F86

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About F86

 1. Man kan jo kjøpe privat med åpen søknad også. Dette er jo nesten en nødvendighet nå, har nettopp fornyet garderoben litt og ble avvist av flere selgere fordi jeg ikke hadde søknaden klar.. Dette siden selgerene måtte dukomentere salget før de kunne søke på nytt våpen selv, og følgelig sparte en mnd i søknads mølla. Har forståelse for det
 2. Er det noen som vet hvordan dumumentasjonen på ombygging til rett trekker skal utformes? Bilder fra jobben sammen med teknisk beskrivelse fra børsemaker?
 3. kuler til 38 special / 357 mag kjøpes. Vil gjerne prøve litt forskjellig, så fra 105 grain og oppover er av interesse.
 4. Xxl pleier og ha.
 5. Takker for all info☺ Hadde et håp om at den kunne brukes i magnum 1 Siden jeg har en .45 til militær utgår nok .40 for denne gang.
 6. vil ikke kravet om min 25mm hylselengde stoppe magnum 1?
 7. Sitter og studerer litt på nsf reglene.. Stemmer det at .40 s&w kun kan brukes i militærfelt?
 8. Hylster til smith & wesson 745 / 645 Hammerli x-esse stenvaag kjøpes. Ekstra magasiner til disse to også av interesse.
 9. Har du gitt deg med lading av .45 acp? Jeg kjøper hylser og kuler.
 10. Jeg hadde grand vitara som jobb bil ,2008 modell. Grei bil ,men gear kassa havarerte. Dro mye tung henger på anleggsvei, har nok vert medvirkende Likte den godt. Gikk over til hi lux etter den.
 11. Låner denne tråden litt. Jeg har en luger som er komplett, skytbar men den har vert utsatt for gravrust og ser følgelig ut der etter. Ser ut som den er nummerlik , laget i 1915 av DWM. Da denne sperrer for bedre egnet felt våpen, og jeg ikke ser for meg 10 starter i mil felt i år, (reserve våpen)må den ut. Har ikke lyst og la den gå i spikeren, er det et marked for en slik?
 12. En kollega har kommet over en slik pistol, men har ikke hørt noe om denne typen. Tok et søk her men fikk ikke noe opp. Noen som kjenner til dette våpenet? Han skal i så fall ha det til militær felt. Kan det være et bra valg?
 13. Ja stenvaag vil jeg gjerne ha, men har fått nei fra børsemakerene når jeg har spurt om mulighet for adapter. Sporten går greit, men det hevdes at løpslodd styringene er for korte på stenvaagen ? Vil gjerne komme i kontakt med noen som kan utføre dette.
 14. Stemmer! Tenkte ikke på den
 15. Har ikke blitt handel enda , ny .22 ble prioritert. Patron revolver frister, da jeg nesten liker lading like godt som skyting. Da er det nok 1873 som ruler. Kan denne lades med røyksvakt i lette "cowboy" ladninger? Hadde vert praktisk å kunne brukt begge deler. Litt usikker på om den da vil sperre for egnet våpen til revolver felt senere? Men har luftet "gammel" smith'n i 38 s&w litt, så helt røkfritt har det ikke vert