Jump to content

DoctoRoy

Members
 • Content count

  3,718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DoctoRoy last won the day on December 12 2017

DoctoRoy had the most liked content!

Community Reputation

288 Excellent

About DoctoRoy

 • Birthday 04/16/1955

Recent Profile Visitors

1,736 profile views
 1. Samletråd om 45/70 gov.

  Rimelig frisk ladning for 45-70 og 300 grain kule - 47 gr N120 @Walker76Vi har stort sett tatt utgangspunkt i ladebøker og når ikke kulen står der så fant vi en som hadde samme vekt, gikk litt ned i ladevekt og prøvde oss frem. Vi følte oss litt pionér da Ellers så har jo Quick Load oppnådd status som pålitelig.
 2. Norsk våpenlovgivningshistorie

  Vil du gå helt tilbake til bondebevæpningen?
 3. Dagens annonse på finn.no

  Stabsoffiser i forsvaret.
 4. Så lenge det er krav om aktverdig grunn for bæring av kniv på offentlig sted blir det nok ikke gitt generell tillatelse/rett til å bære skytevåpen offentlig. Kanskje noen må sett seg i sving for å få knivbæringen legal først? De som ivrer mest bør jo engasjere seg tungt.
 5. Er bøylerifler noe å ha?

  Kanskje en Henry i et revolverkaliber? Tipper .357. Slått på målstreken
 6. Er bøylerifler noe å ha?

  Den nederste er en Winchester 9422.
 7. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Han har vært her også. Kort karriére.
 8. Forvaltning av høstbare viltressurser

  Angående Norskog og å grave til seg så er det en parallell aktivitet i Vestskog der de utarbeider omgripende forvaltningsplaner for hjort oppå de kommunale planene og sitter med sugerør inn i kommunekassene.
 9. Forvaltning av høstbare viltressurser

  Hvilke ulemper ser du ved at Landbruksdepartementet forvalter matnyttige viltarter?
 10. Jaktrettigheter og slakteavfall, hva gjør man?

  Viltloven: § 27.(grunneierens enerett til jakt og fangst) Med de innskrenkninger som er fastsatt i denne lov og i forskrifter gitt i medhold av loven, har grunneieren enerett til jakt og fangst.
 11. Jaktrettigheter og slakteavfall, hva gjør man?

  Det vet de nok at han har men vet de at han vet Her vestpå er vi veldig nøye med å vite hvilke rettigheter naboen har og å kjenne våre egne. Bra å råde folk til å trå forsiktig.
 12. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Kjekt at du holder deg i form og får skyte 5 dager i uken Å beskylde alle andre her for å sitt å sutre på forumet er vel i beste fall en overdrivelse? Selv bor jeg med min egen private skytebane rett utenfor døren så det mangler ikke på skyting her heller -- selv om jeg er aktiv på forumet
 13. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Det der bringer vel ikke noe av verdi inn i debatten @Øystein? Det er ved å engasjere seg og bidra at man bygger. Ved å gjøre ingenting skjer ingenting.
 14. Jaktrettigheter og slakteavfall, hva gjør man?

  Høres ikke ut som at det der er hentet fra hjortejakt på vestlandet TS har et areal på 200 mål og det er ikke nok til et eget fellingsløyve. Ellers er det nok andre tradisjoner for hjortejakt her på vestlandet enn det er for elgjakt i Trøndelag. @ZippaznipRegner jo med at TS er et reflektert menneske som ikke ureflektert buser ut med alle slags råd vi gir her inne
 15. Jaktrettigheter og slakteavfall, hva gjør man?

  Valdlederen skal være registret hos kommunens viltforvalter. Selvsagt har du rett til å være med -- du har jo jaktrett på din egen eiendom. Hvor stor andel av det felte du har rett på er en annen sak. Regn ut hvor stor andel din eiendom utgjør av totalarealet for valdet og hvor mange fellingsløyver valdet har så skulle du få en pekepinn. Det er opplysninger viltforvalteren har.
×