Jump to content

skyttsengelen

Members
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

skyttsengelen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja enig.Men flott av HH å raskt besvare min klage og sette igang kontakt for å utbedre feil til en "våpensmed i Norge". Dette lukter det service av .Ps til Norske forhandlere. Og til dere som har fulgt og har hatt innlegg:les mitt forige innlegg.
  2. Først til dere som jeg brukte til eliminering av ikke feil. Deretter feilen som jeg fant selv og som hogstad7 nevnte.Deretter (gradene) som Thor nevte. Og (pussing) som Auvik nevnte.Og tilslutt et klokt hue til som hjalp meg med prøveskyting og eliminering i dag. TAKK folkens,så raskt og enkelt kan det gjøres. SIGGER``N FUNKER Å MEGET BRA: Ps glemte å skrive at det var grader på toppen av (trigger bar) og som tidligere nevnt slapp avtrekks fjær og skev guide plate.
  3. Jeg kjøpte en ny 226 i 9mm og den virket heller dårlig til å begynne med.Måtte klippe en runde av rekylfjæra En på klubben har 226 i 9mm,vet ikke om den passer.Men skal spørre om den kan lånes! Dobbelt renset og smurt med våpen olje.
  4. Nei desverre det gjør nok ikke det. Det skjer noe etter første skudd. Som sagt, den lader og legger skuddet på plass etter 1 skudd,men avtrekkeren går ikke helt tilbake (framover fra meg). Må hjelpe den fram,så kan jeg skyte. Jeg regner med at du skyter første skudd med spent hane. Klikker på du tomt kammer og avtrekkeren går fram til den posisjonen den skal gå til er du i boks. Henger den har du fremdeles et problem. Normalt så vil rekylen hjelpe på slike problemer hvis en fjær henger eller hvis man har noe som lager friksjon. Skal se om jeg finner en klubb å teste i dag,så får jeg svar på om oppstraming av fjær og retting av "fjærdeksel" hjalp.
  5. Det er veldig fornuftig å legge pengene igjen i Norge.. Hvis de i Norge hadde noe i nærheten av samme pris ville jeg det. Og fra denne bagatellen er det en ting å si,for det første er jeg ikke redd for å skru. Samt skulle jeg ikke klare det med hjelp fra kammeret eller skyttervenner så betaler HH for børsemaker her i Norge Tiden vil sjå.
  6. Nei desverre det gjør nok ikke det. Det skjer noe etter første skudd. Som sagt, den lader og legger skuddet på plass etter 1 skudd,men avtrekkeren går ikke helt tilbake (framover fra meg). Må hjelpe den fram,så kan jeg skyte.
  7. Takker så mye for svar. Har muligens funnet problemet! Klarte ikke dy meg og åpnet det meste. Spente opp returfjæra for avtrekk,da den virket slapp. Samt rettet ut (beslaget) rundt den. Det så vridd ut og det hadde en liten bulk jeg rettet ut. Men får ikke prøvd den da den klubben jeg er i har kunn 1,5t trening 1 gang i uka.
  8. Den er godt rengjort. Og kjøpt i Danmark.
  9. Først Kammeret,så selger. Kan være lettest slik mange ganger.
  10. Ja har sett at den sitter og virker der,men aner jo ikke om den er for slapp? Virker som noe mekanisk kniper når jeg trykker avtrekker i fra meg.1 skuddet går som sagt greit uten at jeg gjør noe.
  11. Hei. Fikk ny Sig s 220 9mm i går,men virker ikke. Følgende skjer. Fyller opp med 5 fabrikkskudd,lader,skyter 1 skudd,deretter går ikke avtrekker helt fram og jeg får ikke skutt. Må deretter trykke avtrekker fra meg 3-4mm,deretter kan jeg løsne neste skudd og slik kan jeg fortsette. Sikkert veldig enkelt,men utrolig iriterende da pistolen er ny. Har vært bort i noe lignende med ny pipe til Tangfoglio`n og da ble det pussa litt på pipa tror jeg. Kloke hoder kom med tips.
  12. Ja det blir gjort neste gang,for maken til sløvhet gidder jeg ikke å betale for en gang til.Vet du hvem jeg kan purre på? Så jeg kan mase,vet sånt hjelper.
  13. Fy F,dette drar posten utrolig langt ut. Pistolen var tollet ut torsdags morgen.Og den ligger fortsatt i Oslo . Tro om det er mye soving på jobb ettersom de er så dyre å trøge.Tragisk å bruke dem.
  14. Hørtes greit ut det du sier. Vil bare nevne at også forige gang jeg kjøpte våpen (mai) da fra Karlslunde gjorde jeg det samme som nå og fikk det rett på lokale postkontor,der jeg tok med papirene til politiet. Takk for svar.
×
×
  • Create New...