Jump to content

ULFEN-686E

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ULFEN-686E's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tenkte på eit slikt merke som viser kolbe høyde ved montering av hagle. Har brukt tape tidligere i konkuranse, men ser at det er å få kjøpt sy merker for dette. Finner det bare ikke på nett.
  2. Hei Noen som kan poste link til nettbutikk som selger tøymerke for markering av kolbehøyde ved lerdueskyting? Tape er ingen varig løsning.
  3. Nokon som veit kvar det er mulig å få tak på løp til beretta 686E sporting? til ein rektige penge sum. har idag 71 cm løp. ønsker 76 cm løp.
  4. Ok takk for svar igjen. Det var med han eg også sjekket pris. Har hørt at han skal være bra. Må vurdere dette. Korleis gjorde dei måla / tilpassing av stokken? test onsite eller bare kroppsmål det går på?
  5. Takk for flott svar. Skyter ganske bra med 686`n så om kvaliteten på hagla er slik at den tåler å skyte noen tusen skudd i året i ein del år så skal det seriøst vurderast å skifte stokken. Hvor kjøper du stokk til 682`n? og pris?
  6. Hei Er det verdt å bygge glove grip til ei beretta 686E sporting? 10-15000,- slik eg ser prisene på dette. Det er jo ikkje av dei "grommaste" berettaene? Burde man heller bytte heile geværet til ein grommere variant?
  7. Eg har ei 686E sporting hagle... kjempefornøgd.! Ei fin hagle som er godt innafor familie økonomi Om det er eit problem. Min mening.
  8. Hei og takk for svar. Høres veldig bra ut.. Eg vurderte denne i kaliber 12, men det er vell mest fordi eg aldri har prøvd eller eigd kaliber 20. Blir vell kanskje litt lettere ei kaliber 20 hagle.... Er det dyrere ammunisjon på kaliber 20 og vanskelig å få tak i? Noen som har Franchi Higlander og kan gi meg ei vurdering på den?
  9. Hei Noen som eier de nemnte hagler og kan gi meg litt feedback? Har mulighet å kjøpe begge desse, men er usikker på merkene og kvalitet og om der er noe for / imot. Franchi higlander s/s Sabatti sirio s/s Setter pris på alle tilbakemeldinger som kan få meg til å velge den ene over den andre. Takker..
  10. Hei Noen som har erfaring med Artemis serien til meopta? Skulle gjerne fått eit "custom" ballistic turret for enklere kulebane kompensasjon. Nokon som har fått tak / fått montert eit slikt tårn på denne modellen? Meostar serien til meopta har eit slik, men det var ikkje å få tak i til artemis frå Meopta sjølve. ---- Viser seg at Kenton industries lager custom ballistic turret som passer på Artemis serien. Nokon som har erfaringer med kenton industries og deira custom ballistic turrets? "meostar" serien deira skulle passe på artemis serien også. Nokon som vil dele erfaringer med Kenton industries før eg bestiller derfra? http://kentonindustries.com/ //ulfen/
  11. Følger det med alt av fester til montering på rifle når du handler fra Jaktdepotet? http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=84A&prodid=7954 Tenker eg kjøper denne om alt som trengs følger med. Litt dyrt, men men...
  12. Kan du linke til den versjonen du kjøpte?
  13. Er denne fra biltema noko du har testa sjøl og kan gå god for? Blir naturlig skeptisk når eg les jaktradio fra "biltema".
  14. Takker for svar... Då prøver eg ein slik eg og.
  15. Hei Ingen som har "first hand" erfaringer å dele ang. Brecom VR-1000? Vurderer å kjøpe denne, men skulle gjerne hørt erfaringer som folk har med den jaktradioen.
×
×
  • Create New...