Mix

Members
 • Content count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Mix

 1. Ca samma her, men med Stainless tumbling media fra Ebay. Fikk det under tollgrensa levert på ei uke eller to. + ett kilo med sitronsyre også kjøpt fra Ebay. Løp å kjøp !
 2. 6,5x55 er og blir ett plinkekaliber og egner seg best på papp og stål og det er det bra til. Til human storviltjakt bruker vi tyngre kuler.
 3. De gangene jeg har kjøpt Jaktmatch er det for hylsene sin del... Det har vært for mye med denne ammoen i det siste. Neste gang jeg skal ha hylser skal jeg kjøpe hylser, og da Lapua.
 4. Denne hører hjemme i en våpeneiers verktøyskap. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Olje-og-Fett/Universalapner-2000016986/
 5. Classic cast fås for ca. $100. RCBS RC ca. $150 Classic cast er etter min mening ett veldig godt kjøp.
 6. Gå heller for Classic Cast pressa til Lee skal du ha Lee enkeltstasjonspresse. Det er en helt annen kvalitet.
 7. Ikke jeg heller er så nerdete, og egentlig så gir jeg f i hele greia. DAB er her, det er det lite å gjøre med, take it or leave it.
 8. Ganger du det med alle radiolyttere vil det nok knele mange basestasjoner.
 9. Det er godt vi har DAB da. Skulle alle streame radio ville det ikke vært mye båndbredde igjen tilgjengelig.
 10. Det var jo kjempebra ! Man unngår mye luft i innleggene på dette. Dere admins gjør en kjempejobb !
 11. Etter oppgradering er dobbelt linjeskift blitt standard i editeringsvinduet. Det er vel unødvendig ? Det tar stor plass. Ikke minst på mindre skjermer. Går det ikke an å fikse dette ? Det er sikkert en enkel setting. Som å sette Body Text som standard. Istedet for Paragraph Format.
 12. Trump'ern er nok rette mann ja.
 13. Den grensen må irritere Boyds noe j@vlig. Det finnes ikke mening i ett exportforbud for ett stykke tre. Spesiellt når vi og sikkert mange andre land ikke har noe import forbud på en stokk.
 14. Ignoreringslisten på den nye softwaren her på forumet er særdeles effektiv, prøv den. Jeg ble imponert. Noen er det greit å bare ignorere.