Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  2,665
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Deer drag

  Det kan være et alternativ å bruke kapellpresenning med monterte maljer. Her er ett firma som produserer etter mål. Ellers var det jo litt artig med de som selger dead drag Dead drag er slang for en likbil.
 2. 45 acp ammunisjon

  Spørsmålet er hva tjener jeg på å lade selv Hva du sparer er en sak eventuelt du skal argumentere inn i forhold til den du deler hus (og økonomi?) med Det er viktig at du ikke går i detaljer på det du sparer men omtaler det i runde formuleringer - som igjen ikke er altfor runde slik at det virker mistenkelig. Da er det av aller største viktighet at du ikke går for mye innpå kostnadene med selve ladeutstyret men fokuserer på komponentene og det du sparer der. Bruk gjerne oppsettet til hipshot men utelat for all del prisen på utstyret
 3. Bleking av rådyr/dåhjort gevir.

  En måte som er "bombesikker" er å lime bolter fast i skallen og deretter lage et avtrykk på platen. Så borer man opp og fester. Greiest blir det hvis du får senket mutrene etter at de er trukket til. Litt mer jobbing enn å skru rett inn i skallen. Lime med tokomponent bør man gjøre uansett mener nå jeg.
 4. Walkstool, erfaringer?

  @Skaubjønn Du må nesten bare prøve deg frem - for noen på 186 er lange i ryggen mens andre er lange i bena. 70 cm høres veldig høyt ut da - hvis det ikke er for å observere eller hvis du har et anlegg for børsen. Hvis du tenker at du kanskje skal skyte fritt sittende så blir 70 cm for høyt.
 5. Blykule uten gas checks

  Søk opp tråder om pulverlakkering
 6. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Setter stor pris på at noen gir voksenopplæring i tråden her - det trengs
 7. Bleking av rådyr/dåhjort gevir.

  Har bleket endel hjorteskaller opp gjennom tidene og jeg har penslet hydrogenperoksiden på. Så har jeg ventet til det har trekt inni for deretter å legge på et nytt strøk. Den prosedyren har jeg gjentatt til kraniet har blitt helt hvitt. Metoden med bomull har jeg aldri brukt - men basert på min erfaring med pensling ville jeg løftet på bomullen innimellom for å sjekke om jeg eventuelt må fylle på med medium.
 8. Nyhetene som forsvant

  Da leser ikke du og jeg samme trådene
 9. Halla - chipmunk entered the building

  Hallaien Chipmunken, håper vi ikke skremte deg vekk siden det tok sånn tid før noen reagerte på innlegget ditt Velkommen på forumet.
 10. Nyhetene som forsvant

  Sakene ga gjerne bakgrunnsmateriale for diskusjoner i andre tråder. På den måten hadde den nok poeng.
 11. Jakt klær vadmel og ull, hvem selger?

  Du kan lete her. Prisene er omtrent som her i landet - noe rimelig og noe grisedyrt
 12. Nyhetene som forsvant

  Endringen som ble innført på Kammeret ved at tråden "Nyheter i media" ble stengt og at nyheter skal inn i egne tråder (en tråd pr nyhet?) ser ikke ut til å fungere. Hadde det vært en ide å få en Nyheter i media tråd tilbake - eller er det bare jeg som savner den?
 13. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Tja....det er jo litt av det vi lurer på da Velkommen på forumet forresten
 14. Her er det bare å gi ros til NRK for innslaget
×