Jump to content

omegapower

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

omegapower's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dagen, for det meste i skog.
  2. Hei skal kjøpe meg ny kikkert til hjortejakta, har ei Tikka t3 6,5x55. Står mellom Zeiss v6 2-12x50 til 12500kr. Leica visus 2,5x10x50 til 14500kr. Hvilken av disse bør eg velge?
  3. Såg på avtrekke i dag, var ikkje 455, men det var Cz452M. Og det er jo feil! Har tatt kontakt med Brownells, og bestilt ny. Takk for svar, rekne med den passer
  4. Er Brno 2eh nesten da samme som CZ 455 eller 452? Avtrekke som blei kjøpt er til 455, kan det være avtrekk til 452 som passer?
  5. Hei, har ein bekjent med ei Brno 2eh 22lr. Avtrekket er dårligt på denne, alt for tungt. Ringte til Brownells og lurte på om dei hadde avtrekk som passer til denne rifla, dei meinte at denne: https://www.brownells.no/CZ-TRIGGERS-CZ-455-Trigger-TIMNEY-Adjustable-883000068 sku passa. Men for den ikkje til å passe, blei alt for tungt å spenne opp. Noken her som veit om det er riktig avtrekk? eventuelt veit om noken andre avtrekk som passar? Takk for svar!
  6. Har fått gjenget den opp, og er inngen problem! Skrur fra 2-4 og ser ikkje demparen meir... Men har stoort problem, etter demontering og montering av børsa har utløser knappen til sluttstykket forsvunnet......må ha ny fortast muligt, kor kan eg få tak i den , fjør og pin? Og er det vanskeligt å montere sjøl? Er ei tikka t3 lite
  7. Flott, høyrest ut som det ikkje er noko å bekymra seg for då!!!! Blir gjenging på onsdag:-)
  8. omegapower

    Ser demperen

    Hei, kjøpte meg ei tikka t3 lite 6.5x55 med eit leopold 2-7×33 for ein liten måne siden. Stor fornøgt, men vill redusera smellen, så kjøpte dempar i dag, ein hausken jakt. Skal få gjenga opp rifla i neste veke, men la den inni løpet og sikta, og såg skalken av demperen i kikkerten. Lurer då på kass kikkertmontasje eg må skaffe? Og kor på nett eg får kjøpt de? Takker for svar
  9. Browning har eg skutt endel med i 3006, og virker nok som et bra våpen. Rustfritt er kjekt! Ruger er sikkert bra det!. Mn har sett på ferdig pakke fra Jaktdepotet. Ein Howa Hogue (japansk trur eg), med subsonic demper og Niko Diamond kikkert, til 12000kr. Er dette eit godt kjøp? Har ingen erfaring med Howa før. Mn ka med Steyr Prohunter og zeiss terra og Hausken Standard???
  10. Såg bra ut den til 18000kr ja. Ser at 15000kr blir litt lite, så kan gå opp til 20000kr. Er enig med at kikkert er ingenting å spare på! Har lyst på Steyr pro hunter, ser de ligger på 12000kr, mn er kansje for mykje bare for rifla. Hausken er ingenting eg treng, har berre høyrt at det er bra dempere.
  11. omegapower

    valg av rifle

    Hei, vurderer å kjøpe Jaktrifle. Kommer nok bare til å bli brukt til hjortejakt. Har skutt med cal 3006 og 6.5x55 en del, og føretrekker Cal 6.5. Mn er usikker på valg av rifle og kikkersikte? Rustfritt? Lyddemper skal eg Hausken standard. Har budsjett på ca 15000kr til sammen. Kva vil dere anbefale? Takker for svar!
  12. Høres lurt ut! Har ikkje fått noke enda, fellena har stått i ei veka. Den får stå ei veke til før eg bytter åte og flytter fella.
  13. Takker for svar! Sjekka fellena på lørdag i 4tida. Får opp å sjå etter dei i morgen. Har ein mink og har sett ein mår som er stoppa ut hos han lokale, og resultatet der ser bra ut. Holdt på i 25år. Ca 4000kr
  14. Hei, såg ein stor flott mår på viltkamera for 2uker siden. Har nå sett ut 2 feller med Fisk og honning som åte. Har og lagt ut fisk ved åta. Har planer om stoppe den ut hos ein lokal taksidermist. Hvor ofte bør eg sjekke fella? Skal eg berre hive måren i frysen med ein gang?
  15. Ok takk. Skal ta å bestille ein pakke fra jaktdepotet.
×
×
  • Create New...