Jump to content

GLarsen

Members
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GLarsen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Du må holde opp med det tullet der Jobbe flere uker i strekk... kom deg på bana i stedet... hehe
  2. Godt å se at du har kommet skikkelig i gang med prosjektet! Følger deg videre
  3. Tja, hva med en Vitara? En slik: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... rough=true Finnes mange: Hilux, LC, Hiace, 4Runner, Patrol, Pajero, KC/Navara, L200, L300, L400, Campo, Santa Fe, Terracan, Ranger, GW, Land Rover, Jeep osv. I tillegg til "vanlige" biler med 4x4. Det største problemet ditt for å finne en bil, er budsjettet. I den prisklassen der, spesielt på alt av asiater og de andre større 4x4-bilene, så må du være veldig obs på rust, rust, rust og rust, for ikke å glemme rust Teknisk så er de ofte bra, så lenge eierene har vedlikeholdt de. Mange av de jeg har nevnt er relativt uslitelige. Kom med litt mer du ønsker, så er det litt lettere å nevne noen modeller. Pickup? Kassebil? Personbil? Sedan/stv? Liten bil? Stor bil?
  4. Litt OT, men 9,3x62 er også fint å trene rekyl med Jeg kjøpte meg en Mauser i det i fjor, til litt andre prosjekter egentlig. Men jeg skyter bedre med 6,5x55 etter at jeg har skutt litt med 9,3'n
  5. Du kan da ikke si noe sånt uten å legge ut bilder!
  6. Hiace'n er levert med motor den, bare ikke i Norge...
  7. Tja, hva med en Mauser i .22LR? Solid og tilnærmet uslitelig De er enkeltskudd, noe som kan være både en ulempe og en fordel. Billige er de også. En Brno2, som er bestefaren til CZ45x er stort sett bra nok til de fleste. Skal du ha god presisjon, så er Anshutz og Sauer STR to gode kandidater. Men de koster mere også.
  8. Regnet med at det var noen som hadde gjort det ja, hadde vært merkelig ellers Men da fikk jeg en tråd til å lese i kveld.
  9. Det bør da gå å klemme ned ei 6,5x55 hylse til .22 kule? Da er ihvertfall problemet med støtbunn borte, men det dukker kanskje opp et par andre problemer
  10. Mener du finner noen solceller på www.dx.com. Holdbarhet vet jeg ikke, men billig er det Ekte kinavare.
  11. Jeg har prøvd 5skudd med 55gr N560. De ga noe over 1000m/s i rifla mi. Prøver du, så er det på egen risiko.
  12. Vi brukte det før som kulefanger på feltstevner, og de holdt da fint en vinter med to stevner og litt trening. Så regner med at du har kulefanger lenge
  13. Det høres bra ut. Takk skal du ha!
  14. Vet du om det er han http://www.jaktogfriluft.no/ på Gjøvik bruker? Har hørt at de bruker en bra børsemaker i det området der.
  15. Jeg kjenner verken til merket, forhandler eller person. Men på generelt grunnlag, så blir jeg skeptisk av å lese annonser med stor skrift og mange utropstegn. Og da spesielt ifra forhandler.
×
×
  • Create New...