Jump to content

goosehuntarn

Members
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goosehuntarn

 1. Gåseblind fra xxl

  Noen som har denne ? Er det billig skrap ? Har en power hunter fra før , den er noe vond å ligge i men suverent med lav profil til grågåsa.
 2. Hvilket kaliber skal jeg ha i salongen?

  Har skutt 1rev med helmatel i 6.5, den sprang 40-50 mtr før den lå død. Godt treff på ca 60 meter, det går å bruke helmantel men har slutta med det. Tryggere med v max eller blyspiss. Går i v max og TNT til 17 en, gamepoint til gåsa, det fine er at de går likedan også i min rifle.
 3. Hvilket kaliber skal jeg ha i salongen?

  Har både 17 hmr å 6.5 selv, tror nok ikke jeg ville skutt på rev på over 100 meter med 17 en. Men holder man seg til max 100 meter så er en v max fra 17 hmr effektiv revemedisin. Men har du 6.5 så bruk den ,ikke allverdens til smell med demper. Min 17 hmr blir brukt mest til kråkesprenging og på gåsa.
 4. 17. HMR tråden

  Prøvde ut litt forskjellig ammo til 17 en når jeg skjøt inn ny sikte. Prøvde TNT, v max å gamepoint. Viste seg gledelig nok at de gikk noenlunde likt i børsa mi.
 5. Winchester Long Beard XR

  Hei forhørte meg hos nordskog som er importør av winchester hagleammo i norge angående longbeard xr ifjor. Hvis mange nok sendte de mail å var inntresert i dene patronen ville de ta den inn , har veldig lyst på denne selv , ser ut som den ultimate gåsepatron .
 6. Rimelig, men brukandes kikkert til åtejakt

  Hvar innom xxl å så at de hadde tilbud på nikon monarch 2,5-10*50 til 3000. Ellers får du også zeiss terra til 3000, kjøpte selv et slikt et for å ha på 17 hmr.
 7. Prosight fra Biltema?

  Måtte være mandagsutgave av den Bushnellen jeg hadde da, men blir automatisk sånn at en styrer unna når en har hatt dårlig erfaring med det.
 8. Prosight fra Biltema?

  Vil ikke si at bushnell trophy er så bra ut ifra egen erfaring med et trophy xlt sikte , du verden hvor ubrukelig det hvar i regnevær på gåsejakta . Mulig dette var et mandagseksemplar men surt å få ødelagt jakta av slikt ihvertfall, sikte dugga noe djevelsk å hvar umulig å få skutt noe med.
 9. Zeiss Terra, erfaringer?

  Kjøpte en 3-9*42 nå nylig , ville ha et godt sikte til grei pris for å sette på 17hmrn. Virker klar å fin å se i, sammenlignet med andre sikter jeg har hatt i den prisklassen som for eksempel vortex crossfire og Bushnell trophy xlt er den langt bedre å se i. Det jeg er mest spent på om jeg blir plagga med dugg, Bushnellen hvar ubrukelig i regnvær ihvertfall.
 10. zeiss terra vs meopta meopro 3-9*42

  Når jeg har fått brukt den over tid skal du få høre om det er ræl . Kan ikke si den er ræl ved første øyekast jeg ihvertfall, syns den var klar og fin. Ikke noe topp of The line selvfølgelig men det får man ikke til under 3000 uansett. Ganske mye skarpere en vortex crossfire ihvertfall. Meoptaen er bedre men koster to tusen mer også.
 11. zeiss terra vs meopta meopro 3-9*42

  Var å så litt på sikter i går å endte opp med zeiss terra 3-9 *42, syns den virka rimelig mye bedre enn den vortex crossfiren jeg hadde fra før + at jeg fikk grei pris. Kunne nok valgt meoptaen men syns ikke det hvar hvert 2000 mer enn terra sånn ved første øyekast ihvertfall. Får bare komme seg ut å teste nå.
 12. zeiss terra vs meopta meopro 3-9*42

  Hadde terraen vært like bra som de gamle conquestene så hadde jeg ikke vært i tvil , men skal dra å se i et terra sikte bare for å se før jeg kjøper . Haller lit mot meopro men skal ta meg en runde til uka å se litt så får jeg se va det ender opp med tilslutt.
 13. zeiss terra vs meopta meopro 3-9*42

  Sikte skal stå på en 17 hmr så vill ikke ha noe ruvende heller. Blanda erfaringer på terraen ser jeg, noen er stor fornøyd mens andre er skuffet. Synd prisen på conquest HD 5 har gått opp, hvar jo til 5000 tidligere i høst. Blir vel mest fugl og revejakt i dagslys.
 14. zeiss terra vs meopta meopro 3-9*42

  Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal gå for terraen eller meoproen , førstnevnte er en tusenlapp billigere men spørsmålet er om ikke den lappen vill være vell anvent i forhold til kvalitet . Så litt på nikon monarch også men kutter ut den ettersom den blir dyrere .
 15. Optikk til 17 hmr

  Tror nok det blir en nikon ja, lest litt her å finner mye skryt om den. Skal brukes mest til gås, rype, rev og litt kråkesprenging.
×