M-H85

Members
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M-H85

 • Birthday
 1. Har samme problem med min. Hadde håpt det fantes en enkel fiks for ellers er dette en flott pistol.
 2. Har en mosin nagant til jakt selv. Det er jo bare en helt vanlig boltrifle. Problemet er nok heller å få tak på en. De er ikke så vanlige i Norge til tross for at det er produsert titalls millioner av dem i nabolandet vårt.
 3. Hvilke våpen er det snakk om? Som de andre nevner så ville jeg vært svært forsiktig med røyksvakt. Har brukt endel trailboss i patronrevolvere men det blir ikke rare farten på dem.
 4. Tror du må belage deg på bruktmarkedet. Fant min på finn.no for noen år siden. Morro rifle og flott alternativ til en k98 mauser som alle andre har. Litt rart de ikke er blitt mer populære her til lands. Amerikanerne elsker disse.
 5. True oil størkner fort så det er fordel med små flasker.
 6. 25% av varens verdi.
 7. He he he til 30.000 bør det følge med en m1 Garand også.
 8. Magasiner får du forsatt til godt under 250. Brownell selger bøttevis
 9. Fikk høre av en annen bruker på forumet at disse ble solgt for 8000.- inntil nylig. Da er 19.000 relativt stivt I mine øyner.
 10. Er på jakt etter en brukt Arsenal SAR M1. Hvor mye må man ut med for en slik for tiden. Ser det ligger en ute på Facebook til 19.000.-
 11. Litt usikker på hva en omsmidd stokk er, men om den er tuklet med så ville jeg latt den gå til førstemann med en 1000 lapp i neven. Hadde den vært helt orginal kan du forvente mellom 5 og 8 Tusen. (Alt etter stand.)
 12. Det er ytterst få som får utlevert disse 3x kikkerten, så ser ikke helt hvorfor man tar hensyn til dette. Dårlig syn vil jo påvirke åpne sikter også, uten at det blir innført kikkert kikkert på disse. Ønsker man å beholde skyttere som trenger dette bør disse kunne skyte i klasse 4. Som forøvrig kunne trengt flere skyttere.
 13. Bruker en aimpoint mico i klasse 2. Ser igrunnen ikke hvorfor man har valgt å tillate 1-3x forstørrelse i denne klassen, og ikke I klasse 1 og 3.
 14. Vurderer å bestille en slik. Er det noen her som har bestillt, og ønsker å fortelle litt om hvorfor dere velger denne kontra shadow sp01. Og når kan vi forvente levering av disse?
 15. Hvilke dier er det folk har når dere helpresser og hylsa forsatt ikke kamre?