Jump to content

AKL

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About AKL

 • Birthday September 25

Recent Profile Visitors

437 profile views
 1. Revejakten 2017/2018

  Skjær ut ei skyteluke (ca 15x15cm)litt høyt på ene fallemmen.skru på hengsler og en solid kroklås eller lignende. Har avlivet noen i bås og samtlige har ligget og trykket i motsatt ende når luka blir åpnet.Greit å ha med en kompis som holder lommelykta mens du fokuserer på å treffe der du skal. Lykke til.
 2. Benelli vinci

  Fikk min for et 4-siffret beløp(såvidt)Virker som normal bruktpris ligger rundt 12-15 lapper.Skal sies at den har mye bruksmerker,men det lever jeg fint med. Her i huset ble det bemerket at det var ei "veldig rar hagle" etterfulgt av et skuldertrekk😁Fargen heter visst desert dune.
 3. Benelli vinci

  Takk for det,finner nok ut av ting etterhvert☺Håper jeg blir kompis med denne hagla,fikk liksom godfølelsen med en gang jeg monterte den sammen og begynte å håndtere den. Også litt artig at selger visstnok hadde kjøpt den av Kenneth Aspestrand.Var han som hentet den på benelli-fabrikken og hadde den som jakthagle en periode.
 4. Benelli vinci

  Har nylig fått tak i en eldre vinci på finn.no.Har bare sendt gjennom noen jaktskudd for å funksjonsteste og det ser ut til å funke veldig bra.Artig hagle å skyte med. Er det andre her som bruker vinci og kan si litt om hvor mye vedlikehold man bør drive som feks olje i mekanisme.jeg jakter mest med hagle i den kalde årstida. Alle erfaringer mottas med takk.
 5. Revejakten 2017/2018

  Katt og rev samtidig på åta😁Rimelig flate ører på pus,men ho viket antagelig ikke en millimeter.Husker at det var mange bilder av katta etter at reven var borte.Synd jeg ikke satt i bua den natta.
 6. Mener du får Trijicon 1-4 i 1" rør.Om de selges i Norge vet jeg ikke.
 7. Da håper jeg de går inn for å avvikle "ulve-holdet" rimelig kjapt også.Tenk å holde noen over hundre sterkt innavla ulv innenfor en "liten sone" Og attpåtil skal de skytes på hvis de setter labben utafor sonen.... Ikke verdig en velferdsstat🤔
 8. Behandlingstid på våpensøknad

  Skryt til Midtre Gauldal lensmannskontor på Støren.Søknad om kjøp av halvautohagle ble lagt i posten torsdag morgen,fikk i går(mandag) sms om innvilget søknad og praktisk info om betaling av gebyret.Særlig kjappere kan man vel ikke få det☺
 9. Søker alltid å sitte litt lavt for å kunne skyte godt med albuene på knærne.Prøver derfor ofte å finne en forhøyning inntil et tre for også å ha ryggstøtte. Enda ikke sett en stolsekk jeg har likt.
 10. Kritisk tenkning

  At det finnes skruppelløse banditter innen både helsevirksomhet og tro/religion bør ikke overraske noen.Sånt finner man i alle bransjer. Det mest tragiske er at det i 2017 fortsatt sitter bevisstløse folk rundt om kongeriket og forer hyenene med penger..og dermed skaper et marked God jul🎄
 11. Dagens annonse på finn.no

  I laget vårt får vi kjøpt GT til kr 9,- pr smell i 308 og 6,5. Jeg syns det er svært god ammo,ikke noe dårligere enn jaktmatch i mine våpen ihvertfall.
 12. Hjortejakta 2017

  Da ble d en hjortekalv på meg i kveld.Godt å lykkes tredje kvelden etter støkking og stang ut to foregående kvelder. Fullstendig overskyet og snøvær,men like før fullmåne så det var nok takket være snøen som kom i dag at jeg kunne skyte.
 13. Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Her ser du min R8 med x50 kikkert og lavest mulige ringer.Er bare såvidt plass til "justeringshuset" oppå montasjen.Kikkerten ligger 6-7 mm over pipa.Skulle gjerne hatt den lavere,men mest av estetiske årsaker.Har justerbar kolbekam så ingen problemer med kinnkontakt.
 14. Skyting som skolefag

  Tommel opp 👍👍
 15. Bukkejakta 2017

  Gratulerer👍Man glemmer ikke sitt første rådyr☺
×