Jump to content

Johnson

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Johnson's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva er skuddpremiene på karmøy 2013, noen så vet?
  2. Noen som vet hvordan man finner ut av nøyaktig hvilken modell revolveren er med serie nr? Serie Nr på iverjohnson revolveren er: 3514. (står skrevet under gummigrepet på stålrammen).
  3. Må kansje hørre på en Cowboy da og dreie den selv ja:p
  4. Har prøvt å bestille derfra, men sender ikke til norge?
  5. Lurer på om det er en .32 Bilde:
  6. Skyter et skudd i blinde her nå, men er det noen som har noen form for info om hvordan jeg kan få skaffet meg en Senter-pin til Iver Johnson American Bulldog Revolver. Setter pris på alle innspill Og selvfølgelig om annen info om denne revolver tas imot med takk:
  7. Okey så flott, da gjenstår å bestemme seg om det blir american eller standard:p Noen som har noe å tiføye når det gjelder fordeler og ulemper for desse to modellerne: Cz 455 standard Cz 455 american
  8. Fine svar, søknaden min er på på både .22Lr & .22wmr uten kikkert og lyd-demper (det tar jeg etterpå. Men ingen som vet om de kan bestille andre typer enn Standard på xxl?
  9. Hei, jeg lurer på å skaffe meg en Cz 455 standard fra xxl, men er litt usikker når det gjelder å ha tofot (bipod), på denne. Noen som vet om dette er mulig og brukbart? Lurer også på om xxl kan bestille american eller noen andre modellero om jeg ombestemmer meg for CZ 455 standard.. (Kjipt siden jeg har alerede har søknader inne).
  10. Etter en del leting etter info osv har jeg kommet fra til at Centerpin skal være slik? noen som har forslag om hvordan skaffe denne type? og om evt andre typer passer denne revolver.. Jeg trenger virkelig denne delen:/ Denne er det som mangler "center pin": Denne er den jeg har funnet som er lik: med 6kantet løp, eagle grip og samme fasong generelt.
  11. Ja det er det som er problemet mitt i bunn og grunn, jeg finner ikke helt ut hvilken type det er, men hvordan/hvor skaffe deler såfall?. Artig at han var nordman ja, til og med mulig slekt av meg:) Restaurerte du en revolver, faller da ikke verdien osv da?
  12. Hei: Jeg ønsker noe informasjon om en gammel Iver Johnsen revolver, kansje noen har peiling på hvordan jeg kan finne ut av alderen på slike. Revolveren har dobble action og er 6,5 tomme (såkalt pocket gun). sekskantet løp. Jeg har funnet et serie nr, men sier meg ingenting. Og ønsker også noe info om hvordan få tak i en senter splint som holder "tønna" på plass?.Og kjekt om noen også har peiling på verdi på denne type. Mvh Johnson.
×
×
  • Create New...