Jump to content

porkpicker

Members
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

About porkpicker

  • Birthday 06/24/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

porkpicker's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei, jeg endte opp med en Gardenakobling R93.. Fikk den fryktelig billig..
  2. Har hatt en i 30-06. Funket 100% problemfritt. Har kjøpt en ny brukt nå i 308, denne fungerer også problemfritt. Begge har hatt lyddemper. Det er justerbar gassport på disse.. Liker litt rask ammo og samler på 35mm til 50mm ved 100 meter. Altså ingen benchmarkbørse. Men duger til mitt bruk på villsvin. Billige våpen med slank kasse synes jeg, om enn litt tunge. Fortsatt mengder av reservedeler om en skulle trenge, samt at morsomme stokke er å oppdrive. Tilpasset akkurat en hendig stokk fra Remington 870 til den nye. Tre drag med fila, er rett på plass.. Mange som klager på disse, men jeg vet ikke om de pusser gassport? Eller sjekker skruen i fremkant av forskjeftet... 308/kort kasse har vist seg å ha mindre driftsproblemer enn 30-96/lang kasse på fora i USA. Kjøp av hjertets lyst, eller la vær.. men de koster så lite at du taper ingen ting på å prøve. Lykke til. ( PS vær forberedt på mange som er langt fra enige her, med uten grunn he he)
  3. Bruker sort sett choken med tre hakk. Går meget godt med 32 gr spesial smug fra Sellier &nemlig. Gjør rundt 460ms og samler på underkant 10cm på 50 meter. Brukes på villsvin/ettersøk villsvin.
  4. Jeg har en. Brukes til alt fra villsvin til due. Fin balanse og aldri noe tull, bare virker. Og takler stål selvfølgelig..
  5. La meg si det sånn. En kjent smeden og skytter klør seg hardt i hue for å tolke og prøve å forstå hva som har blitt sendt ham av tekster.... Virker som det hovedsaklig går på hvordan jobben skal utføres. Og dette er fra januar ja..
  6. Har noen sett på hjemmesiden til njff? Hvor har de funnet at vanlige halvautomatiske jaktrifler evt ikke kan krysse landegrenser? Feks fra Norge til Sverige på villsvinjakt?
  7. Hei Doc.. Har. Ikke fått med meg siste tilføyelsene til punkt og prikke. Men ja, det er blitt noe mer. Selv ikke smeden vår har fått helt klarhet, men pistol/halvautomatisk osv er nå mer krevende så vidt jeg forstår. Det er sendt ut skriv visst nok. Ser at noen smeder rundet om alt har hevet prisen på sine sveisekunster, så det er nok noe i det ja.
  8. Beste tid 3uker. Normalt 5-6månder. Værste tid 1år etter at våpenet var solgt he he..
  9. En liten tanke... Disse kameraene har et filter/deksel som beveger seg når bildet taes om natten. Det lager om liten lyd. Jeg ser på mine SG kameraer at reven noen ganger fanger opp et eller annet. Men at de blir skremt vekk? Nei... Tenker ikke reven er såååå skuggeredd.. Er nok andre årsaker til at reven sporadisk er innom. Tenk lys på uthus, biler, bikkjer osv, disse jager ikke reven bort særlig lenge. Hvorfor skulle da lyden/blitsen skremme særlig mer? Jeg skyter relativt godt med rev på årene, selv med kamera her omkring.
  10. Kun standard oppsett. Vanlig lett slitent 75amp bilbatteri holdt i nesten en måned fra skumring til soloppgang. Vet ikke hvor fulladet det var heller.
  11. Har. Hengt ute nå i 3 måneder, fungerer problemfritt for vår del. Kunne kanskje vært litt sterkere dioder for synets skyld. Men reven bryr seg ikke...
  12. Slik som det ser ut i feks Tyskland om dagen, ville jeg ikke holdt noe for sikkert kort. Minimum 7mm og homogene kuler er lyden der i store deler alt.. og flere land følger nå etter. Særlig i statlige skoger. Rett nok litt annerledes styresett da delstatene bestemmer mer selv. Og mener bestem at det nevnes i njff rundt godkjenning av slaktet vilt noen strofer om homogene kuler.. Da trengs vel muligens ikke et forbud mot 6,5? Stopper vel seg selv når en må skyte strikkepinner for å klare vektkravet, eller det blir magert utvalg i det minste? Misforstå meg rett, jeg har ikke noe i mot 6,5 som kaliber. Men det har jo sine begrensninger når det kommer til utvalg i ferdigrullet ammo.
  13. Bilder er jeg dårlig på. Men har tatt to stk på tre dager på samme plassen. Siste datt for 40 minutter siden. Sitter i ei campingvogn ikke langt fra E-18. Årsavgiften betaler således åtelyset mitt.. var åte med litt hjorteslakt for 4 dager siden, og alt er borte. De to jeg har fått ser ut til å være årskull/ungrev. Er en hønsefarm ikke langt unna, så vekstvilkårene går vært bra en stund. Men nå skal det tynnes ut. Godt med et nytt terreng, da det er særs lite igjen rundt husveggene her jeg bor.
  14. Prøv med ammo som er beregnet for underlyds fart/demper. Slik som Cci subsonic/quiet, Winchester subsonic eller rws subsonic. Vil tro du blir mer fornøyd da. Noen target/match skal også gå rundt underlyds hastighet. Er ikke helt eksakt hvor kula bryter lydmuren. Høyde over havet, luftfuktighet osv.. mer enn jeg har satt meg inn i. Men ammo for dempere er stille med demper. Jaktammo osv er nødvendigvis ikke stille.
×
×
  • Create New...