Jump to content

ing-cognito

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About ing-cognito

  • Birthday 11/30/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ing-cognito's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Det her et vel ikke helt standard? Edit:sjekket et par andre schultz, og var likt på alle..
  2. Melder meg inn her Ble en classic med 5 skudds magasin, medium Leupold QR med Zeiss Conquest 5-25x50 (som jeg hadde fra før) på toppen og en A-tec Hertz 87 i front på meg på mandag. Første tur på banen i morgen og jeg gleder meg!
  3. ing-cognito

    Sauer 100

    Det har visst kommet forbedret magasin som er på veg fra Landrø til meg nå! Sendte inn bilde av magasinet og de identifiserte at jeg hadde gammel type. Får håpe det blir bedre
  4. ing-cognito

    Sauer 100

    Jeg har slitt med det samme på min... Virker som om vinklingen på patronene i magasinet er feil og den tar ikke tak i bunnen av hylsa men midt oppå. Det andre skuddet jeg veksler i kiler seg på min (hvis magasinet er fullt) ellers går det greit. Fikk du nytt magasin direkte fra Landrø? Jeg har sendt epost til de nå med problemet, saken ble sendt til børsemaker. Om det er kjent for de så bør de fikse det enkelt og raskt.
  5. ing-cognito

    Sauer 100

    Har en sauer 100 på veg til meg nå. Har bestilt picatinny-skinne og har kikkert med 1" rør og 50mm linse. Holder det med medium ringer eller må jeg ha høye mon tro?
  6. Jeg har skutt hele fjorsesongen med fabrikkammo - 55gr Remington UMC. 4-5,- pr skudd. I år har jeg begynt med hjemmelading og skyter med 69grains Nosler kule. Begge deler fungerer bra i min rifle
  7. Jeg har kjøpt i SA (223) Mater fint i ladebua i allefall, ikke prøvd på bane enda! Noen som vet om jeg må ha leupold std high eller super high ringer på min tactical med 50mm lysåpning på kikkerten?
  8. Har kommet over et underbeslag /m 2 stk 308w aics-magasiner rimelig. Vil jeg kunne bruke dette på min 223? Begge er jo SA og underbeslaget passer. Selger såklart 308w magasinene og kjøper meg 223-magasin.
  9. Hei, Noen tips til hva som fungerer på 15m innendørs, som også fungerer fint på 50m utendørs? (ofte kortere hold ute også) Hva slags spesifikasjoner er det som opplyser om fokus på kort hold f.eks? Skal brukes på en sauer med .22-sett montert.
  10. Endelig fått på stokk som er litt stivere enn hougue-stokken på jaktfelt-riggen. Fått skudd noen skudd med den, og begynner snart å bli vant med den.
  11. Noen som vet vekten på en Remington 700 tactical SA med GRS-stokk? Uten kikkert. Skal sette på en grs eller kkc-stokk, men redd for at grs-stokken kommer over 5kg-grensen ift. jaktfelt og elgbane.
  12. Noen som vet vekten på en Remington 700 tactical SA med GRS-stokk? Uten kikkert. Skal sette på en grs eller kkc-stokk, men redd for at grs-stokken kommer over 5kg-grensen ift. jaktfelt og elgbane.
  13. Godt å sette på kikkerten på lakelander'n igjen, grovjustere, komme på banen og bli møtt av denne presisjonen
  14. Mine erfaringer med Rem 700 tactical 1:9 twist: - Fiocci 55grs fra XXL. Samler sånn passe. Kostet 5,- smellen. - Remington UMC 55grs samler bra! Kostet 4,- smellen
  15. Har en slik skinne til overs om noen er interessert? http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... rodid=4330 Er bare prøvemontert en gang.
×
×
  • Create New...