Jump to content

fanta_a

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fanta_a's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takker for svar. Da blir det forsøkt litt med det.
  2. Er det ok å løse ut bevegeligmål ved å dra i tau? Og er det ok at siste posisjon på målet er "skjult". Tenker til Lvl2 stevne.
  3. Kan nevne at jeg i dag fikk godkjent en dpms og løs pipe så det er mulig å gjøre det sånn.
  4. 2.1.4 Kun rifler med manuell repetering tillates, unntaket er tjenestevåpen benyttet av tjenestegjørende personell. Disse skal da være korrekt uniformert og inneha nødvendige tillatelser til å benytte tjenestevåpen i sivil sammenheng. Samt: I USA er PRS delt i 3 divisjoner etter type våpen og annet utstyr. I Norge vil det kun benyttes Åpen klasse. Dette for å forenkle gjennomføring av stevner og for å få med flest mulig skyttere. Så da går det nok ikke med Halvauto. Får sjekke hvordan min Troy Par i 308 går på lengre hold...
  5. Finnes det noen oversikt over hvilke regler/klasser som brukes i Norge? Har tenkt å snuse litt på PRS men i skapet(Fullt) står det ikke mye egnet til formålet, jakt her i området foregår nærmest på kloss hold. Nærmeste jeg har er vel en HK 770 men er den lov?
  6. Bare tull, men du ender sikkert opp med å måtte klage til Pod...
  7. så derfor har jeg endt opp på at jeg får lage selv. Men det hadde vært fint å få noen bedre mål og bilder en det Google klarer å komme opp med.
  8. Får ikke valgt annet enn us og kanada i nettbutikken deres. Må jeg sende epost med bestilling?
  9. Joda, bildet er det men ikke brukenes til det jeg trenger. Ikke vil de sende heller
  10. Hei jeg har en Mauser 71/84 som mangler magasin fjær og magasin "follower". Er det noen der ute som kunne tatt noen gode bilder av sine, slik at jeg lettere kan lage meg selv. Gjærne mål av lengde og diameter på fjæra/følgeren.
  11. sp89 er ikke lovlig, den bryter forskriftene på mer en ett av punktene. Hylse delen samt magasin utenfor grep. Derfor tilbakekalling, ikke det at våpenet er egnet eller ikke.
  12. https://lovdata.no/dokument/LTI/forskri ... 08-29-1014
  13. "I praksis kan riflen omsettes, noe som er svært uønsket", hva menes med denne settingen? Sier retten her at våpenet egentlig lovlig kan selges? Om det menes ulovlig salg, er dette bare tull, alle våpen kan selges ulovlig, men det er allikevel ulovlig...
  14. Noen som vet hvor mange skudd som en må regne med? Må jeg ha med 100? 200?
×
×
  • Create New...