Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  2,836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

845 profile views
 1. Dagens annonse på finn.no

  Lånte fjær?
 2. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Den som løfter elementer inn i diskusjonen dokumenterer relevans - et elementært diskusjonsprinsipp
 3. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  @furuoglyng Er Tom of Finland et våpen slik at det har noen relevans til aktverdig bæring?
 4. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  @psAico Uten å ta lett på det tragiske i eksemplene dine - så har nok politiet valgt å prioritere annerledes utfra deres vurdering av alvorligheten i sakene. Når det gjelder knivbæring på offentlig sted som tråden startet med så ser jeg at det er stor forskjell på by og land. Her på bygden er det en mye romsligere tolking av aktverdighet g bæring av kniv enn det er i by'n. Ellers så syns jeg @SofaBamse hadde et flott spørsmål ovenfor her som egner seg utmerket i en tråd for politiets adgang til hjemmevisitasjon og kontroll av våpenoppbevaring.
 5. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  @Robinson Veldig greit at de har en definisjon å holde seg til Det med sunn fornuft er nok ikke de som er uenige i regelen med tretomsblad enige i
 6. Haglpatron-svindel

  I tiltro til bubo har jeg bedt Finn å fjerne annonsene til fyren. Min oppfordring er at det bør andre også gjøre. Det er en type aktivitet som ikke passivt må støttes.
 7. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Slik jeg leste innlegget er det allerede et lovbrudd som ligger til grunn for oppmerksomheten borgeren har fått av polititjenestemannen. Er det noe jeg har oversett?
 8. Dagens annonse på finn.no

  Flott og dugande børse med grei pris det der - men det er med den som med 6,5: må ikke brukes av marginale jegere
 9. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Sunt bondevett og sunn fornuft er dessverre ikke likelig fordelt på mennesker. De fleste som på beroper bruk av de begrepene mener at de som er enige ned dem er innehavere av sunt bondevett/sunn fornuft. Kanskje det er best med et lovverk som sier enten sånn eller sånn?
 10. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Hvilken "type" mennesker er det som blir kontrollert i en promillekontroll? @M67 Ut av lovverket og inn i lokal politivedtekt.
 11. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Av det du lister er nok knivstikkingen det de som er det største problemet - eller det at de ikke ble fratatt kniven før de stakk.
 12. hjelp med samsung mobil

  Kom til å tenke på at operatøren har logg over alle telefonnummer du har ringt så da skulle det være mulig å spore opp det nummeret du trenger gjennom å spørre etter de telefonnumrene du ringet i det aktuell tidsrommet og så sjekke opp hvem som eier de? Et tips om ikke annet
 13. Billig jakt/slaktekniv

  Har en aldeles utmerket Giesser Modell 2025 kjøpt etter anbefaling av Veidinn her på Kammeret. Ser at det er en annen leverandør nå enn da jeg handlet - men kniven er nok identisk. Litt fiks greie med at denne har gult skaft. Lettere å finne igjen dersom man må legge den fra seg under arbeidets gang. Min har svart skaft og det er ikke akkurat noe som lyser i terrenget
 14. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Da får du be hjemmehjelpen gå over til å bruke vaskefille igjen
 15. Dagens annonse på finn.no

  Det er jo bare koblav'en som er ødelagt
×