Jump to content

gordon28

Members
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gordon28

 • Birthday 10/06/1985
 1. Den har blitt over 12 mnd gammel. Men både jeg og kjøper fylte ut denne innen tiden men på den tiden posten har hatt den så har den altså passert tiden.
 2. Har et lignende dilemma, jeg sendte avgårde utfylt søknad i forbindelse med salg av en jaktrifle. Snart et år senere så havner den i retur hos mine foreldre da jeg stod uten adresse pga flytting. Hva gjør vi nå? Fyller ut ny sammen med kjøper eller forklarer onkel saken?
 3. H&K P9S Nato ammo 9mm

  Hei! Jeg har en H&K P9S 9mm fra 80tallet, jeg har også en del rødmerket Nato 9mm ammo liggende. Er dette fy fy i denne pistolen mtp trykk og lignende?
 4. Margolin 22lr full auto

  Noen som har en formening om hva årsaken kan være til at den plutselig gikk i full auto? Hadde jeg kunnet fått den fikset så hadde jeg gjort det. Skyter svært godt med den og synes den er meget god å skyte med.
 5. Margolin 22lr full auto

  I dag besluttet min gamle trofaste margolin å pensjonere seg. Dette avsluttet hun med å gå i full auto 7 skudd. Siden denne ikke er verdt noe og åpenbart ikke er ved sine fulle fem lenger så skal jeg kassere denne. Hvor leverer jeg inn denne? Vil ha frigjort plassen så jeg får søkt om en ny 22lr snarest. Har ikke nok aktivitet til reservevåpen enda. Takker for alle bidrag. Mvh Gordon
 6. skal kjøpe meg 9mm

  Har ervervet en h&k p9s meget fornøyd med den
 7. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Nei, det var såpass spesielt. Men etter å ha lest om pistolen på diverse hk forum så fant jeg ut at dette var noe å gå for. Delene er dyre, alt som går galt med denne pistolen blir dyrt å fikse. Men den er skjelden og vel verdt å ta vare på.
 8. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Har merket meg ordet ja hehehe oppdatering blir det
 9. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Ja det er en spesiell pistol blir morro å vekke litt oppsikt på banen
 10. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Da blei det kjøpt 9mm. Hold dere fast! Det ble en real klassiker, H&k P9S denne var tilpasset min studentlommebok og jeg er sikker på at den vil fungere fint i feltløypa. Takker for alle innspill jeg har fått i denne tråden.
 11. Sag - sage opp pinnekjøtt

  Baufil er mye brukt
 12. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Ja militærfelt blir den garantert brukt til..
 13. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Nei eneste jeg kan se for meg er avtrekk og justerbare sikter har hatt svært lyst på en p30 i mange år men har aldri blitt kjøpt, samme gjelder g17. Har prioritert revolvere..men nå står turen for en 9mm
 14. glock 17 eller hk p30 valgets kvaler!

  Felt og trening
 15. Jeg har holdt på i lengre tid å forsøkt og finne den 9mm pistolen jeg ville ha. Etter mye frem og tilbake har jeg to kandidater. Glock 17 eller hk p30. En av disse blir det uansett. Eneste jeg lurer på nå er hva er fordelene og bakdelene med disse. Jeg har skutt med begge og liker de svært godt. Men har ikke eid noen av de. Så da oppfordrer jeg glock 17 eiere og hk p30 eiere om og gi meg litt feedback på disse to og da tenker jeg på problemer, fordeler og bakdeler, generelt eierskap og enkelhet ved modifisering av avtrekk og lignende. Jeg har godkjent søknad liggende og begynner å få alvorlig kløe etter og endelig få gå til innkjøp.
×