Blaser_308

Members
 • Content count

  668
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blaser_308

 • Birthday
 1. Tenker meg et nytt løp i R93, til bruk i Afrika. Skal ha original lengde, og IKKE demper. Fikser ikke å skyte med demper. Står mellom 338WM, 300WSM og 300WM. Er det evt andre jeg bør vurdere?? Tror 338, blir litt vel tøft i Blaser, pga våpen vekten. Liker ikke så hard rekyl.. Så er det jo de to 300`ene. Av de to, har jeg av en eller annen grunn falt for 300 WSM . Har nå, 308 til jakt og 6,5x55 til jaktfelt. Hvilket kaliber bruker folk i Afrika, til Wilderbeest ol?
 2. Ok, takk for svar
 3. Noen som vet hvor mye tyngre rifla blir, med standard KKC stokk?
 4. Takk for linken. Ser ikke stock III i lista over alternativer under modell valg. Ser bare stock II....... Er det samme greia?? Hvor lang tid går det fra man bestiller, til man har varen??
 5. Hei Kjøpte en Foglio Stock 3 med Henning flat trigger SA system brukt, for 1,5mnd siden. Skal nå skifte til DA avtrekket for praktisk skyting. Men mangler festepinnen til Interuptor. Hvor får man tak i reservedeler til Tanfoglio?? Hørt med PVAS men ikke fått svar, så regner ikke med de har. Ellers hadde jeg vel fått svar. Er det mulig å bestille deler fra europa??
 6. Hei, Akkurat kjøpt meg en brukt Hammerli, som jeg presisjons messig er meget fornøyd med. Men,,,,,,,, når baksikte er skrudd helt ned, er jeg spot on i 10èrn ved å sikte i overgangen hvit svart under skiva (rullende). Har ikke noe mer å justere på. Kan virke som kornet er filt noe ned. Ikke mulig å skifte korn på hammerli, er loddet til løpet Hvilke alternativer har jeg for å øke høyden på front korn? Ønsker å kunne treffe, nøyaktig der jeg sikter. Skal brukes stil plinking på stål, og generell morro.
 7. Noen som vet hvor lang behandlingstid våpenkontoret i Drammen, har i disse dager?
 8. Takk for svar. Greed i good, Greed works!
 9. Kjøpte 1" ringer til basen. Skruene til base er for stor for hullene i ringene. Er skrue dia mindre på R 8 ringer??
 10. I Production Division, er det noe man kan gjøre med pistol?
 11. Skal ta opp pistolskyting igjen. Tenkte å skaffe meg en 9x19mm med ekstra 22lr top i tillegg. Hva bør jeg modifisere på pitolen? og evt hvor får jeg kjøpt deler?
 12. Supert takk for svar
 13. Har skutt jaktfelt noen år nå, og synes sesongen går alt for fort. Tenker litt på løpende elg. Må man ha elgbane kikkertsikte, eller går det ann å bruke jaktfelt kikkertsikte??
 14. Noen som har vært i markedet og sjekket opp priser på ny R93 pipe i std kaliber?? Hvor fikk dere best pris
 15. Skal med på villreinjakt i slutten av aug, så kan jo fort bli for varm. Men da er det jo bare å åpne opp buksa, og evt kaste jakka på sekken.... Men skal prøve den ufòrede Jerven jakka på villmarksmessa først. Mulig jeg går for den, med evt lårings.....Så kan man ha en ordinær jaktbukse under.