Jump to content

razumny

Members
 • Content count

  2,969
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About razumny

 • Birthday 10/17/1983
 1. Dagens annonse på finn.no

  Ah, ja, ser den går i kassa. Trodde den ble for lang.
 2. Dagens annonse på finn.no

  Altså... Snasen sak det der, men hvilket program skal den brukes i? IPSC Open-divisjonen, kanskje?
 3. Behandlingstid på våpensøknad

  Hvor er du folkeregistrert? Oversending fra Oslo til Asker og Bærum tar litt tid, Oslo har "noe" saksbehandlingstid for tiden, og Asker og Bærum er beryktede for å være trege...
 4. Dagens annonse på finn.no

  På ingen måte, men med tanke på trenden i denne tråden, og at annonsen ble lenket til uten videre kommentar, var det nærliggende å tro at det var det.
 5. Dagens annonse på finn.no

  Klarer ikke helt se hva som måtte være galt her? Sliten rifle, men det gjenspeiles også i prisen.
 6. 1911 tråden

  Jeg tipper det er fordi @psg-1 svarer på et spørsmål fra @Mondragon
 7. 1911 tråden

  Jeg så på R1, og var ikke imponert over hvordan den var. Uten å skulle påberope meg noen stor ekspertise på våpen generelt, ei heller 1911 spesielt, virket den slurvete satt sammen, ruklete, og med toleranser jeg hadde forventet av en Glock. Jeg gikk for STI Trojan, og har ikke angret et øyeblikk.
 8. Du har selvfølgelig rett; jeg mente naturligvis MAO. Jeg hadde rent glemt denne tråden. Løsningen ble tredelt; rødpunkt på 45 graders offset mount, bytte ut 20MOA skinne med 0MOA skinne, og bytte ut kikkerten med 4-16 varianten.
 9. 1911 tråden

  Altså, har vi åpnet opp for hva som helst? Hardporno på Kammeret? Fra spøk til pistol; lekkert skytejern!
 10. Vortex Viper PST 6-24X50 byttes

  Jeg er svært fornøyd med min Vortex Viper PST, men opplever at jeg har behov for lavere forstørrelse mer enn jeg har behov for stor forstørrelse, og ønsker derfor å bytte i Vortex Viper PST 4-16X50.
 11. 1911 tråden

  Swing and a hit; Magtech 230 grs FMJ, Overraskende behagelig å skyte, men så er det jo selvfølgelig en tung og treg kule...
 12. 1911 tråden

  Hitrate, schmidtrate. Første gangen jeg skyter pistolen, første gangen jeg skjøt 45 ACP, og jeg er da for pokker ikke en spesielt god skytter uansett... Når jeg gjorde jobben, leverte skytejernet. Litt utfordrende sikter, det skal sies, men at jeg ikke skjøt bedre er meg, ikke pistolen. (Har jeg nevnt at jeg ikke liker å skylde på utstyret )
 13. 1911 tråden

  Her er pistolen jeg nevnte tidligere her. Riktig behagelig å skyte med; dette er pistolen for alvorlig koseskyting...
 14. Behandlingstid på våpensøknad

  Det er en litt unyansert fremstilling. Dersom søknaden ikke kan ferdigbehandles i løpet av en måned etter mottak, skal søker orienteres om dette. Dette reguleres i forvaltningsloven, som sier følgende: F.eks.; da jeg i slutten av Mai leverte en uregistrert pistol meg tilhørende ervervs- og registreringssøknad, fikk jeg beskjed om at det kom til å ta tid; minst ni uker. Da er kravet om foreløpig svar etter tredje ledd strengt tatt overholdt. (Det er, såvidt meg bekjent, ikke anledning til å gi foreløpig svar utover at søknaden er mottatt og ligger til behandling). Så kan man selvfølgelig synes hva man vil om fjorten ukers behandlingstid. Det kunne ikke falle meg inn å kommentere det.
 15. Dagens annonse på finn.no

  Er jeg alene om å tenke at selger har sendt en god søknad på hjemmebesøk fra Onkel Blå?
×