Jump to content

h.nergad@gmail.com

Members
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

h.nergad@gmail.com's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Enklest og mest fordelaktig om pris er et tema er vel og putte på en timney avtrekk med sikring. det låser ikke hevarmen og er ikke like "sikker". Men du får bedre avtrekk og sikring i et. dette er vel noe som lar seg montere selv om man ikke er helt grønn og setter seg litt inn i hvordan ting fungerer. Pekevinkel og våpenhåndtering er uannsett beste sikringen du kan ha. skal du ha noe mer fancy er vel 3 punktsikring fra ragnarhansen snasent, men mer kostbar. Billigst og best er uansett en brukt rifle fra finn (har personlig gått i den "billige" mauser fella selv.)
  2. Etter litt for mange mauser prosjekter som koster mer en det smaker. Har jeg kommet frem til at mitt neste prosjekt mest sannsynlig blir å lage stokk til en pushfeed m70. Hva kan jeg forvente av presisjon med original løp? Noen som har opplevd at de er skeive eller andre erfaringer evt. Andre forslag til prosjekt emner.
  3. Ser at zeiss har enkelte modeler med utvendig tårn, finnes det på eldre modeler også? evt. på annen europeisk optikk? Hvor mye kan noe sånt gå for brukt?
  4. blir snasent. om noe synes jeg at kinnstykket kan bli mindre. sånn at linjen forfra følger retningen til øvre del av pistolgrepet. flisespikking
  5. 8-9 tommer på mindre og rundt 10 på de store børser. Det står i boken jeg har om stokk making.
  6. kanskje ikke det du er ute etter, men om du er inntresert kan jeg donere bort / diopteretet som sitter i min skrota 600 kasse. ikke like klassisk men må jø være en drøm på bøffeljakt.
  7. Den er nok så krom for ikke å komme i konflikt med stokken. Omsming av hevarm er en billig løsning. Derfor blir det noen kompomier. Skal du ha det ordentlig må du nok betale de kronene det koster å sveise og file en ordentlig hevarm. Blir dette for dyrt bør man kjøpe ferdig brukt børSe.
  8. jeg bruker lave montasjer fra s&k. Dette går greit med 30 mm ringer men med " Ringer kommer jeg litt for lavt. Jeg har sveisa hevarm. Hvor børsemaker har filt der hvor hevarmen sveises på sluttstykke. Men som nevnt tidligere skal man ha noe spesielt må det spesifiseres til børsemaker. klassisk mauser hevarm ville kreve høye ringer. Det er bare se på europeiske klassisk bygde rifler.
  9. om du borer hull passer mulig disse. http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... llFacets=1 Jeg har sånne på mauseren. og de ser bra ut og er meget lave. Dessuten er de lette, minimalistiske og i stål
  10. husker ikke navnet jeg men finnes det ikke en meget flink svenske...sånn for de mer nevrotiske våpeneiere
  11. Mauser m12 med trijicon 2,5-10x56 med titan demper fra Tronrud eller Carbon 2 fra atech
  12. jeg har kjøpt til min 9,3 skal lade en runde i dag. blir spennende og se!
×
×
  • Create New...