Jump to content

svihus

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

svihus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en gammel hagle side by side som jeg driver å pusser opp. Hvordan gjøres låsekassen ? Lakkere med duracoat "metall" Tips motar med stor takk Se link. Våpenet mitt skal bli likt dette. Svært løp og "orginalt stålfarvet låsekasse. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?su ... e=43527257
  2. Har en gammel hagle side by side som jeg driver å pusser opp. Hvordan gjøres låsekassen ? Lakkere med duracoat "metall" Se link. Våpenet mitt skal bli likt dette. Svært løp og "orginalt stålfarvet låsekasse. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?su ... e=43527257
  3. Noen som har tips til meg ? Tror www.durano.no kan skaffe metall farve til duracoat. Hadde det vært noe ?
  4. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=16036 Her har di vist og fått den !
  5. Enig i det du sier. Og løpet skal få på seg duracoat. Men hva gjør jeg med låsekassen som jeg ikke vil ha svart, men i orginal stand (metall) farve. Kanskje bare stålbørste og så olje det ned. ? Vil det da ruste seg i hæl ?
  6. Her er bilde hvordan det ser ut nå. hva bør jeg gjøre med låsekassen ?
  7. Ja. Kanskje det ble misforstått. Skulle gjerne hatt ett bilde den. Skal legge inn ett i morgen av den. Det som er at våpenet har sikkert blitt prøvd pusset opp før. Med svart ned i utgraveringen og matt stygg metall farve på låsekassen. Løpet ser ganske likt ut. Ser ut som det har blitt pusset på. Men at det har vært svart før. så har jeg sitt og søkt på dette våpenet på Internett. Og funnet ut at det våpenet originalt har svarte løp og låsekassen er blank. Forstår du problemet.
  8. Er i gang med å fikse opp dette våpenet. Hva gjør jeg med låsekassen som ikke skal være svart som løpet. ? Bare pusse det rent med stålkost eller noe lignende. Og deretter bare behandle med olje så det ikke tørker opp og blir rustet.?
  9. og hvis du uansett skal blåse så ville jeg brukt glass. Det blir lite "skader"/ i metallet da.
  10. isteden for å fjerne all blånering. så kan du vel bare pusse lett over med 400papir. og så duracoat etter. ? det gjorde jeg på ett våpen og ble ett bra resultat.
  11. Nå henger ett våpen på tørk etter duracoat har satt sitt preg. De neste våpenet som skal i ilden er ei gammel side by side. nermere bestemt ei El Faisal elkobair. Den er så stygg å slitt at jeg klarer ikke tyde hva som har vært på den før ? Men side by side hagler pleier vel å være svarte på løpet og "metall" farve på låsekassen. Hva er best å gjøre på låsekassen som skal bli blank (metall) bare pusse med stålbørste for å få vekk skiten? Endret skriftstørrelse til normal type. -Olesøn
  12. Takk for ett bra fungerende svar Aarnesen. Og noen som vet hvilket verktøy jeg kan bruke på denne skruen ? Finner ikke ett normalt skrujern som passer så bra.
  13. Noen som har ett bra tips til å blande duracoat? Målebeger kansje? prøvde dette med 4 spiseskjeer dura og 1 tskje med herder. ble masse søl av det.
×
×
  • Create New...