Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  3,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DoctoRoy last won the day on November 28

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

218 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

1,221 profile views
 1. Havørn skutt i nødverge i Telemark

  Det blir nok mye som kommer til å gå under jorden fremover med en slik holdning fra offentligheten
 2. Bøylerifle i 45-70, Marlin 1895 eller Winchester 1886?

  22 tommer og oppover er snillere med hørselen 26 tommer er helt konge
 3. Havørn skutt i nødverge i Telemark

  Har sagt det tidligere og sier det igjen: Denslags praktisering av lovverket støter an mot folks rettsfølelse!
 4. Heman’s kniver

  Flott arbeid heman
 5. Det der må være en fin salat å tråkke i når en først skal begi seg ut på slikt Har et tilsvarende krus og det egner seg best på utstilling.
 6. Du har et godt poeng der ......................... @Gillen: Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt. Piet Hein
 7. Det er i alle fall bedre enn de som setter ut ender til bruk som levende blink (men det er en annen tråd).
 8. Det som er suspekt er at utredningene holdes hemmelige og hvordan det instruksen strammer inn på vanlig folks tilgang til informasjon rundt saken. Resultatet tres nedover hode på folk. Veldig lite betryggende. En trenger ikke være konspiratorisk - en trenger bare lese instruksen. Instruks til mindreoffentlighet - i velkjent EU ånd. "3-3 Høring1 Offentlige utredninger, forslag til lov og forskrift og forslag til tiltak med vesentlige virkninger skal normalt legges ut på høring. Høringene skal være åpne for innspill fra alle. Høringsfristen skal tilpasses omfanget av tiltaket og hvor viktig det er. Høringsfristen skal normalt være tre måneder, og ikke mindre enn seks uker. Høring kan unnlates dersom den - ikke vil være praktisk gjennomførbar - kan vanskeliggjøre gjennomføringen av tiltaket eller - må anses som åpenbart unødvendig."
 9. Er bøylerifler noe å ha?

  Det kan du jo bare tro
 10. Gjennom konsultasjonsordningen har Sametinget fått en eksklusiv rett til å forhandle frem løsninger. Fra einherjes lenker: "I dag er det slik at Sametinget har konsultasjoner i saker som berører samiske forhold. Det gjelder både med regjeringen, departementer, direktorater og andre underliggende virksomheter." Videre er det lagt frem et lovforslag om at dette skal lovfestes - så det er nok ikke snakk om konspirasjonsteorier og "rasisme".
 11. Er bøylerifler noe å ha?

  @BlackHillsRoy: Som den yngre garde ville ha sagt det: Åttekantet løp ruler Syns personlig det blir en mental kollisjon med oransjespettet stokk på bøylebørser
 12. DIer og dier i carbid

  Har samme erfaring som deg ivara. Har aldri hatt eller sett noe diesett der utstøterstangen sitter i ekspansjonsdien.
 13. Det som støter meg er at begrepet brukes der det er snakk om å unnta noe fra offentlighten. En begrepsuthuling. Om forvaltningen vil jeg si at forvaltningen gjør som forvaltningen alltid har gjort - mer eller mindre som den selv vil. For forvaltningen kan ikke straffes ettersom ansvar pulveriseres og blir borte. Det er også støtende.
 14. Er bøylerifler noe å ha?

  Hva er det problemene består i? Ellers så er det jo å si at John Moses Browning sin 1886 modell er tung og solid uansett hvem som kopierer den Det ligger en Winchester 1886 som børse nr 5 nedenfra på bilde over innlegget ditt.
 15. Kan ikke si jeg husker at det var tema på søndagsskolen Sant å si tror jeg ikke det engang var oppfunnet da.
×