Jump to content

ray87

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

ray87's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Har et nytt Benjamin titan nitro piston 4.5mm. Skutt ca 50 skudd med det nå, og det ryker enda av det etter noen skudd. Prøvd med hn barracuda 10.5gr og air arms i same tyngde. Beste jeg har fått til er 3 skudd innenfor en 5 kroning og 2 skudd ble det 5-8cm imellom. Neste 5 skudd serie får ca 8-10cm ctc. Kan den bli bedre etter den er innskutt? Hvor mange kuler skal den gå før det skjer? Skyter på bord med sandsekk under geværet på 20m. Kikkerten fulgte med og er et centerpoint 4x32. Forslag til hvilken skyteteknikk som er best til nitro piston? Kjenner at det drar seg litt her og der på enkelte skudd.
  2. Takk til begge for raske svar Kjøper inn noe som har samme størrelse siden det kan brukes, så får jeg bestille noe bedre som jeg kan ha liggende til neste gang.
  3. Hei. Trenger nye O ringer til fyllebolten til pcp geværet. Kjøpte fx sine sist gang men finner dem ikke igjen, og jeg skulle hatt disse i morgen. Fx sine kostet 50kr pr stk. Er det en spesiel type o ring for høyt trykk? Eller kan jeg kjøpe o ringer på Biltema eller lignende?
  4. Magasin våpen er jo kjekt hvis du skal skyte litt uten å måtte lade for hver gang. Jaktkroken.no selger Air Arms både pcp og fjær. Hva med en bullpup da? Disse har vel ganske bra vektfordeling
  5. Demperen kom med posten i dag Bra det er fortsatt mulig å få inn luftvåpen deler fra Tyskland.
  6. Grunnen til at jeg må ha akkurat den er at jeg har kjøpt den for noen år tilbake å den er kun beregnet for luftvåpen. Den kan åpnes hvis man vil det, noe man ikke får gjort på wave? Har prøvd Hatsan sin og den gamle type A tec modul som fungerte greit nok, men Weihrauch sin demper mest helt klart. Mye mulig A tec wave er bedre og det hadde vært mere enn bra nok, lettere å fått det levert fra xxl for 20 kr med posten motsetning fra Tyskland, men det er bare et par hundrelapper ekstra for hw sin så derfor gikk jeg for den.
  7. Spurte dem først men fikk ikke svar før i dag. Dem sa at det går fint å sende den til Norge, får satse på det Når det er snakk om ekte kruttvåpen så kan jeg se for meg at det er umulig ja. Synd at det ikke er mulig å bestille fra England også, står på airgunbuyer at dem jobber med å finne ny transportør men slik har det vel stått lenge nå.
  8. Hei. Skulle hatt Weihrauch lyd demper å tenkte og bestille fra versandhaus scneider i Tyskland. Det står bare opp til 7.5 joule på den men det må vel være bare pga tyske regler, går ut i fra at demperen er helt maken en uten denne F merkingen. Er det fremdeles lov å få sendt slike ting fra Tyskland? Fra England er det helt umulig å få tilsendt noe som helst lengre.
  9. Hei. Har begynt å skyte litt igjen og fant frem et par pakker Jsb exact. Disse er vel åpnet opp for 4 år siden, ser veldig tørre ut. Er det noe som gjør at det ikke bør brukes i pcp børser? Testet noen skudd og dem gikk presist ihvertfall, men kan det etterlate seg mye bly eller ha noen innvirkninger på pcp våpen?
  10. Ja det skal jeg prøve på, beste han vet er vann så bare det blir litt varmere ute så skal det bli mere bading fremover på han. Ja får vel nesten bare avvente og se an, slik som du sier så går det jo an og nevne dette senere hvis vi finner ut at han må røntges bak. Skal holde tråden oppdatert. Slik som det er nå haltet han nesten ikke noe, tok han med på en 10 minutters tur og tok ca 10 min pause og gikk hjem igjen. Sist gang haltet han veldig på den korte turen og nå gikk det fint. Spørsmålet blir jo om dette fortsetter uten medisin. Kan jo muligens være det nye hills foret som er med glucasamin og noe andre greier som skal hjelpe på ledd og sener. Det er ikke godt og si hvor vondt han har når han halter litt, vil jo han skal gå på tur men når det har vært en del halting har jeg holdt han i ro og kun latt han gjøre fra seg. Skal kjøpe diett foret til han har gått ned ca 5kg. Han er litt