F86

Members
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About F86

 1. Da har jeg testet stenvaagen etter fjær byttet. Nå fungerer den som den skal ☺
 2. En lett brukt ferdig tunet mk.2 eller 3 er jo og en tanke ☺ Demontering for puss er egentlig ikke noe problem her heller.
 3. Ta en kikk på ruger sine modeller. Har vert meget fornøyd med min gamle mk.2, driftsikker hele tiden. De nye mk.4 er jo også meget enkle og demontere har jeg forstått.
 4. Er egentlig enig☺ jeg hadde en fn 1910 7.65mm. Men mangelen på sikter og kun 22 treningsbane gjorde utslaget. Men det blir en 7.65 igjen😊
 5. Jeg kjøpe den hos våpen søilen, de sendte den inn. Var i kontakt med stenvaag, de henviste til schou. Fikk svar at et parti av sleide stopp fjærer var for slakke, så de fikk nå inn rette typen. Det var ingen tilbakekalling tror jeg. Problemet oppsto på første serien.
 6. Om man filer ned denne, vil sleiden fortsatt låse ved tomt magasin?
 7. Jeg har en slik, det hevdes at det er fjæra til sleide stoppen som er for svak. Importøren har fått nye fjærer, min er inne for bytte nå.
 8. Man kan jo kjøpe privat med åpen søknad også. Dette er jo nesten en nødvendighet nå, har nettopp fornyet garderoben litt og ble avvist av flere selgere fordi jeg ikke hadde søknaden klar.. Dette siden selgerene måtte dukomentere salget før de kunne søke på nytt våpen selv, og følgelig sparte en mnd i søknads mølla. Har forståelse for det
 9. Er det noen som vet hvordan dumumentasjonen på ombygging til rett trekker skal utformes? Bilder fra jobben sammen med teknisk beskrivelse fra børsemaker?
 10. Xxl pleier og ha.
 11. Takker for all info☺ Hadde et håp om at den kunne brukes i magnum 1 Siden jeg har en .45 til militær utgår nok .40 for denne gang.
 12. vil ikke kravet om min 25mm hylselengde stoppe magnum 1?
 13. Sitter og studerer litt på nsf reglene.. Stemmer det at .40 s&w kun kan brukes i militærfelt?
 14. Jeg hadde grand vitara som jobb bil ,2008 modell. Grei bil ,men gear kassa havarerte. Dro mye tung henger på anleggsvei, har nok vert medvirkende Likte den godt. Gikk over til hi lux etter den.
 15. Låner denne tråden litt. Jeg har en luger som er komplett, skytbar men den har vert utsatt for gravrust og ser følgelig ut der etter. Ser ut som den er nummerlik , laget i 1915 av DWM. Da denne sperrer for bedre egnet felt våpen, og jeg ikke ser for meg 10 starter i mil felt i år, (reserve våpen)må den ut. Har ikke lyst og la den gå i spikeren, er det et marked for en slik?