Jump to content

Bjorhusdal

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bjorhusdal's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei! Om to måneder kommer det en ung engelsksetter hannhund i hus hos oss. I den anledning lurer jeg på hvilken litteratur dere anbefaler at man leser før man overtar herligheten? Kom gjerne med tips! Dersom noen selger en av de nevnte bøker, send gjerne en pm!
  2. Sjekk ut sightron s-tac 2.5-17.5x56!
  3. Hei! Studerer i trondheim for tiden, og har derfor ikke bil tilgjengelig. Har tatt med meg både hagle og rifle, slik at jeg kan trene/jakte litt gjennom studiene. Noen i nærområdet som har tips til skytebaner og eventuelt en buss/noe slikt for å komme seg dit? Takker for svar!
  4. Hehe, har en far som nok hadde vært enig med deg der! Takker for alle tips, får ta de til betraktning
  5. Heisann, flyttet nylig til Trondheim og tok med meg både hagle og rifle i tilfelle jeg skulle få til å jakte litt. Noen som har tips til plasser å jakte på småvilt høst/vinter for en student uten bil? Takker for alle tips
  6. Lastet ned i går på android, og appen virker helt lik den jeg lastet ned i fjor. Noen som har noen brukstips ?
  7. Vet dette er en gammel tråd, men prøver likevell. Dere som fortsatt eller har brukt denne appen, hvilke lokk er det dere har best erfaring med? Klør i fingra etter å prøve den!
  8. Skal sies. Jeg har skutt noen hundre skudd med tofot, men ikke med noen form for beanbag eller noe liknende i bakkant av rifla, og klarer ikke å få rifla til å ligge HELT stille, uten å se bevegelse. Vet ikke hvordan dette er mulig engang, når til og med pulsen min slår ut på siktet. Beanbag er stikkordet Ja er som jeg har trodd det, har bare ikke orka å kjøpt/laga meg en beanbag, men må nok se meg nødt!
  9. Skal sies. Jeg har skutt noen hundre skudd med tofot, men ikke med noen form for beanbag eller noe liknende i bakkant av rifla, og klarer ikke å få rifla til å ligge HELT stille, uten å se bevegelse. Vet ikke hvordan dette er mulig engang, når til og med pulsen min slår ut på siktet.
  10. Rått Har ikke fått prøvd noe ut forbi 200metern, men har en rigg som skal klare ett stykke lengere en det ivertfall! Hvor langt skyter dere ?
  11. Ble en aldri så fin tur i går, så godt med rype og fikk skutt rype med rifle(første gang! ). Første rypa datt i smellen på 150 meter, andre datt i smellen på 100 meter. Første rypa ble helt sprengt, skøyt med norma jaktmatch 7.8g FMJ, må vell ha truffet noe bein eller liknende? Rypa lettet på relativt lange hold for hagle, da kjente jeg at jeg var glad for at rifla var fint plassert i riflesekken! Utrolig morsom form for jakt, skal definitivt gjøres igjen! Overanskende mye snø i fjellet, til tider gikk vi opp til livet i snø, til tider dekte det såvidt skoen. Legger med noen bilder Første rypa, skutt på 150m. Stemningsbilde! terrenget
  12. Er jeg negativ pga jeg har lest negative omtaler? Makan til nærtagende du var da
  13. Første positive opplevelsen med de jeg har hørt om!
  14. Hva med, http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=11212 ?
×
×
  • Create New...