Jump to content

XanderSorli

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

XanderSorli's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skikkelig fet rigg du har! Har gått å ventet på at pakken med chassi osv skulle komme fra vertebrae denne uken... Men fikk mail i dag om at de hadde holdt av feil kikkert montasje og at den ikke kommer alikevell før om en stund
  2. Grattis! Ble Krg X-Ray på meg Men venter fortsatt på at Vertebrae skal få den inn til norge.
  3. Den så helt ok ut! Men hvem forhandler denne da?
  4. Du mener orginal stokken til den nye t3x ctr? Var ikke så gira på di original stokkene egentlig Føler at pistolgrep, skikkelig bedding og frittliggende pipe frister mer. Har ikke 100% frittliggende pipe på den orginale stokken som er nå. Er bare frittliggende ett stykke. Men siste 5-10cm fra kammeret blir klemt av stokken på begge sider. Ubehagelig og drive med liggende skyting med den stokken også synes jeg..
  5. Hei! Jeg er ute etter ny stokk/chassie til min Tikka T3 CTR 308 win. Den orginale stokken er ikke justerbar, og virker som at løpet ikke er fritt hele veien inn til kammeret. Ihvertfall ikke på sidene av løpet. Jeg vurderer mdt hs3, ess, og tac21. Vurderer også Grs Berserk. Alle disse systemene er justerbare, men grs berserk er bare søyle beddet og ikke med blokkbedding. Målet med stokk bytte ved siden av å få det justerbart er og få økning i presisjon. Noen som har noen anbefalinger eller erfaringer her? Har også sett på mcmillan, men syntes det ble jævelig kostbart for en justerbar stokk derifra. Takker for tips!
  6. Men er det noe revekaliber dere heller vil anbefale enn 223? Rett kulebane er jo ikke dumt, ønsker meg ett kaliber hvor reven detter i smellen hver eneste gang eller ikke løper avgårde som om ingenting har hendt om man ikke har ett veldig godt treff som med 17hmr feks. Ihvertfall opplevd det ett par ganger når jeg lånte ei 17hmr rifle tidligere. Vil jo selvølgelig ikke at det skal bli lapskaus av reven heller. Lite inngangshull, og minimalt utgangshull er jo mest ønskelig.
  7. Jeg er på jakt etter å skaffe meg en reverigg i 223. Det jeg ønsker meg på den er rustfri utførelse, tykk varmint pipe, god presisjon, godt avtrekk, picatinny rails. Noe jeg kunne tenke meg men som ikke er ett krav er løst magasin, og fluted barrel. Men spesielt fluted barrel er ikke noe møst. Men løst magasin vil jeg gjerne ha. Har sett litt på howa, savage og remington. Noen som har erfaringer, kommet over forskjellige tester eller har noen begrunnede for eller imot? Ville vært svært glad for all mulig hjelp for å finne frem til rifle.
  8. Får man hornady v-max i 308 da? Trodde man måtte lade selv hvis man skulle få det. Holder ikke på med hjemmelading enda, så er fabrikk ammo jeg leter etter. Det glemte jeg å skrive
  9. Hey! Har en Tikka t3 CTR i cal 308. Jeg lurte litt på om det er noen her inne som har erfaring med den børsa og forskjellig ammo. Jeg ønsker å finne en svært presis ammo som har stor ekspansjon. Skal brukes til revejakt hovedsakelig. Hold kan bli på alt ifra 50-250m. Derfor vil jeg ikke ha en kule som sprer 5cm på 100m eller gjennomskyting. Kan ammoen til Hornady, barnes eller winchester være noe? På forhånd takk!
  10. Har ikke noe med at jeg ikke tror på verken det ene eller andre. Jeg har bare lest flere steder at våpen ikke har godt av det. Og derfor jeg prøvde høre med noen som kansje hadde fakta svart på vitt noen plass
  11. Ok, takk for svar! Var en som prøvde fortelle meg at jeg ikke trenger noe som helst å bare kan tør klikke. Men det tror jeg ikke noe på. Så får vel gå til innkjøp av klikk patron da.
  12. Ok. Bare hørt mye prat om at å tørrklikke ikke er bra i det heletatt for våpenet. Men, det kan jo være feil for det jeg vet Ville bare høre hva folk her inne mener og være sikker, så jeg slipper ødelegge våpenet
  13. Hei! Har en A-tec hertz 115 demper til rifle i 308. I går etter å ha skutt 40 skudd, så så jeg at hullet i demperen var fullt av støv lignende greier. Første gang jeg brukte den. Helt ny. Jeg vet man skal ta av demperen når man er ferdig og skyte, la den få godt med luft og ha litt olje i den. Men, har det noe for seg +- og rense demperen med boresnaken til rifla, her gang man har skutt. Vet man må skur fra hverandre dempere for rengjøring og smøring til tider, men lurte på om dette hadde noe for seg å gjøre sånn ellers etter endt skyting. På forhånd takk!
×
×
  • Create New...