Ei tohi varjata

Members
 • Content count

  2,764
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ei tohi varjata

 • Birthday 10/17/1995

Recent Profile Visitors

14 profile views
 1. Muligens dette som menes med "topicsfeltet"? Litt sløs når det er kun 1/2 av skjermen som benyttes til innlegg..
 2. Testitest. Regner med at alt forblir så lenge Kammeret gjør det. HERLIG at dere har fikset autonedskalering av bildene! Etter kræsjen på "gamle" Kammeret var det sårt savnet.
 3. iPadifisert og grått på hvitt skjærer i øynene.. Muligheter for å gjøre de to tomme feltene på sidene forsvinner og at ting utvider seg? Hva med mørkt grensesnitt Det gamle grågrønne var perfekt.. Og få tilbake det grønne smiletrynet, det beste av alle!
 4. Hadde vært artig å visst hvor mange paller med NM60 har havnet på det sivile markedet og hvor mange års fengsel det tilsvarer for selgere/kjøpere...
 5. Fingrene krysset for at vi ikke går over til et rent "iPadifisert" forum med forstørrede elementer og uoversiktlig grensesnitt.
 6. Dagens frustrasjon må nok være den forb..... Eleyen som ikke vil ut av kammeret før skuddet er gått.
 7. Det er ikke lov med tofot, så det er nok reim det går i
 8. Da blir jo det dumme spørsmålet om det er noen merkbar forbedring på de dyrere modellene i mellomsjiktet, f.eks. HS-T, ift. de billigste.
 9. Dumt spørsmål om dette med at det ikke er det samme som Zeiss, Swarovski, S&B, Kahles und so weiter. Hva er det som trekker ned ift. de nevnte premiummerkene? Jeg selger en Zeiss 2-8x42 for å mest sannsynlig gå over til en HS-T 4-16x44 MRAD. Er det slik at man får merkbart dårligere lysgjennomgang, mindre synsfelt, mer følsom for øyeplassering, what?
 10. Har ikke Vertebrae? Søkefunksjonen på siden deres suger såpass k.k at jeg måtte manuelt bla i kategoriene for å finne MDT LSS..
 11. Ønsker å kjøpe Rano Super i 6,5x55 (9,3g-770m/s), eventuelt tilsvarende fabrikkammunisjon. Har en Krag som dessverre er underernært, så jeg kjøper gjerne 3-4-5 esker dersom prisen er riktig. Send PM om du har. Er egentlig kun interessert i hele esker uten irr og helst uåpnede.. ingen poser med blandede lotter. Ole
 12. Som en hovedregel er det forbudt med hagleskyting på riflebaner. Pumpehagle på leirduer foregår på andre arenaer enn 100- og 200-meters skyting med rifle i regi av DFS/NJFF.
 13. Se der, takk for linken.
 14. Hvordan er forskjeftet festet på Troy PAR? Noen som vet? Dersom den bruker vanlig mutter for fast forskjefte er jo det hele en særdeles smal sak.