Jump to content

protto

Members
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About protto

 1. En liten bråbrems

  Vart inspirert av tråden og måtte lage ein sjølv. Min er også "feil" veg ser eg, menmen. Den er av titan og veg 50gram. 10x14mm port bakerst og i midten, 14x14 fremst. Ikkje testa enda desverre
 2. Den har ikkje like godt utvalg i stash som remington 700, men burde ikkje vere noko dårlegare valg likevel. Eg har ein som har fått KKC-stokk, og etter det eg kan sjønne er det ei bra rifle, prisen tatt i betraktnig. Men er einig i at stokken ikkje er spesielt god.
 3. Bygge ei mauser rifle, men med hvem?

  Ja google seier så... http://trollstova.no/pages/no/kontakt.php
 4. Sikring går når jeg kutter strømmen?

  Filter før vfd'en?
 5. Home Made Låsekasse

  Hehe, no disrespect. Syns berre den ligna denne (nederst på sida): http://www.magnumhansen.com/laaskasser.htm Fortell oss alt!
 6. Home Made Låsekasse

  Blir spennande å følge med Aannerud. Ser ut som ei Hansen M78 Rino, stemmer det? Kult å vere så hands on i produksjonen!
 7. Kkc - leveringstid?

  Og der kom den rette modellen gitt
 8. Remington 700 Tråden.

  Har sjølv løsna løpet på rifla mi slik at den no kan skiftast med håndmakt. Trur ikkje presisjonen lider av det. Men har ein følelse av at ei godt tilpassa muffe med maskinerte styringar både aksialt og radialt vil kunne sørge for bedre repeterbarheit, altså likt fra gang til gang. Men det er kansje berre overtru? Savage har jo ein patent eg i utgangspunktet ville vore skeptisk til (kontramutter), men det er sikkert dei som vinn konkuransar med slike rifler og
 9. Custom 300BLK?

  Har høyrt at Brownells har søkt om eksportlisens for denne: http://www.brownells.com/rifle-parts/re ... utside+USA Det var sagt slutten av November men kan fortsatt ikkje finne den i den norske nettbutikken. Veit ikkje prisen, men spesielt billig blir det sikkert ikkje. -Uansett, fin låskasse og bygge 300blk/223 børse av.
 10. Moment på laminatstokker.

  Det går fint med søyle framme, men den må slipast, filast eller fresast ut eit stykke av. Ellers gir vel underbeslaget ei viss fordeling av kreftene, men har litt lett for å gi etter og bøyge seg. Her er nokre bilder av korleis eg gjorde det: viewtopic.php?f=80&t=114237
 11. 338 Federal tråden

  Takk for info. Overstabilisering av dei lettaste kulene går eg ut fra ikkje eksisterar. Er det eit problem får ein heller bruke tyngre kuler.
 12. 338 Federal tråden

  Så, 1:10 er utelukka. 1:7, 1:8 som gjelder?
 13. 338 Federal tråden

  Er 1:10 tvist for slapt til dette kaliberet, om ein vil bruke tunge kuler i sub-hastigheit? Ser Brownells har pipeemner til hyggeleg pris, men kun 1:10. Går å drøymer om ein Remington model seven, med muffe og iallefall ei 338 fed. pipe
 14. Howa klubben!

  Howa/weatherby laga nok låskassen utvendig lik rem700 med vilje, slik at stæsj til verdens mest solgte og "customiserbare" rifle, også ville passe deira modell. Det er nok små forskjellar likevel, trur utkastaropningen på howaen er litt lenger enn 700, utan at det har betydning for om skinna passar eller ikkje. Høgden på bakre og fremre bru er lik og likeeins skruehola til montasjen. Vanguarden kjem ferdig bora og gjenga for montasje, trur Howaen også er det.
 15. Howa klubben!

  Min Vanguard (som er samme rifle) har ein Nikon Monarch med 50mm linse i medium QRW (30mm mellomrøyr) på ei picatinny skinne som eigentleg er til Remington 700 (men som passar på Howa/Vanguard) Her er det god klaring, og det hadde gått fint med lave ringar av samme sort iom skinna bygger ein del. Men det er sikkert forskjellige høgder på forskjellige fabrikat av ringar og skinner reknar eg med. Endra: Denne skinna er det eg har: https://www.brownells.no/epages/Norge.s ... /080000392 Og som sagt, medium QRW 30mm.
×