Jump to content

oveo

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oveo's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gikk til innkjøp av en brukt Redfield revolution 3-9x40 til salongen min (en CZ455 i 17hmr). skrudde av den gamle kikkerten og satt på den nye, uten å ta av mer enn toppdelen av ringene. Har ikke peiling hvilken montasje det er. men kjøpte den hos forhandler med sist kikkertsikte og dette ble montert av forhandler. så vet at montasjen passer til rifla. Når jeg skulle skyte inn på ca 60-70 meter fikk jeg tom for klikk oppover. Mangler en tomme. Har lest litt om at en kan bruke shims. Men tenkte at dette var på laaange hold da det kan være mer natrulig å gå tom for klikk. Ser og at den nye kikkerten tar så vidt borti den ene skruen til pipa .. Men slik jeg tenker så burde dette i så fall resultert i at jeg hadde fått høyere treffpunkt enn normalt. Er ganske grønn på dette.. Ødelagt kikkert? shims? feil montasje?
  2. Da får jeg prøve med ståltråd og la korketrekkeren ligge neste gang .
  3. Haha, tidenes skrive Leif som kom med her .
  4. Hei, har lest flere steder at en børr kroke ender før en henger de opp (gressender). Tok ei stokkand for 10 min siden og så kom spørsmålet, hvordan korker mann en and? Planen er å ribbe brystet og ta ut filene.
  5. Ingen som har noen Innspill?
  6. Swazi model Norway har vært på markedet stund nå. Noen som har erfaringer å dele?
  7. Ser noen nevner det samme problemet med norrøna Kvinnherad. Men der har det blitt bra etter en del justering av hetta. Kan jo være samme løsning her og. Noen som har erfaring med at glidelåsen holder tett uten stormflap?
  8. Er det noe dårlige erfaringer med norway modellen? Den har jo vært på markedet en stund nå og i tillegg fått en konkurrent i norrrøna kvinnherad.
  9. Ser at skudd nr to lett kan dyttes ned bak i magasinet. fjæren klarer da ikke å presse den opp igjen uten hjelp, slik som den klarer med skudd nr 4. Vet ikke om det er normalt da jeg ikke har sammenlignet med noen andre magasiner.
  10. okey. kall meg dum, men det sier ikke meg så mye.. har dette noe å bety med tanke på å justere leppa? stod C på magasinet.
  11. er det lett å se hva som må utbedres på leppene? har jo ikke et magasin å sammenligne med.
  12. jeg har en sako 85 finnlight 6,5x55. Dette er en rifle jeg har kjøpt brukt og hatt i et par års tid. Har et problem med matingen. sluttstykket sliter med å plukke opp skudd nr. 2 Har ikke hatt magasinet liggende med skudd i. Har også alltid påsett at skuddene ligger helt bak i magasinet. Kunne tenkt meg å demontere magasinet helt for å strekke fjæren litt. men usikker på hvordan jeg går frem. Har presset patronbæreren helt ned i bakkant får å gjøre rent tidligere. men vet ikke hvordan jeg får tatt ut fjæren. Noen som har innspill til hvordan man demontere magasinet. evt innspill til andre ting som kan fikse problemet med mating?
  13. Hei. Er inn i mitt andre år med hjortejakt. Kommer over en del tråkk og spor. Så kommer spørsmålet. Gikk hjorten her for 10 minutter, 10 timer eller 10 dager siden. Om ting har lagt seg over sporet eller skit, så har jeg kunkludert med at det ikke super ferskt. Tenker da på barnåler og andre ting som har lagt seg oppå spor. Har da tenkt at sporet er 1 dag + gammelt. Med mindre det har blåst veldig den siste tiden. Hvor rette kantene etter avtrykket fra klåvene er, kan og være et indikasjon på hvor ferskt det er. Har gått på jakt med andre jegere med mer erfaring. Alle har en formening om dette. Er det bare jeg som sliter med å stavfeste hvor gamle tråkkene er? Hadde vært kjekt å høre hva dere ser etter for å tyde hvor gammelt sporet er. Legger ved eksempel på: Tråkk jeg anser som rimelig ferskt skit som jeg vil tro er opp i mot en dag gammelt
×
×
  • Create New...