Mix

Members
 • Content count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mix

 • Birthday
 1. Lee sin hva ? Den nye Ergo Prime ?
 2. Nettopp, og det samme gjelder motsatt vei, er tofoten låst slik en Harris er har en lettere for å få munningsvipp ved rekylopptaket. Jeg foretrekker absolutt en tofot som er bevegelig i lengderetningen, og det er de aller fleste, og det ikke uten grunn. Når det gjelder treffpunktsforandring mellom benk og liggende med tofot er ikke dette det store problemet for meg. Det viktige er repeterbar konsistent skyting med tofoten. Har ikke benk med i skauen uansett.
 3. Joda, enig i det, men da må vi diskutere samme tema. Når du siterer ett innlegg som omhandler forskjell på forskjellige bipods og blander inn skytestillinger, grep, skulderanlegg og press blir det et salig rot. Ellers er jeg helt enig med deg. Men problemet blir at vi snakker forbi hverandre. Å få samme POI i benk og liggende med tofot er ikke lett, jeg greier det ikke, men å minimere det er vel alle interessert i.
 4. Msteiro du har misforstått helt. POI står for for Point Of Impact og ikke Point Of Interest.
 5. Nei, det er ikke det denne tråden handler om. Denne tråden handler om skyting med tofot, ikke forskjellene mellom skyting i benk og liggende med tofot. Jeg foreslår du starter en ny tråd om dette.
 6. Hææ, hvordan finner du ut det ? Var du tilstede under innspillingen ? Det han sier er at POI varierer fra benk til tofot.
 7. Nei, det er ikke det jeg mener, men man må ha et lett press fremover som du sier, og på dette bildet ser man dette. Jeg tror egentlig vi er enige i prinsippene, men min mening og følelse med Harris typen er at den pga. at den er fast og låst i lengderetningen har den en tendens til å hoppe på underlaget under bevegelse og rekylopptak. Dette unngår man på Versa-Pod og Atlas da de tillater bevegelse i lengderetningen uten å måtte bevege beina mot underlaget. Jeg har en høy Harris den er faktisk brukendes. Den er pga. høyden mer fleksibil i konstruksjonen pga lengre bein og er derfor mer fleksibel i lengderetning. Jeg vet ikke om folk forstår hva jeg mener. Men videoen jeg refererte til synes jeg forklarer dette godt. Det beste er selvfølgelig å teste dette selv. Skyter en like godt og repeterbart med en Harris er det jo greit. Men for meg ble det ikke konsistent nok.
 8. Er du nysjerrig kjøp en Versa-Pod kopi på nett og test, det koster deg ikke mer enn 2-300 kroner. Her er det ett bilde av en som skyter korrekt med fremoverlent Versa.Pod tidligere i denne tråden.
 9. Vel man skal jo ikke sløse med klistrelappene heller, 1 skal være nok.
 10. Harris type tofot liker jeg ikke i det hele tatt selv med vugge. Den gir ikke nok fri bevegelse i skyteretningen. Versa-Pod eller Atlas eller kopier av disse er etter min mening bedre alternativer. Illustrert bra i denne videoen
 11. Det er vel bare Arbeiderpartiet som har programfestet en strengere våpenlovgivning ? Arbeiderpartiet: Forbudet må lovfestes Arbeiderpartiet mener våpenlovgivningen må strammes inn. I sitt gjeldende partiprogram skriver de at forbudet mot halvautomatiske våpen må lovfestes og muligheten for unntak må strammes inn. De mener også vilkårene for å skaffe seg, eie og inneha slike våpen må bli strengere. http://www.aftenposten.no/norge/22-juli ... 7459b.html
 12. Hva koster frakt fortolling handling etc. fra Titanreloading ? Vil det kanskje svare seg å bruke Jetcarrier istedet ?
 13. Det ble diskutert å prøve medfølgende Chicken marinaden på gåsebryst filet under middagen ikveld så eg har egentlig gitt opp dette eksemplaret av maskinen nå. Jaja slik kan det gå.
 14. Da er hylsemarineringsmaskinen på plass i heimen. Jeg ble egentlig litt imponert både av størrelsen + at den virker robust. At den kun har 3 RPM anser jeg ikke som store problemet egentlig, den får heller kjøre i 10 timer. Med kun 4 watt forbruk og lite støynivå bør dette gå fint. Problemet nå er at jeg ikke får ha vidunderet i fred, maskinen har blitt beslaglagt til kjøkkentjeneste. Det ble marinert hjortakjøt til lørdagskosen ikveld og det ble en success. Jaja, eg får kanske kjøpe en til av sorten før SS media er mottatt fra US og hylsemarineringen kan begynne.
 15. Flott, da får jeg sulle litt med å deprime noen hylser så dem er klar til marinering.