Jump to content

AKL

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About AKL

 • Birthday September 25
 1. Rifle gis bort til nybegynner.

  Gleder meg til bilder av ferdig rifle🤗👍
 2. Garmin astro 320

  Du kan bruke den som tur-gps ja.Ta ut marsjretning osv.Har en sånn selv men er usikker på det du spør om ang antenne. Sikkert mange her som har god peiling på dette.
 3. Nybegynner revejakt

  Det er greit å sitte litt skjult og hvertfall ikke i siluett.Reven ser bevegelser utrolig godt.Også lurt å tenke på hvor reven mest trolig kommer utpå jordet,feks fra en skogkant.
 4. Rifle gis bort til nybegynner.

  Postpakke på vei til Sollia. Skal sies at siktet var noe mer brukspreget enn jeg husket.Men linsene er bra og alt det tekniske fungerer. Jaktet selv med dette i 12-13 år så da bør det klare seg for en annen nybegynner også☺Er nå timer i skogen som er viktigst.
 5. Kikkertsikte til Finnlight

  Spør deg selv om du var fornøyd med skumringsegenskapene til V8'n du har.Bare tenker at V6'n kanskje er på nivå med den...eller litt bedre kanskje. Men HT ville jeg valgt, 2,5-10x er mer en bra nok til normal norsk jakt.
 6. Kikkertsikte til Finnlight

  Har forstått det sånn at stort zoom-område går utover skumringsegenskapene.Hvis dette er veldig viktig for deg er det kanskje like greit med 4x zoom. Zeiss HT,Z4i er kjent for å være gode i dårlig lys.
 7. Kjøp av brukt gamal rifle

  Eldre Tikka-rifler er gode våpen. M55/M65 og M590/690 bør være trygge kjøp.Og de gir mer "godfølelse" enn nye T3-varianter😉 Har selv jaktet med en M690 i 22 år.Lykke til med handel og familieforøkelse👍
 8. Rifle gis bort til nybegynner.

  Vedkommende du finner verdig kan få en kikkert av meg.Har en Shirestone 3-10x44 som har tomme-diameter på røret.Ingenting galt med den,men jeg bruker den ikke lengre. Flott tiltak☺Håper det er greit at jeg legger dette i tråden din.
 9. Sør-Afrika trofejakt

  Folk blir desverre skjørere og sartere for hver dag som går,ergo blir jakt og fangst mer og mer fjernt og fælt for folk flest. Hvordan denne trenden skal snu vet ikke jeg,vi må bare prøve å opptre best mulig og ta med barn og ungdom ut i skog og mark.
 10. REVEJAKTEN 2017-2018

  Lover å avgi rapport hvis jeg bikker nedpå en mikkel med mega-kula☺
 11. REVEJAKTEN 2017-2018

  Ser den,men for meg blir det mest revejakt på snøføre og ihværtfall fram til jul er jeg innskutt med storviltammo pga hjort/rådyrjakt.Har derfor aldri hatt en dedikert revepatron. Hvem selger 6,5 med v-max kule forresten?Kan jo hende det blir prøvd en gang.
 12. REVEJAKTEN 2017-2018

  I år blir det jakt me 6,5x55 for første gang.Kjøpte med lapua mega sammen med rifla og disse viste seg å samle godt.Så det blir årets bukke-og reveammuniajon.Tipper mega'n legger mikkel greit bakken...hvordan det går med skinnet er ikke viktig for meg.
 13. Kommentarer til "Nyheter i media"

  http://forskning.no/2017/06/kan-ulver-bli-knyttet-til-mennesker Gode nyheter for ulve-klemmerne🤗Bare å komme seg ut i skogen og knytte livslange bånd.
 14. IOR 3,5-18x50 Eller IOR 4-28x50

  Veldig bra kjøp👍jakt i dagslys går nå stort sett veldig bra uten lys i retikkel.
 15. IOR 3,5-18x50 Eller IOR 4-28x50

  Her har du fått et glimrende råd av hr amatør...kjøp deg et brukt tysk/østerrisk sikte til jakt og en eller annen stjernekìkkert til langhold☺ 1,5-6x42 og 2;5-10x50 er gode allround-sikter til jakt generellt. Har du Blaser kan du jo lett bytte sikter såfremt de står i hver sin montasje👍
×