Jump to content

renegade77

Members
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

renegade77's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har fått låne induksjons annealer. Så må prøve om det har noe å si. Er mange meninger om emnet. Så like greit å teste selv.
  2. Stor TAKK til chiefen. Har leita lenge men ikke funnet rett temperatur. Har sendt mail nedover for å høre. I disse tider vet man jo aldrig
  3. Nopp. Dem har jeg sjekket. Har kun kritt
  4. Er det noen som vet hvor man får tak i tempilaq?? Fant i usa, men dem sender ikke over på grunn av corona. Brownells hadde ikke.
  5. Den dær likte jeg.. hvor handlet du den?? Å vist du kunne gitt rapport etter test så hadde det vært kjempe fint.
  6. Sauer 6.5x55. Brukes til ALT. Har trua på at alu.brems blir fort brent bort. Lurte på å bestille i stål. Eller om jeg ska gå for vertebrae. Den vet jeg funker. Så har den mirageband feste. Blir jo litt blåst av bremsen men det lever jeg med, har demper åsså så kan veksle litt. Blir nok mest brukt uten noe som helst. Men kjekt å ha i tilfelle. Ska bestille i 30kal. Det er litt praktisk når man har d også.
  7. Sitter og letet etter rekylbrems. Vertebrae har god brems. Men har litt lyst på en litt mindre. Lurer derfor på om noen har erfaring med di runde bremsene med hull overalt. Ser jaktfall har RCC brems i alu. Vært genial med tanke på vekt. Men litt skepisk til alu og stål i lag i store temp svigninger. Kan jo skytes litt varmt av og til. Men dem har en i stål også. Funker dem eller e d bare tull. Erfaringer??
  8. Har et stykke brun valnøtt som jeg gjærne skulle hatt hvit eller sort. Lar dette seg gjøre? Eventuelt oppskriften på dette. Vet jo at maling og lakk kan brukes men tenkte helst på beis eller olje. Eventuelt noe å bleke det med.
  9. Skal kjøpe ny rifle. Har bestandig likt Sauer 200str. Men så ramla jeg over s&l thunder. Systemrifle. Blei litt tenkeboxen. Hadde egentli funnet sauer med bredvold stokk. Ska ha 6.5x55 som er billig å skyte. Og funker til alt. Vet at sauern er et skytejern. Men vet ingen ting om s&l. Trenger litt for og imot. Heller mot Sauer men er litt usikker. Må tåles og pumpe noen skudd igjennom uten problemer.
  10. renegade77

    Logg

    Hvordan bruker dere å loggføre når dere skyter?? Hva fører dere i loggen? Og har dere noe mal dere vil dele?? Jeg bruker og ta bilder og skrible litt i en notisblokk. Men kunne tenkt meg et bedre og "lettere" system. Har ikke laget noe mal enda, men kunne trengt en liten "huskeliste" på hva, hvor, temp, trykk, osv.
  11. Jeg vet desverre ikke hva det kan være, blir bare spekulasjoner og antakelser. Skal demontere alt igjen og momentstramme alt på nytt. Så får vi se hva som skjer. Alt er nå bare strammet forsiktig uten moment. Vist noen har samme problem og finner ut av det så hadde det vært morro å vite. Kan være et mirakel også. Har muligens nevnt både høyt og lavt og på dæm som bor dær. Sånn pent sagt . Så hvem som har skylda vites ikke.
  12. Vurderer og kjøpe montasje. Har sett på justerbar era tac og spuhr med tilt. Vet jo at alt som kan løsnes og justeres er en mulig feil kilde. Det er ikke bra. Men så er det jo litt praktisk. Har gått litt frem og tilbake mellom disse. Spuhr er jo solid og "idiot sikker" noe jeg liker:) men lysten på justerbar er jo der. Plutselig så får man sjansen, og lyst til og skyte lengere en børsja er skapt for. Da er det bra med tilt. Regner med at den ikke er 100% repeterbar på justering. Har ikke klart og finne noen andre justerbare som ser like solid ut. Er det noen som har erfaring med justerbar era tac, og hva det tåler?
  13. Geco5 Leste bare fort igjennom sist og overså at du hadde skrevet dette sist. Jeg pusser ikke hver gang på denne rifla. Står litt lengere opp i tråden:)
  14. Var og pumpet ut 50 skudd i dag. Alt bare fryd og gammen. Justerte litt hit og dit på kikkert for og sjekke, og det gikk helt fint. Så nå funker det bare godt. Håper det holder seg slik. Skal demontere alt igjen, og moment stramme alt med rett moment igjen. Får se hva som skjer da. Men inntil jeg gjør det så må det skytes litt mer:)
×
×
  • Create New...