Jump to content

Hare4

Members
 • Content count

  385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hare4 last won the day on July 27

Hare4 had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Hare4

 • Birthday 12/11/1988

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. 243, 6XC eller 22-250

  Har hatt noen børser i 22-250 som jeg fortsatt har til rådyr, gås og bever. Flere ferdigkuler å velge mellom, bly, hulspiss og mantel. Fine slakt selv på fugl om du bruker riktig kule. Jeg bruker Fusion med bra resultat. Men i dette kaliberet bør du ha løp på rundt 60cm for best effekt, skal du ha kort løp bør du mulig heller se etter 6mm som foreslått over eller 223rem
 2. Tikkaklubben

  Tikka t3 har jo blitt solgt for 7000kr ny for et par år siden på gmax og diverse butikker, den har steget litt i pris etter hvert og ligger somregel til 10-12000kr. Jeg kjøpte en knapt brukt strøken t3 i kaliber 22-250rem i fjor og betalte 5500kr. Så jeg vil si 5-6000kr for kun rifle. Sikkert ikke dette kaliberet du vil ha men et eksempel på en rimelig så følg med på Finn, mange vil ha mer enn nypris for en brukt t3 hvilket kaliber tenker du på? : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=82441192
 3. Tikkaklubben

  Virker den solid laget? Ser for meg den er en drøm å skyte med, hadde vært moro om den hadde kommet med pipebyttesystem som i systemvåpen:)
 4. Tikkaklubben

  Gratulerer med feit rig! Kan du komme med tilbakemelding etter du har prøvd den?
 5. Lapua Mega 185grains er veldig bra, tror ikke Black Hills er bedre men noe av det samme, jeg har brukt begge deler i 308w og 30-06 og havnet på lapua til slutt:)
 6. S&L på 222, fortsatt *høy* lyd

  Du kan jo montere en stor Hausken Whisper demper, da burde den smelle mindre, men litt smell blir det jo alltid:)
 7. Erfaringer med ATN X-Sight HD II 5-20X

  Om det er lovlig og du ønsker og bruke digitale kikkerten uten IR lampe på dagtid og skumring så har du en kikkert som sett med mitt øye er dårligere bilde enn en bra vanlig kikkert , treg zoom og noe som ikke er best på skyting i fart, vekt eller optisk sett med mitt øye på min ATN kikkert . Eneste du får ekstra er mulighet for å filme/ta bilde gjennom kikkerten. Når batteriene er slutt er det også slutt på jakta......:)
 8. Erfaringer med ATN X-Sight HD II 5-20X

  Jeg har en ATN X-sight HD II 3-14X50 som jeg har prøvd litt nå. Ikke prøvd den på jakt enda men kikket litt på rådyr, hjort å rev om natten og den overrasker til prisen og være, Når jeg fikk stilt den inn skikkelig og gode batterier så ser du lett dyr midt på mørkeste natten på 300m hvis du bruker IR lampen som følger med. På dagtid funker den og fint , skjøt minst like gode samlinger som en vanlig kikkert. Enkel og kjapp å skyte inn! Det er ikke lov med slik kikkert i Norge på jakt, min er tenkt å bruke på villsvinjakt i utlandet, men har ikke kommet så langt enda:) Hvor bor du? Bare å komme å teste den om du bor i nærheten:)
 9. 22-250 sub sonic oppskrift?

  Du må bare bytte kule heller,22-250 kan være veldig snill med småviltet med rett kule selv i god fart. Jeg bruker hjemmeladet oryx eller fabrikk fusion blyspiss med snill slakt på gås, rev og rådyr. Har Remington hulspiss og vmax men da blir det stygge slakt:)
 10. Valg av Zeiss

  Jeg har HT 2,5-10X50, den er lett og med litt tykkere trådkors enn Z6i`en du hadde. Jeg har hatt begge. Zeissen er litt klarere og lysere i skumring, Z6i`en er knallfin å se i ellers og klar ut til kantene, topp med dag/nattmodus. Eneste som irriterer meg på Zeissen er at lyset slår seg av når du går med den på ryggen(Lysbryteren trykkes inn og slår av lyset). Vekten på HT er vel ca 550gram slik som Z6i 2-12X50n du hadde:)
 11. Kombi med Aimpoint

  Jeg har hatt kombi med Aimpoint Micro H1, funket bra på hold opp til 70m meter for min del, men over det så slet jeg med å se forskjell på ungdyr/voksen, bukk osv. så byttet til Leupold VXR 1-4. Jeg skjøt bare inn rifleløpet på 100m og testet hagleløpet på 25m på en papp plate for å sjekke om også den var riktig og da gikk den midt i, men di har somregel justering:)
 12. Småviltrilfe

  Jeg har hatt 2 rifler nå i 22-250 som jeg bruker til rev, bever, gås og rådyr på avstander fra 50-300meter og det er et knall kaliber med super presisjon og imponerende rett kulebane. fine slakt med riktig kule. Ikke fullt så mye ferdig ammo i butikkene å få tak i som 223 men kommer seg. Hadde jeg ikke ladet selv så hadde jeg mulig kjøpt 223 men hvis du lader selv eller kjenner noen som lader så hadde jeg kjøpt 22-250 uten tvil:)
 13. Nybegynner revejakt

  Nå skal du se det blir en ny verden:)
 14. Rifle gis bort til nybegynner.

  Gratulerer til vinneren og god jakt:) håper det blir lagt ut bilde av vinner med riflen på jakt eller med skutt vilt
 15. Rifle gis bort til nybegynner.

  Julegaven min fra i fjord som jeg fikk 2 av Fint om andre kan få brukt den:)
×