overvektig, ikke sånn at man ser det godt men det vil nok hjelpe på og bli tynnere. Det kommer seg av at han har nesten bare vært inne i over 2 mnd og spist samme mengde mat som før. Beste en Labrador vet er mat Han går ned i vekt like fort som han legger på seg bare han får trimmet litt. Får satse på at det hjelper snart og at han får den trimmen han trenger. Hvis tablettene bare demper smertene så er det vel heller ikke lurt å gå langt for da bruker han jo beinet som om det er smertefritt. Hvis det ikke var betennelse og kun smertestillende for han så vil vel haltingen bli enda verre. Spent på og se hvordan det blir etter en 4 ukers kur på rimadyl.
  11. Ja har kjøpt inn jd diett fôr, skal prøve å få han ned 5kg så kan det jo hjelpe på hvis han blir tynn. Det med akupunktur var nytt for meg, kan jo prøve det ut hvis det ikke hjelper etterhvert. t-trim: ja det er ikke lett og vite, men burde han ikke begynt og halte først bak? Har sett han halte bak en gang for to år siden men det var når han løp løs hele dagen, noen timer etterpå gikk det over og jeg har aldri sett tegn til hd bak. Fysioterapeuten sa det knaset litt en gang men det kan også være normalt slik som når vi knekker opp leddene. Dyrlegen har gått grundig over hele hunden og det er heller ikke noe betennelse eller skader på potene.
  12. Takk for det. Han reiser seg ganske raskt opp uten tegn til at det er vondt bak. Men nå er det litt vanskelig og si hva som er vondt å ikke på hunden da, dem pleier jo å ha høy smerteterskel. Ja får fullføre kuren med betennelsesdempende, men blir usikker på om jeg skal ta opp det med dyrlegen at han må røntges bak eller om jeg skal la alt være å bare håpe på at haltingen ikke kommer tilbake selvom kuren er ferdig. I dette tilfellet ville jo jeg ha røntget han bak samtidig så hvis jeg skal klage på det bør det jo skje snart. Vil jo ikke klage heller men det hadde jo blitt ca 500kr ekstra hvis dem kunne tatt bildene samtidig når vi bestilte time til røntgen. Vet ikke om det er uten risiko heller å gi hunden enda en innsovnings sprøyte når han begynner å bli gammel? Mener det ikke er riktig å betale for forarbeidet på nytt, kunne spart ca 2000kr hvis dem kunne fullført bildene samtidig. Men nå er det vel ikke helt bevisst om hd bak kun gir tegn foran?
  13. Hei. Har en Labrador på 7 år som har i det siste begynt og halte på høyre frembein, så mye at han ikke kan gå på turer. Det begynte sånn smått også har det blitt mye verre nå siste to mnd. Kort forklart drar vi til dyrlegen for og røntge å dyrlegen tok bare bilder av frembeina/skuldere. Ingen ad å finne foran og leddene ser bra ut. Jeg undrer litt fordi vi har også hatt han hos fysioterapeut og dem sier en hund kan ha vondt bak men halte foran?? Dyrlegen snakket noe om det også. Hvorfor ble det ikke tatt bilder av hoftene bak hvis det kan slå ut foran? Det irriterer meg litt, ihvertfall når jeg spurte om vi skulle ta bak når han førstes var bedøvd. Han er satt på betennelsesdempende smertestillende rimadyl samtidig som han får nytt hills jd fôr som er for ledd og andre smerter, allerede etter en uke er vi på tur igjen og han halter nesten ingenting lengre å virker mye gladere. Bør jeg få han røntget bak også? Det koster jo en del så jeg synes ikke det er riktig å betale for dette enda en gang til. Samtidig som dem sa har at om det er hd bak er det ingenting å gjøre men da hadde jeg visst om det feiler han noe bak siden det kan gi halt foran? Takker for svar
  14. Spennende med nye hatsan modeller.. Har du funnet ut hvor mange skudd du får pr fylling når tanken er nede i ca 120-130 bar? Hatsan opplyser ca 70 skudd på 177 full hastighets utgave av bt 65, det er bare tull, man får 30 skudd og dem 5 siste har mye dårligere hadtighet.. Moro og vite hva et full hastighets 177 galatian har Hvor kjøper du jsb beast? Hvordan synes du disse passer inn i løpet? Går dem smooth inn eller må du ta i skikkelig med lade armen for og presse den inn i løpet?
×
×
  • Create New...