dersom jeg selger, hvordan går man frem da? Gjelder våpentillatelsen fremdeles, dersom jeg evt. selger nå, og kjøper senere dersom jeg får til ordning med nytt våpenskap?
  6. Hei.. Ute etter fiber sikter og Novak sikter til min GSG 1911. Hører Dawson er de eneste som har fiber sikter som passer perfekt. Noen som vet hvor jeg kan få tak i disse siktene til en rimelig pris (Dawson) sender kun innen USA. Slide alignement cone er også noe jeg er ute etter.
  7. Takk for nyttig info razummy og flere
  8. Bare tenker litt for meg selv. Nå virker selger åpen og har ingen grunn til å tvile på han. Men, om jeg sendte søknaden. Han leverte den den inn, og sendte meg kvittering på at søknaden om om-registrering er sendt til politiet. Da kan jeg betale, og når betaling er mottatt, så sender han våpnet? Siden dette ikke er ett leketøy vi handler om, så vil nok politiet være interessert i å vite nøyaktig hvor våpnet befinner seg, dvs hos personen våpnet er registrert hos? Så ikke noe å tulle med. Men uansett, selv om jeg ikke har grunn til å mistenke selger, så er det flott om det var en metode som begge parter kunne være komfortabel med. Dette må jo skje ofte, med alle som selger på Finn blant annet, salg av våpen via post, hvordan gjøres det ?
  9. Ok Men med din metode, så er det kun selgers interesse som blir ivaretatt. At DU aldri har hatt problemer, betyr jo ikke så mye. Men ser poenget ditt.
  10. Hei Er det noen som har kjøpt pistol over nett f.ex finn, uten mulighet til fysisk utføre handelen pga for lang avstans Hvordan gjør man det i praksis, slik at det blir greit for både kjøper og selger Papirer? Betaling?
  11. Lest litt rundt, og står at noen har opplevd at sleiden har sprukket. Vet du om dette er noe GSG har gjort noe med? Leste at dem nå bruker aluminium sleider, stemmer dette? I tilfelle, hvordan vet jeg hva slags type jeg har?
  12. Sjekka om magazine safety pinnen var der, og det var den ikke. Ser ut som om den er fjernet? Merkelig siden jeg kjøpte den ny i butikk.
  13. Kjøpte den ny, magasinet var ute. Jeg kan dra hammeren tilbake og skyte.
  14. Hei... Trodde ikke det skulle være mulig å kunne skyte med GSG 1911 uten at magasinet var inne, men det gikk visst, når jeg dro tilbake sleiden , så ble den "cocket", og da kunne jeg trekke i avtrekket uten magasinet inni når jeg holdt inne safety-knappen bak. Så kom til å tørrskyte 2 ganger. Kan dette ha ødelagt noe i pistolen ?
  15. Hei... Vet ikke helt hvor denne posten passer inn, men bor på sørlandet, og lurte på om det er jegere som selger fangst. Da tenker jeg folk som har som geskjeft å selge, med godkjent "slakteri" eller hva man skal kalle det, dvs. hvor mattilsynet ikke ville vært skeptiske. Mener jeg hørte om jegere som drev sånne geskjefter, og man kunne finne dem på en nettside. Litt ute etter villsvin, hare, rådyr og kanskje annet snadder. Ikke alltid lett å finne det i butikker.
×
×
  • Create New...