Jump to content

Gun-ar

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gun-ar's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hei. I mitt løp på 42 cm. gir 26,5 gr. N120 310 - 315m/s.
  2. Hei. Hvordan var hastigheten og presisjonen på disse kulene (H&N 400 gr. )?
  3. Hei. Etter en del testing er jeg kommet til at 26,5 gr. N120 gir et bra resultat i min børse. Lavt trykk, brenner rent og gir jevne hastigheter med denne 570 grs. kulen.
  4. Ja, har vært innom den, men det er 458 socom og ikke 45-70. Kan evt. Vv n330 brukes istedenfor Alliant Power pistol som de bruker her? Ser at de har ganske lik brennehastighet.
  5. Hei igjen. Er det noen med QL som kan sjekke ladningen for denne kulen med 22,0 gr. VV n120 krutt bak? Takker og bukker!
  6. Hei FredrikW. Prøv Jakt & Friluft.
  7. Hei. Jeg har kjøpt noen homogent kuler fra Leheigh i kal 458 på 570 grain. Jeg planlegger å lade disse i sub hastighet. Er det noen her som kan hjelpe til med ladedate. Løpet mitt har 1-10 twist.
  8. Hei. Takker for svar. Ladningen su skriver om er jeg godt kjent med, og den fungerer fint. Planen nå er å bytte ut waden med en stål wad som jeg kutter «slites» selv på. Dette skal etter det jeg forstår gi svært tette skuddbilder. Spørsmålet er hvor mye jeg må ned på kruttmengden for å være «på trygg grunn»?
  9. Hei. Jeg har ladet en del til hagle kal. 12/70 noen år. Ønsker nå å strekke holdet lenger enn 40 meter. Trengte å prøve med «stål wads» unslit, som HS skriver om i ladekurset øverst i tråden. Ellers tenker jeg å bruke 38 gr. Hagl og 30 - 31 grain longshot. Er det noen her som har erfaringer med dette?
  10. Gun-ar

    Valg av rifle

    Ja, du kan kjøpe picatinny skinne som monteres rett på Blaserløpet. Hvor mye du sparer på dette kontra kjøpe en montage til hver kikkert er usikkert. Orginal montagen finnes på bruktmarkedet også.
  11. Hei Carlsen. Har du prøvd Berger kulene på fugl. Lurer på om disse kan være brukbare til topp jakt.
  12. Hei Kjell Olav. Spennende lesing dette. Hvordan vil et slikt våpen passe en links skytter og hvor kan jeg evt. få tak i en slik fantastisk luftrifle?
  13. Takker så mye for tilbakemeldingene. Da blir det tur til København. Jeg bruker bonuspoeng på SAS, og trenger vel da en låsbar våpenkoffert når pistolen skal sjekkes inn og sendes som spesialbagasje. Jeg må vel også fjerne en vital del som må sjekkes inn separat?
  14. Hei. Jeg vurderer å kjøpe brukt pistol hos Hunters House i København. De sier at jeg nå må hente våpenet selv, da de ikke lenger sender til Norge. Er det noen her som har erfaringer med denne forhandleren?
  15. Hei Rogbert. Jeg har en Tikka T3 i 223 og guttungen har en i 6,5x55. Disse to sluttstykkene passer om hverandre i begge kassene, så det er nok håp om å få til noe.
×
×
  • Create New...