Jump to content

Kråkejeger

Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kråkejeger's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, lurer på en ting, har laget meg en passe stor åtebu nå som skal helst ut før det blir for mye snø og rekker da ikke å sette inn ovn, så jeg lurer på om dere har noe forslag til hva jeg kan bruke til varme da jeg ikke har strøm tilgjengelig.
  2. Hei, er på utkikk etter hi-peiler/skredsøker til min Jack Russell Terrier som jeg skal bruke på revejakt. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt slik og hvilken prisklasse det er?
  3. Hei, har nå en parker hale 308 rifle med kikkert og lyddemper på hånda til 4000 kr. Ut i fra bildene så ser den grei ut. Vil dere anbefale meg denne?
  4. Jeg har ikke hørt at vi har hatt noe trøbbel, men det kan jo plutselig være innstillingene dine. Eller så har du vært kjempe uheldig
  5. ja, det er det jeg har, men jeg kan likevel ikke si meg enig med deg der. Vi har 11 kamera her nå som vi bruker på elg, rådyr, hjort, jerv og rev. Har aldri vært noe tull med dem. Fikk forresten til det jeg lurte på, var bare noen innstillinger
  6. etter å ha stusset litt på at jeg ikke får bilder fra kamera så sjekka jeg det i dag og da finne jeg ut at viltkamera ikke lagrer nummeret mitt, noen som vet hvordan jeg kan få gjort dette? tvert jeg setter det over til at det skal ta bilder så blir nummeret sletta.
  7. Da er viltkamera satt opp og alt fungerer som det skal, mangler bare dyra nå.
  8. Har fått viltkamera mitt nå, noen som vet om norsk bruksanvisning til digital scouting camera 8.0 MP??
  9. Reven er en av de få dyra som kan legge merke til det lille klikket har jeg hørt.
  10. har hørt bare godt om det hittil jeg også, men dere som vet det negative med det må si i fra nå
  11. Ble så jeg la inn et bud på netthandelen.no, la inn ett bud på 1500 kr på ett mms kamera og jaggu så fikk jeg det så da venter jeg i spenning til det kommer. Noen som har kjennskap til dette kamera? http://www.netthandelen.no/auction/4281511
  12. Er det noen som har kjennskap til scout guard sg550m?
  13. Jeg har ei reveåte som jeg gjerne ikke vil besøke for ofte. Da tenkte jeg å skaffe meg ett MMS viltkamera, så mitt spm er hvilket vil du anbefale? og hvor lang batteritid har det? og hvordan blir bildene?
  14. Hvordan går det med åta deres? var på åta her om dagen og kasta ut ca 40 kg med fisk og slapp ut lukteåta. Hadde vært rev der, men naturlig nok hadde den ikke begynt på sauen. Nå kan ikke reven her klage, har elgben der, to sauer, kyllinger og MYE fisk. Skal bare prøve å holde meg unna nå... noe som kan bli vanskelig.
×
×
  • Create New...