Jump to content

Geatki

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geatki's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Som en komentar, både Q5 og SF virker bedre med 17 skuddsmag. Nå har mitt 15 skudds magg bara gått ett par tusen skudd , men det vil ha en litt mer fast hand fulladet ved mag bytte en 17 skudds magen.....
  2. Får straks hjem 220 grains coated kuler kalibrert til 308, 310 og 312 fra W2G for at prøve til subsonic ladninger til min 300 Blackout. Ska poste ut litt mer info og bilder så fort jeg fått dem hjem og fått prøvd de. Prisen ser ut til at kunne bli helt ok
  3. Som sagt var, kjøp av dempere er ikke ett problem. Men att eie og inneha den I Svedala kan bli ett problem av oanade proportioner, tror att det brottsrubriseras som olagavapeninnehav.....
  4. Geatki

    Quiet 22

    Har tyverr ikke prøvd alm rifen. Men tyst er den.
  5. Geatki

    Quiet 22

    Løpet til 22 wmr er 30 cm + demper delen, total lengden på våpnet er 95-96 cm. pressisjonen virker til å vare oforendret fra før ombygnaden. (dvs bra men ikke 17 hmr bra, 5 skudd innom 15-20mm på 100m)
  6. Finland og Sverige så behøver du legitimation og ett norskt våpenkort for kalibern du ska kjøpe.
  7. Finns I Finland kr 233 / 50st http://www.kivelaoutdoor.com/tuote/winchester-22-wmr-subsonic-hp-45gr/
  8. Geatki

    Quiet 22

    Blev liten og smekker!!! Jakt & Friluft var snar med ombyggningen, 2 uker!!! Fikk 22wmr løpet gjort i samma slengen. Den demper bra, men har ikke hunnit vare på skytebanen æn.
  9. Geatki

    Gamepoint 17 hmr??

    http://www.beverensport.no/products/cci ... nt50-skudd
  10. Geatki

    Demper i Sverige

    Saksat fra http://www.njff.no/nyheter/Sider/Jakt-m ... erige.aspx "Jaktsesongen er i full gang her hjemme, men mange reiser også til Sverige for å jakte. Husk at det ikke er fritt fram for å ta med våpen med lyddemper dersom du krysser grensa. ​Lyddempere er registreringspliktige i Sverige. Det betyr at det ikke er tillatt å medbringe uregistrerte lyddempere fra Norge, med mindre det er gitt tillatelse gjennom en egen innførselstillatelse. ​Det svenske politiet er såpass kjent med problemstillinga omkring stillfarne nordmenn, at de har laga et eget skriv som forklarer hvordan du går fram. Slik gjør du​​ Søknadsprosessen er den samme som for en ikke-nordisk statsborger, noe som betyr at politiet trenger følgende dokumenter: 1.​​En søknad om midlertidig innførsel. Angi i søknaden hvilket våpen du har til hensikt å bruke lyddemper på. Søknadsskjema finner du også på politiets nettside. 2.En skannet kopi av invitasjonen til jakt (evt jaktkort eller noe som dokumenterer at du skal jakte). 3.En skannet kopi av europeiske våpenpass eller våpenkort. 4.Send de tre dokumenter via e-post til: weapon-arlanda.stockholm@polisen.se. (Skriv inn ditt fornavn og etternavn i emnefeltet) Du kan lese mer om søknadsprosessen på politiets nettside. Søk i god tid​​​ Merk: Når politiet mottar søknaden og registrerer denne, sendes det ei regning med et unik OCR-nummer til adressa som søkeren angir i sin søknad. Politiet starter søknadsbehandlinga først etter at avgifta er betalt. I perioden juni til september er det lengre behandlingstid. Lever søknaden og betal gebyret i så god tid som mulig, minst (6) seks uker før planlagt ankomst Sverige. Politiet kan ikke garantere noen behandlingstid.​ Her finner du mer informasjon om hva du som jeger i utlandet bør passe på. "
  11. Allt overlyds er kobber / messing kun sub I bly.
  12. De er polymer belagde, de har G1 BC .325 http://palmettoprojectiles.com/collecti ... rojectiles "Subsonic optimized 300 Blackout projectiles. These are polymer coated lead bullets with a Brinell hardness of 18. Our 300 Blackout projectiles are specifically designed for subsonic application."
  13. Baikal Severe, fantastisk småvilts kombi med kulpipa overst. Minuset med den er vel at spåret til montasjen er 9,6mm og veldigt kort. Vet folk som har letet etter en brukt sadden I årevis! Sjelv var eg heldig og fant en på Finn, men priset var ikke langt fra en ny Baikal.... Vet att man kan kjøpe de ny I Finland! Ellers så kan ju Chiappa doubbelbadger eller Savage 42 I 22wmr / .410 vara ett alternative, vet dokk ikke om det er nogon som importerer de til norge.
×
×
  • Create New...