aps

Administrators
 • Content count

  1,658
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About aps

 1. 9mm

  Hodet/hjertet mitt er heldigvis veldig gode venner i pistolvalg Lommeboken er ofte litt uvenn.
 2. 9mm

  Få blir motiverte av å skyte dårlig, over tid. Litt enige med de andre her da.
 3. litt hornady oneshot av "tørre" typen gjør underverker.
 4. Kort versjon for erverv av minirifle. Ansvarlig i klubbene som signerer for erverv bør vite dette, evnt spørre forbund for info. Har du ar15 fra før, får du nå en i 22LR med riktig riflestigning å konkurrere med, dette er gull til minirifle matcher med langhold ala nordiske mesterskap og lignende, og du har kjent redskap og ergonomi. Har du IKKE ar15 eller godkjent erverv på ar15, får du ruger 10/22, dvs du får vært med å konkurrere.
 5. KO var episk i år
 6. Du kan da dog desverre ikke skyte annet enn grovfelt med din P210 wabby, siden avtrekksvekt er under kravet for militærfelt
 7. Jeg tusler relativt ofte i oslo med 5.11 42" bag, uten at jeg får så mye blikk, er kanskje litt med hvordan man fremtrer ellers også?
 8. Husk at 6 plugger vs faktisk fulle mags har noe å si her også. jeg har #7'er fjær i 9mm 1911 stortsett 8-9i .40 og 7-12 i 45acp av hengig av minor/major
 9. enig, er i sluttfasen av migrering og fiksing av gammel morro, så da kan vi se på nye ting.
 10. Hammerfjæra er den som går parallelt med 3 finger fjæra, i baksiden av grepet, spennes fra huset nede.
 11. Mener ikke at du skal bruke SR, bare sier at pistolen skal få de til å smelle. rekylfjæra er den som sitter rundt styringen, under løpet.
 12. Hardere hammerfjær vil nok hjelpe, om tennstempellengden er riktig og alt annet ok. Bytte av hammerfjær vil trolig endre avtrekket. S&B er myke, marginalt hardere enn federal bare. Mange har en tendens å gå ned på hammerfjær for å få avtrekket bedre, det er rett og slett feil tilnærming, 2011/1911 bør ha bra avtrekk, og spise riflehetter, hardere hammerfjær og svakere rekylfjær hjelper også til med å få den raskt på målet igjen med mindre dip.
 13. trekk 400V 3 fas! plutselig skal du lade noe elektrisk der og da går det strøm.
 14. 7.5-8" så virker det meste fabrikk. rugern er vel 5? selv med veldig tight tønne/kon holder du neppe med noen ammo. lim skumgummi bak avtrekkern så holder du til NM.
 15. Som om jeg skulle gjort det selv! Siden jeg er litt glad i at ting gjøres ordentlig, måtte vi shimme barrel nutten da handguard designet gjør at den festes i en klassisk slik som må klokkes riktig, uten den ville moment bli altfor lite eller mye, .003 gikk ikke, men med .001 fikk vi den inn på litt over min, og alt var bra. Nye JP gassblokka brukt her var fantastisk, du kan merke motsatt side av gassporten, eller som i dette tilfellet var det gjort fra fabrikk, og da sikte, i tilegg er den 2 delt, så du slipper ta av kompen for å ta av gassblokka, dette i tilegg til klikkjustering som faktisk virket solide og 6 bolter som sørger for at clampen sitter, toleransene gjorde at selv uten bolter festa var den tight. 2 delte designet bør gjøre at den kanskje ikke sprekker like lett også.