Jump to content

Hare4

Members
 • Content count

  381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hare4 last won the day on July 27

Hare4 had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Hare4

 • Birthday 12/11/1988

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. Lapua Mega 185grains er veldig bra, tror ikke Black Hills er bedre men noe av det samme, jeg har brukt begge deler i 308w og 30-06 og havnet på lapua til slutt:)
 2. S&L på 222, fortsatt *høy* lyd

  Du kan jo montere en stor Hausken Whisper demper, da burde den smelle mindre, men litt smell blir det jo alltid:)
 3. Erfaringer med ATN X-Sight HD II 5-20X

  Om det er lovlig og du ønsker og bruke digitale kikkerten uten IR lampe på dagtid og skumring så har du en kikkert som sett med mitt øye er dårligere bilde enn en bra vanlig kikkert , treg zoom og noe som ikke er best på skyting i fart, vekt eller optisk sett med mitt øye på min ATN kikkert . Eneste du får ekstra er mulighet for å filme/ta bilde gjennom kikkerten. Når batteriene er slutt er det også slutt på jakta......:)
 4. Erfaringer med ATN X-Sight HD II 5-20X

  Jeg har en ATN X-sight HD II 3-14X50 som jeg har prøvd litt nå. Ikke prøvd den på jakt enda men kikket litt på rådyr, hjort å rev om natten og den overrasker til prisen og være, Når jeg fikk stilt den inn skikkelig og gode batterier så ser du lett dyr midt på mørkeste natten på 300m hvis du bruker IR lampen som følger med. På dagtid funker den og fint , skjøt minst like gode samlinger som en vanlig kikkert. Enkel og kjapp å skyte inn! Det er ikke lov med slik kikkert i Norge på jakt, min er tenkt å bruke på villsvinjakt i utlandet, men har ikke kommet så langt enda:) Hvor bor du? Bare å komme å teste den om du bor i nærheten:)
 5. 22-250 sub sonic oppskrift?

  Du må bare bytte kule heller,22-250 kan være veldig snill med småviltet med rett kule selv i god fart. Jeg bruker hjemmeladet oryx eller fabrikk fusion blyspiss med snill slakt på gås, rev og rådyr. Har Remington hulspiss og vmax men da blir det stygge slakt:)
 6. Valg av Zeiss

  Jeg har HT 2,5-10X50, den er lett og med litt tykkere trådkors enn Z6i`en du hadde. Jeg har hatt begge. Zeissen er litt klarere og lysere i skumring, Z6i`en er knallfin å se i ellers og klar ut til kantene, topp med dag/nattmodus. Eneste som irriterer meg på Zeissen er at lyset slår seg av når du går med den på ryggen(Lysbryteren trykkes inn og slår av lyset). Vekten på HT er vel ca 550gram slik som Z6i 2-12X50n du hadde:)
 7. Kombi med Aimpoint

  Jeg har hatt kombi med Aimpoint Micro H1, funket bra på hold opp til 70m meter for min del, men over det så slet jeg med å se forskjell på ungdyr/voksen, bukk osv. så byttet til Leupold VXR 1-4. Jeg skjøt bare inn rifleløpet på 100m og testet hagleløpet på 25m på en papp plate for å sjekke om også den var riktig og da gikk den midt i, men di har somregel justering:)
 8. Småviltrilfe

  Jeg har hatt 2 rifler nå i 22-250 som jeg bruker til rev, bever, gås og rådyr på avstander fra 50-300meter og det er et knall kaliber med super presisjon og imponerende rett kulebane. fine slakt med riktig kule. Ikke fullt så mye ferdig ammo i butikkene å få tak i som 223 men kommer seg. Hadde jeg ikke ladet selv så hadde jeg mulig kjøpt 223 men hvis du lader selv eller kjenner noen som lader så hadde jeg kjøpt 22-250 uten tvil:)
 9. Nybegynner revejakt

  Nå skal du se det blir en ny verden:)
 10. Rifle gis bort til nybegynner.

  Gratulerer til vinneren og god jakt:) håper det blir lagt ut bilde av vinner med riflen på jakt eller med skutt vilt
 11. Rifle gis bort til nybegynner.

  Julegaven min fra i fjord som jeg fikk 2 av Fint om andre kan få brukt den:)
 12. Rifle gis bort til nybegynner.

  Tofot og knivsliper?:)
 13. Nybegynner revejakt

  Ja funker på mygg, knott og klegg:) Blir en ny verden skal du se Di har visst fått en forbedret versjon, ville kanskje heller kjøpt denne: https://noragent.no/startside-butikk/thermacell-myggjagere/thermacell-myggjager-mr450/
 14. Nybegynner revejakt

  Jorder med skog på siden er ofte bra, helst i et rolig område uten mye bolig/byggefelt selv om reven kommer der og men ofte midt på natten istedenfor mens det er lyst:) Tips til mygg, så bruker jeg denne, starter den når jeg setter meg på post og legger den ved siden av meg. Tar ca 10min før den gir full effekt. Og ja, den funker! https://www.felleskjopet.no/butikk/hus-og-hage/skadedyrbekjempelse/insekter/insektjager-haandholdt-mrxj-gr-50244822/
 15. Nybegynner revejakt

  Du må nok ut flere ganger, jeg har prøvd å lokke rev i 3 år, vært ute 15-20 ganger hvert år uten å se eller få noe før i år da jeg fikk 4 på kort tid, ikke alle på lokk, men 2 av di, så ikke gi opp:D Finn en bonde som har slått høyet og spør om du får lov å jakte rev der helst samme dag eller dagen etter han slår der, morra og kveld. Omtrent alle bønder vil ha vekk reven:)
×