Jump to content

MariusAH

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MariusAH's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Det var litt merkelig at du har dårlig erfaring med akkurat den (123grain, Fiocchi) da denne har kommet best ut i en rekke tester jeg har lest. Hva var det du syntes var negativt med denne, Skøttarstuggun?
  2. https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/beretta-m9a3-9mm-4.9-17rd-fde-3mags-thr Her har de den, men ikke på lager.
  3. De sa det var den første som har kommet til landet, og de har ikke klart å oppdrive flere. (2 Alfa i Oslo). Jeg vet det er en butikk i kr.sand som har de på sin nettside, men de har enda ikke klart å få inn.. Håper dette var til hjelp, PsAico.
  4. Hei! Jeg har de siste 6 mnd blitt en nokså ivrig pistolskytter og har nå kjøpt meg en beretta m9a3. Jeg har fått mye forskjellige anbefalinger mtp ammunisjon og ville derfor høre her om hva dere synes er beste ammunisjon for denne type våpen. Håper det er noen som har noe erfaring rundt dette. Setter pris på alle svar!
  5. Har selvfølgelig sett på flere utgaver av 3M Peltor, men har endt opp med å stå mellom MSA Sordin Supreme Pro-x og 3M Peltor WS SportTac hørselvern. Liker det nette designet til MSA Sordin bedre, og vil tro de er bedre å skyte med, så med propper under vil nok disse duge på standplass. Takk for alle tips og råd!
  6. Takk for svar! Jeg har sett på MSA Sordin Supreme Pro-x og tenkte kanskje bruker propper i tillegg når jeg på skytebanen. Men lurer på hva hensikten med "hygienesettet" er? Er dette mer behagelig eller er det enda bedre støydemping?
  7. Hei! Jeg er på utkikk etter aktive hørselvern men klarer ikke bestemme meg. Jeg ønsker en allrounder som jeg kan benytte på alt fra post til skytebane. Er det noen som har noen de er svært fornøyde med? Setter pris på alle svar. Mvh Marius
  8. MariusAH

    Glock 21 sf

    Takk for svar. Så det du sier er at glock gen 3 har du to utgaver, 21 og 21 sf. Men glock gen 4 har samme smale grepet som glock 21 sf?
  9. MariusAH

    Glock 21 sf

    Hei, Jeg skal kjøpe meg en Glock 21 SF men er i tvil om dette er en "gen.4" eller er den nye er en gen.3? Noen som vet hva den nyeste heter så jeg ikke kjøper forrige modell. Setter pris på alle svar! -Marius
  10. Hei! Jeg er på utkikk etter en pelslue og har funnet mange på nett, men alle er fra pelsfarmer, noe jeg ikke synes noe særlig om. Er det noen som har kjennskap til noen som selger dette av egenskutte skinn? Håper noen kan hjelpe meg med dette På forhånd takk!
  11. MariusAH

    Ammo 22.kal

    Takk for veldig god info, har bare et spm. Skyter med lyddemper så kulen bør være subsonic for å få noen nytte av denne.. Har du da noen anbefaling til kule?
  12. Bor i Oslo. Ønsker ikke bytte kolbe, men bygge denne om, om det går..
  13. Hei, Ønsker å bygge opp kolben så børsa treffer bedre i forhold til kikkert. Trenger litt info om hvor en kan gjøre slik og hva det koster.. Takker for alle tips!
×
×
  • Create New...