Jump to content

razumny

Members
 • Content count

  2,975
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About razumny

 • Birthday 10/17/1983
 1. Få M1 Garand godkjent

  Med tanke på at de koster snaut 2000 USD per stykk, mens en refurb koster mellom 700 og 1200 USD per stykk, så er det relativt garantert at du bortimot dobler stykkprisen, ja.
 2. 1911-tråden

  Jeg har ikke erfaring med den spesifikke pistolen, derimot har jeg på hendene to 1911er; den ene er en STI Trojan i 9mm, den andre en kommersielt produsert 1911A1 fra 1937, naturligvis i 45 ACP. Med unntak av at grepsplatene er noe forskjellige, og at det er forskjeller på mainspring housing og utfresinger foran på grepet ligger de dønn likt i hånda.
 3. Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Det er våpenloven som er gjeldende lovgivning her. Denne sier: Politidirektoratets rundskriv 2009/009 spesifiserer på side 17 følgende: Foreldrene må med andre ord på egen hånd opparbeide seg et behovsgrunnlag. Kilder: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1961-06-09-1#shareModal https://www.politiet.no/globalassets/02-tjenester-admin/vapen/politiets-behandling-av-vapensaker.pdf
 4. Glock-praten

  Jeg er ikke uenig med deg der, jeg har bare til gode å se det...
 5. Glock-praten

  Ikke vet jeg hvem du har snakket med, men min erfaring med PMAGs er at de er driftssikre og gode magasiner, som har tålt all juling jeg har sendt deres vei gjennom to sesonger med IPSC-skyting (les: *mye* magdropp) uten problemer. Den eneste fordelen jeg ser med OEM-magasinene kontra PMAG er at de har en liner som er i et eller annet magnetisk metall, hvilket gjør at de passer i en magnetisk magpouch.
 6. Sivilt skytterfelt planlegges i Avgrunnsdalen

  Godt å høre. Jeg tror det kan bli mye moro der når ting kommer på plass!
 7. Dagens annonse på finn.no

  Ah, ja, ser den går i kassa. Trodde den ble for lang.
 8. Dagens annonse på finn.no

  Altså... Snasen sak det der, men hvilket program skal den brukes i? IPSC Open-divisjonen, kanskje?
 9. Behandlingstid på våpensøknad

  Hvor er du folkeregistrert? Oversending fra Oslo til Asker og Bærum tar litt tid, Oslo har "noe" saksbehandlingstid for tiden, og Asker og Bærum er beryktede for å være trege...
 10. Dagens annonse på finn.no

  På ingen måte, men med tanke på trenden i denne tråden, og at annonsen ble lenket til uten videre kommentar, var det nærliggende å tro at det var det.
 11. Dagens annonse på finn.no

  Klarer ikke helt se hva som måtte være galt her? Sliten rifle, men det gjenspeiles også i prisen.
 12. 1911-tråden

  Jeg tipper det er fordi @psg-1 svarer på et spørsmål fra @Mondragon
 13. 1911-tråden

  Jeg så på R1, og var ikke imponert over hvordan den var. Uten å skulle påberope meg noen stor ekspertise på våpen generelt, ei heller 1911 spesielt, virket den slurvete satt sammen, ruklete, og med toleranser jeg hadde forventet av en Glock. Jeg gikk for STI Trojan, og har ikke angret et øyeblikk.
 14. Du har selvfølgelig rett; jeg mente naturligvis MAO. Jeg hadde rent glemt denne tråden. Løsningen ble tredelt; rødpunkt på 45 graders offset mount, bytte ut 20MOA skinne med 0MOA skinne, og bytte ut kikkerten med 4-16 varianten.
 15. 1911-tråden

  Altså, har vi åpnet opp for hva som helst? Hardporno på Kammeret? Fra spøk til pistol; lekkert skytejern!
×