Jump to content

gislehaugan

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gislehaugan's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. takk for svar alle sammen, jeg har vurdert A-frame men har ikke funnet noen som vil selge den. Og til Spindrift, jeg har kikket litt på den Federal Premium Trophy Sledgehammer fra jaktdepotet, men etter hva jeg har kommet frem til så er det solids kuler?
  2. Hei. Jeg skal til Mozambique på bøffeljakt om en måneds tid, så i den forbindelse har jeg gått til innkjøp av en .458 winmag. Jeg fikk meg en overaskelse i går når jeg skjøt en elgokse og den ene kula sto i skinnet på utgangssiden, det var hull i skinnet men kula hadde stoppet akkurat der. Restvekt var forøvrig 377grains av en 500grains kule. Jeg brukte federal fusion blyammo på denne, og tanken er å bruke det samme til bøffeljakta, i tillegg til solids. Hva tenker folket om dette? Forslag til eventuell alternativ ammunisjon? Hvor kjøpe? Jeg har ikke utstyr til å lade selv der jeg bor nå så det er kun ferdigammo som er aktuelt. bildene viser utgangshullene, oksen sto litt på skrå så inngang er litt lengre frem i bogen. Det høyeste skuddet er det som ikke gikk igjennom.
  3. Hei, er ganske fersk i bergen så vet ganske lite om muligheter som er her. Er vant med og dra på banen når jeg vil for og skyte der jeg er fra.. Hvor og når kan man dra på trenings skyting? Er det noen fine muligheter nå denne helgen? Er det noe sted det går og finne en fin oversikt over all åpen skyting som foregår? Lenge siden det har smellt nå så bynner bli ivrig
  4. Jeg kjøpte en Merkel RX Helix cal. 6,5X55 i Bergen i sommer, leverte en våpensøknad. Løp og låskasse har samme serienr. fikk to våpenkort tilbake, ett for løp og ett for låskasse. Skal jeg kjøpe flere løp må jeg levere søknad på nytt løp og får ett kort til, vil tro att da er serienr ikke det samme
  5. Hei. er det noen som har ledig plass på et jaktlag i Bergensområdet? Først og fremst Hjort selvfølgelig, er "litt mobil" har noen års erfaring fra elg, hjort, og rådyrjakt pluss utenlandsjakt fra før, med og uten hund. Flyttet hit for 1 år siden og nå begynner abstinensene ta meg og jeg trenger virkelig og komme meg igang igjen etter en meget laber høst i fjord! (kun en uke elgjakt på hele høsten) jeg trenger og komme meg inn i et jaktmiljø her i Bergen da jeg flyttet hit for ett år siden og ikke kjenner mange her bortsett fra de jeg jobber med og selvfølgelig ingen av de jakter.. Dette er den "eneste" hobbyen jeg har, så også kontakt med noen som har samme intressene er meget verdsatt!
×
×
  • Create New...