Jump to content

DrPoison

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DrPoison

 1. Blaser bbf

  Jeg vurderer å skaffe meg en blaser, og ser at de kan leveres i mange kalibere. Hvis en ser bort fra at rand-patroner egner seg best i brekkvåpen. Hvordan fungerer høyhastighets kalibere i disse våpenene? Antar at løpene er i samme lengde, og hvordan kan slike kalibere fungere? Hvordan er presisjonen på rifle løpet da?
 2. Oppvarmet hundehus

  Hei. Har et rimelig "dumt" spørsmål. Har bygget hundehus med oppvarmet gulv. Noen forslag til temperatur i gulv, eller luft temperatur???
 3. Rabbit bane

  Vi er igang med å lage en bane med noen rabbit maskiner. Hva slags underlag kan det anbefales? Veigrus? Bærelag? Jord? Gummi matter er ikke veldig aktuelt, siden vi ønsker et stort skytefelt.
 4. Hagle til bane

  Noen som har tips til brukende hagler for bruk på bane(utleie) og som har en rimelig pris. Automatsikring, singel avtrekker og ønske om ekstraktor. Hagla bør også tåle en del "juling", siden det er snakk om utleie våpen.
 5. Kastemaskiner

  Hei. Vi har både Nasta og Beomat trapmaskiner. Begge maskinene går veldig bra uten noen problemer. Duematic vet jeg noen har hatt noen små problemer med, men ser ikke bort at det er feil bruk/innstilling av klubben. Laporte og Promatic kjenner jeg lite til. Når det gjelder akustikk, er det mye forskjeller. Nasta sin endrer noe av innstillingene hver gang du trykker av stømmen på sentralen Beomat mener jeg bruker canterburys sitt trådløst system, trenger ikke vær like lett hver gang å få til å fungere Utifra de erfaringene jeg har, ville jeg kjørt Beomat kaster med et akustikk anlegg fra Duematic
 6. Banebørse

  Vurderer ny banebørse . Noen som har en formening om hva som er de beste alternativen nå for tiden og hvorfor Har tenkt på Perazzi og Krieghoff, men så finnes jo "rimeligere" utgaver som Salvinelli og Zoli også. Prisen holder vi unna diskusjonen
 7. Skeet choke

  Mange snakker om skeet choker. Denne er vel ikke annerledes enn at boringen på denne ligger mellom cylinder og improved cylinder?
 8. Jakttider kanadagås

  Noen som vet når jakttiden på kanadagås er i Rogaland?....Kanskje noen tidsrom i døgnet også?
 9. Noen bra forslag til ladedata av ei 120grains kule i 7x57r?
 10. Varm låskasse

  Kan en varm låskasse (etter mye hurtig skyting) på ei o/u hagle gi trøbbel med avtrekket?
 11. Passer 682 stokk på en 686?

  Har en kompis som lurer på om en beretta 682 kolbe/skjefte passer til en 686?
 12. Uforbrent krutt i haglepatroner

  Det tyder veldig på at patronene har trukket fukt.
 13. Leirdue ammunisjon

  Britisk fabrikk som produserer flere typer skudd, deriblant jaguar og gamebore (tror det er noen fler også).
 14. Benelli vs. beretta

  Skal du drive aktivt me trick og støkkjakt, ville jeg nok ha tatt 65-70 cm. Resten av argumentene du nevner ville jeg helst hatt pipe i ca.75cm+. Våpenet blir veldig lett fremme med slike korte løp. Har selv en Benelli supersport med 76 cm. løp
 15. Benelli vs. beretta

  Når du skal velge mellom Beretta og Benelli, må du først velge vilken type hagle du ønsker. Begge er kjempe bra merker, men skal du ha dobbelløpet må du ha Beretta, og skal du ha halvauto må du kjøpe Benelli. Så enkelt er det. Begge er markedsledende på hvert sitt område. Så og si alle halvautomat merker fås med justeringsskims.
×