Jump to content

Centerklase

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Centerklase's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Jeg har en grå elghund. Fantastisk fin familiehund! Den ble kjøpt hovedsakelig som familiehund, men nå føler jeg at den må få lov til å jakte. Det er jo tross alt det dem er avlet frem for:) Jeg vil begynne med jakt men klarer ikke helt finne ut hvor jeg skal starte. Skal jeg starte med meg selv? Eller han? Jeg har heller aldri jaktet selv, ikke på hjortevilt i allefall. Han får gå løst når vi går tur i skogen og han kan fort bli borte en liten stund, maks 5min så kommer han spurtene tilbake og nå han får være så fri så synes det på hele hunden at han elsker livet, man blir helt varm i hjertet av å se gleden i fjeset hans:D så nå vil jeg ta det et skritt lenger. Tenker løshund, men som sagt vet jeg ikke hvor jeg skal starte. Jeg bor i Våler i Østfold og er småredd for ulven... Han er bare unggutten på 11mnd og han er veldig flink til blodspor. Var iallefall det i høst når jeg prøvde sist. Han er flink til å søke etter mat og godbiter når jeg kaster det rundt om i hagen. Sist men ikke minst! Komma og punktumfeil er helt vanlig med meg:D
  2. Jeg vil jo ikke jakte selv. Men har hatt i tankemessig bli med et jaktlag for hunden sin skyld:)
  3. E.J Jeg er enig med deg, har ikke sett på Keeshound. Men er det ikke mulig å simulere jakt nok til at den vil bli fornøyd?
  4. Hei, jeg lurer på veldig mye Jeg vurderer å skaffe meg en NEG, men jeg har egentlig ingen planer å jakte med den. ( Huff nå banner jeg i kirka eller?) men jeg vet at den har et stort "JAktbeov". men jeg sitter med tanken om at det kan vel være mulig å simulere jakt med lker eller blodspor? jeg vil også prøve å få den godkjent som ettersøkshund slik at jeg kan leie den ut sånn at den da kanskje kan få utløp for sine naturlige behov? Hva sier dere? vil en NEG trives med å være en turhund/familiehund som sjeldent/aldri får jaktet ?
  5. Nop det har jeg ikke. Men det skal jeg jaggu gjøre Takk for tipset
  6. Hey! Når jeg kjøpte mag holdere sist hadde jeg ingen anelse om at jeg burde hatt links holdere. Ser dere høyrehendte folk har litt lettere enn meg for å bytte mag i IPSC... Når jeg har mine full ladete magasin i mine holdere som sitter på min høyre side peker kulene Bakover. Og da blir det helt feil når jeg skal bytte mag, for da må jeg vri på handa før jeg tar tak i maggen Så jeg trenger nye holdere NOEN somvet hvor man får tak i slike? jeg vil ha no Ala Nakling( SOm jeg har nåå for høyrehendte) Eller DAA Racemaster eller no slikt
  7. så, skulle prøveskyte poistolen men fant ut at klubben har sommerferie... er det noen her som har åpent i sommer eller en stor usjenerende tomt el jeg kan få skutt etpar skudd? slik at jeg får finpussa feilen? er er rar forespørsel men:) alt er vel lov på privat grunn med sikker bakgrunn og med grunneiers tillatelse?
  8. takk for tipset. det skal jeg prøve på. har ikke sjekket hylsa neders ved randen så det skal jeg gjøre neste gang jeg skyter:)
  9. nop, hylsene er helt glatte og fine. den har fungert helt fint het til pden gradvis begynte å tulle på den måten. men når den først begynte å tulle litt så forværret problemet seg fort. men når jeg ser inn i kammeret er virker det som om det ikke er helt glatt men lit sånne " Dreibenk sirkler" vet ikke hvordan jeg skal frklare det. ser ut som ringer som går rundt hele kammeret.
  10. hei, er det noen her som kan eller vet om noen som kan polere kammeret på min ruger mk1? pistolen har sliti med å kaste ut tomhylsa og har derfor bytta utdrageren påpistolen. men den sliter fortsatt. jeg mistenker at kammeret er slitt og må glattes ut. gunnern er gammel og har sikkert gått 100.000 skudd. kjøpte det som et tidligere klubbvåpen. det som skjer er at hylsa setter seg fast i kammeret og må dyttes ut av enpinne av et slag. helt metall. trepinner har en tendens til å knekke for den sitter så godt. har også prøvd forskjellig type ammo fra cci, topshot, Fiocci og geco og det samme skjer hver gang. Det skjer derimot ikke før skuddet er avfyrt. med en patron med kule glir den lett ut og inn i kammeret. er kun etter den er skutt, ( OG ja jeg har rengjort våpenet meget grundig)
  11. jaja sånn er det bare får vente til å skyte i morgen
  12. åja! selvfølgelig bor i østfold
  13. kanskje dumt spm men er det noen klubber som holder åpent i dag på denne helligdagen ?
  14. de fleste av dere glemmer å informere om rekylfjæra deres noen som husker, eller i det heletatt vet hvor mange pounds den er på? og veksler den ladningen deres bra'?
  15. Hei igjen folkens Har vært offline et par dager. Her er det masse god informasjon som jeg skal ta med meg videre. er det noen som har erfaring med barrys kulene fra xxl? de er jo billige, men er de no tess? Triggerhappy, Takk for linken. Og ja jeg har et par i klubben som er hjemmeladere som har sagt at de kan hjelpe meg litt på vei.
×
×
  • Create New...