Jump to content

F86

Members
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About F86

 1. X-esse mod Stenvaag

  Da har jeg testet stenvaagen etter fjær byttet. Nå fungerer den som den skal ☺
 2. Valg av 22 lr pistol

  En lett brukt ferdig tunet mk.2 eller 3 er jo og en tanke ☺ Demontering for puss er egentlig ikke noe problem her heller.
 3. Valg av 22 lr pistol

  Ta en kikk på ruger sine modeller. Har vert meget fornøyd med min gamle mk.2, driftsikker hele tiden. De nye mk.4 er jo også meget enkle og demontere har jeg forstått.
 4. X-esse mod Stenvaag

  Er egentlig enig☺ jeg hadde en fn 1910 7.65mm. Men mangelen på sikter og kun 22 treningsbane gjorde utslaget. Men det blir en 7.65 igjen?
 5. X-esse mod Stenvaag

  Jeg kjøpe den hos våpen søilen, de sendte den inn. Var i kontakt med stenvaag, de henviste til schou. Fikk svar at et parti av sleide stopp fjærer var for slakke, så de fikk nå inn rette typen. Det var ingen tilbakekalling tror jeg. Problemet oppsto på første serien.
 6. X-esse mod Stenvaag

  Om man filer ned denne, vil sleiden fortsatt låse ved tomt magasin?
 7. X-esse mod Stenvaag

  Jeg har en slik, det hevdes at det er fjæra til sleide stoppen som er for svak. Importøren har fått nye fjærer, min er inne for bytte nå.
 8. Våpensøknad pistol

  Man kan jo kjøpe privat med åpen søknad også. Dette er jo nesten en nødvendighet nå, har nettopp fornyet garderoben litt og ble avvist av flere selgere fordi jeg ikke hadde søknaden klar.. Dette siden selgerene måtte dukomentere salget før de kunne søke på nytt våpen selv, og følgelig sparte en mnd i søknads mølla. Har forståelse for det
 9. US Carabine M1

  Er det noen som vet hvordan dumumentasjonen på ombygging til rett trekker skal utformes? Bilder fra jobben sammen med teknisk beskrivelse fra børsemaker?
 10. Leirdueskudd kaliber 20. Hvor og pris?

  Xxl pleier og ha.
 11. .40 s&w i NSF

  Takker for all info☺ Hadde et håp om at den kunne brukes i magnum 1 Siden jeg har en .45 til militær utgår nok .40 for denne gang.
 12. .40 s&w i NSF

  vil ikke kravet om min 25mm hylselengde stoppe magnum 1?
 13. .40 s&w i NSF

  Sitter og studerer litt på nsf reglene.. Stemmer det at .40 s&w kun kan brukes i militærfelt?
 14. Jaktbil

  Jeg hadde grand vitara som jobb bil ,2008 modell. Grei bil ,men gear kassa havarerte. Dro mye tung henger på anleggsvei, har nok vert medvirkende Likte den godt. Gikk over til hi lux etter den.
 15. Priser på Luger

  Låner denne tråden litt. Jeg har en luger som er komplett, skytbar men den har vert utsatt for gravrust og ser følgelig ut der etter. Ser ut som den er nummerlik , laget i 1915 av DWM. Da denne sperrer for bedre egnet felt våpen, og jeg ikke ser for meg 10 starter i mil felt i år, (reserve våpen)må den ut. Har ikke lyst og la den gå i spikeren, er det et marked for en slik?
×