Jump to content

pierotto

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

pierotto's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jerky er nammenam. Jeg pleier å lage av biff. Nå i helgen hadde de ytrefilet på Kiwi til 16kr pakka, så da ble det 10 slike. Pleier først å snitte biffen i to så de ikke blir så høye før jeg strimler de. Nå har jeg to smaker i ovnen. En med sursøt kinasaus, og en med honning, worchestershire og balsamico ala andebrystsaus. Når det kommer til tørking, så legger jeg det på rist i ovnen, 50grader med vifta på, og tresleiv i døra for å få en liten glippe. Det funker bra. Holdbarheten her er heller ikke utprøvd he he..
  2. Da er geværet bestilt. Dessverre er det 3 mnd. leveringstid. Men men. Hva er det som er det beste tuningkittet da?
  3. Da har søknaden kommet, og rifla er bestilt. Tre måneders leveringstid, så bare å smøre seg med tålmodighet. Gleder meg som en unge, he he. Hvor er det best å kjøpe tuningkitt?
  4. Da er bikkja di ihvertfall smartere enn min som bare prøver å drikke av tissestrålen...
  5. Misforstå meg rett. Vi gav kundene nye ski, eller reparerte dem kostnadsfritt. Selv om det verken var reklamasjon eller slitasje.
  6. Ang. Gresvig. De første 100 parene ski sendte vi inn til leverandørene. Samme svar hver gang...
  7. Nei, det er det ikke. Prøv selv å sende inn ett år gamle ski til produsent med delaminert baktupp. De blir som regel reparert gratis, men det er ikke nødvendigvis produksjonsfeil som splitter de. Ihvertfall mine erfaringer etter ti år i gresvig som reklamasjonsansvarlig og verkstedsjef.
  8. Delaminering i bakkant var aldri reklamasjonsgrunn da jeg jobbet i sportsbutikk. Er nok å sette fra seg skia litt hardt i snøen, så kan det skje. På skiverkstedet ble skia tørket, inn med epoxy ala araldit, på med tvinge og god som ny.
  9. Prøvd å fylle fotball med byggeskum?
  10. Søknad sendt. Bare å vente på svar...
  11. Takk for tips. Skal stikke innom en våpensjappe i morgen og hente søknad... Driver og titter litt på sånne tuningkitt også. Dette blir moro. Må få tak i noe god stokkolje og skrape av lakken og da. Skikkelig prosjektrifle...
  12. Det blir nok .22 på meg. Har salongrifle, men tenker at det er litt mere stuereint å skyte med luftgevær på hytta. Også er det jo ganske billig å skyte med. Jeg gleder meg
  13. Ja. Har lyst på .22. Artig med noe litt uten om det vanlige. Er vel kanskje litt mer vindstabile? Er det noen store ulemper med .22 som jeg burde vite om?
  14. Hei. Tenkte jeg skulle kjøpe meg nytt luftgevær til hytta, og har lest litt om modellen nevnt i overskriften. Pleier å skyte på rundt 40-50 meter, men har lyst til å prøve meg på rundt 100. Det jeg lurer på er om jeg skal gå for 4,5 eller5,5 mm, og hvor man får kjøpt det i Oslo og omegn? Tenkte at på litt lange hold er det greit med litt tyngre kule?
  15. Samme erfaring i børsa mi. Oppleves som ganske ujevn, og hadde noen forkilinger.
×
×
  • Create New...