Jump to content

Mix

Members
 • Content count

  365
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Mix

 1. Bilder som har forsvunnet

  Det der er jo løsningen på hele problemet.
 2. Federal Fusion 156 gr http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=5567
 3. Kikkertsikte med god øyeavstand?

  Ser ut som Recknagel har etter ett google søk. Jeg har picatinny på mine rifler og QRW ringer, det gir stor fleksibilitet på plassering av kikkert og bytte av kikkerter mellom rifler. På jakt turer har jeg ofte med meg ei rifle og 2 kikkerter.
 4. Kikkertsikte med god øyeavstand?

  Picatinny skinne gir litt mer fleksibilitet for justering av kikkert.
 5. Lee reloading stand

  Det hadde vært fint med ett bilde av oppsettet ditt @Draugr Blir dette stødig nok ? Jeg må over i nytt laderom og grovsnekring av skikkelig arbeidsbenk er utelukket. Jeg kunne tenkt meg noe likt ditt opplegg for ladepressene ved siden av ett vanlig arbeidsbord
 6. Tennhetter sitter litt for langt ut

  Og jeg lurer på hvorfor det er blitt nærmest umulig å få tak i Federal 210 LR tennhetter nå ? De er/var bankers.
 7. Interessant, fortell oss hvordan dette ender. Mange kan ha blitt lurt til etterregistrering her. Har du kopi av søknaden ved etterregistreringen ?
 8. Valg av rifle

  En Tikka T3 Light synth stainless i 308 win med demper er absolutt ett solid førstevalg uansett hva denne "Herren" mener. "Kammerherre " er det mulig ! Snakk om å være hildet.
 9. Liten lett rifle .223 tips?

  https://www.berettaaustralia.com.au/rifles/firearms/tikka-t3x-super-lite-stainless- http://www.cabelas.com/product/Tikka-T-X-SuperLite-Bolt-Action-Rifle-ndash-Stainless-Steel-Realtree-Hardwoods-HD/2313228.uts
 10. Liten lett rifle .223 tips?

  Bruksvåpen Tikka T3 light rustfri med synth stokk. 2,7 Kg. Litt lengre låskasse, so what.
 11. Ladeutstyr til nybegynner.

  Jeg googla litt og ser det er forskjell på tennhetteoppsamleren som du sier, Det er mer utsatt for skitt på Breech Lock utgaven. Jeg får gå i tenkeboksen. Takk for info. Fant også ut at en kan montere ett Hornady Lock-N-Load Conversion Kit med bushinger på gamle pressa. Det er nok en smartere løsning.
 12. Ladeutstyr til nybegynner.

  Var det Classic cast breech lock du hadde ? Og hva var problemet ? Jeg har ei Classic Cast presse, men lurer på å bytte til Classic Cast Breech Lock, Så det er ikke noen god ide ? Bushings koster jo ikke all verden.
 13. Endelig .280 Remington

  Flott rifle. Fortjener en vakker Leupold VX-6 den der.
 14. Liten lett rifle .223 tips?

  Cz 527/Brno er sikkert ett alternativ for dem som liker høyt kikkertsikte på stylter. Skal man ha åpent sikte greit, men med kikkertsikte, nei takk.
 15. Liten lett rifle .223 tips?

  Helt klart en Schultz og Larsen Legacy, den rifla er ett lite smykke. Men den koster litt.
×