Jump to content

B2 Hansen

Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

B2 Hansen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

9

Reputation

  1. Lader de 85grs varminter i grendelen med h335. Gir veldig veldig bra presisjon.
  2. Har kjørt noen runder i ql å finner ut at jeg kan gå for n133 også med 100% fylling og 59mm coal. Skal ladde meg opp noen å se på resultatet. Tilgangen (og pris) på kullet er ikke den beste for tiden så det må forskes på litt forskjellig. Jeg bruker stort sett bare denne kula til moro skyting med 6.5x55 og der gjør den en veldig god jobb på lengre hold.
  3. Noen som har prøvd seg på 130grs Golden Target? Tenkte å prøve deisse med n140. Vært høvelig å kunne bruke denne kula til alt i grendelen og.
  4. Noen som har hørt noe om de nye magasinene fra mambamag (mdt).?
  5. Har skutt noe hundre skudd nå med den og kan ikke si annet enn at jeg veldig fornøyd. Det er som allrounder den var tenkt da den går ned til 1x og opp til 8x. Ikkeminst har den cm klikk for oss på det metriske systemet,og har alle andre kikkerter i mil. Har mange som har tittet gjennom den på banen og de er fornøyd med det de ser.
  6. Jeg har 2 magasiner til mitt lss på Tikka t3x. Ene magasinet står det 30.06 på og andre står det 300wm. Begge er 3.560" Jeg bruker disse til 6.5x55.
  7. Kan selv anbefale magnetospeed. kjøpte selv både superchrono og caldwell sin. fikk veldig mye varierende resultater alt etter hvilket vær og hvilken dag det var. var det rett vinkel som man hadde dagen før, var det samme avstand, sto sola rett på og kom det en sky osv. for noen funker det bare godt men ikke for meg. magnetoen er rask å bare sette på, 5 skudd og du er ferdig og har nøyaktige målinger av din ladding. :)
  8. Grt altså. høres fantastisk ut. er rimelig lei av excel og makroer som ikke funker etter oppdatering av office. er det en plugin til gordons ? *Edit. Fant det vist under ny fane
  9. fått kikkerten. montert og innskutt på elgbørsa. knall kikkert.
  10. Hei. Skal bytte ut et 1-4x24 nå på elgrifla da eg vil et med litt mer forstørring og lys. har sett på dette som en god erstatter og føler det kan være med meg i flere situasjoner fremover, ikke bare i skogen etter elg. dette har mil klikk, noe som jeg liker og er vant med fra all annen optikk jeg har. og lett å forholde seg til samt at den har 34mm tube og 30mm åpning vs 30mm og 24mm på det jeg hadde før. er det noen som har erfaring med denne kikkerten. er ikke ute etter masse andre alternativer da jeg har en til en meeget fordelaktig pris på hånda. https://www.milrab.no/bushnell-forge-1-8x30/cat-p/c/p1500090579?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_content=prisjakt
  11. Fikk selv skikkelig presisjon på 85gr varminter. Bruker H335. Husker ikke mengde og coal da eg er på jobb. Landet på 796ms i fart da jeg fikk målt skikkelig etter at jeg skaffet meg magnetospeed og kunne ta konsise målinger. Etter tips fra smaug her bruker jeg nå 59mm som standard coal på 123gr eld match, a-max og scenar. Opplevde bedre samlinger i forhold til 57.1mm Alt dette med original pipe på 45cm. Som tidligere nevnt så ble alt bra etter at jeg ga opp n530 til fordel for n133. H335 ble brukt bare for at jeg hadde en halv boks stående. Er helt kurrant nå. Bare skytteren gjør det som skal til. Under er 5 skudd med en flyer som skyldes overivrig skytter
  12. du kan bestille rett fra boyds selv. før var det max 99dollar for at de kunne sende internationalt. nå er denne grensa borte. har selv handlet endel stokker derfra opp gjennom årene og e fornøyd. de har stokker til stort sett det meste av våpen. var å hentet siste idag på posten. en spike camp til en liten halvauto salong som ungene bruker å skyte mye med og trengte ny og bedre stokk. ellers så er jeg veldig fornøyd med at-one thumbhole. har denne i en howa mini.
  13. Har da fått jobba litt med 100gr amax kulene. Dette ser lovende ut. Fikk litt dreis på n530 med disse også av en eller annen merkelig grunn. N133 funker som bare det på de kulene jeg har testet. Er det noen som får noen vettig svar ut av quickload og gordons til grendeln? Jeg simulerer farta på 123gr a-max og scenar med 26gr n133 til rundt 710-715. Men alle rundene jeg har kjørt over chronoer så ligger jeg på 738-743ms. Noe som er kraftig mer enn simuleringen sier. Løpet mitt er 47cm og kjører lapua hylser med plass til ca. 36.4grs vann. Hva opplever dere av simulert opp mot real life? Slenger med noen bilder.
  14. litt seint men, jeg slet å få kontakt med androiden min. samsung s9. det dere må gjøre er å gå inn på innstilinger å gi ballistics appen tilatelse å bruke microfon. problem solved :-)
×
×
  • Create New...