Jump to content

janove

Members
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

janove's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. er det kun dioden som lyser eller hører du å lyd? På min så er det ikke tvil om når den kjører, er på en måte ett lavt summende lyd
  2. Helt korrekt med Ase Utra På eldre modeller av Remington 700 så var det 1:12, nyere er 1:9
  3. Rydder i våpen skapet her hjemme å er på vei å legge ut litt på finn. Men som alltid når det er ting som ikke er helt A4 så er det en utfordring at sette pris. Den første jeg vurderer å legge ut er en Remington 700 SPS, med KKC stokk, Meopta Artemis 3-9x42, å en Ase-Utra Northstar demper. Kaliber .223 skutt 15 skudd, å er 100% strøkent. Her er det en del ammo med, inkludert en del kuriosa fra våre venner i grønt Nummer to er en CZ550Lux i .308 denne er det montert en spesial tilpasset Boyds stokk på siden orginal stokken er lagd for åpne sikter å da blir det for høy montering med kikkert og orginal stokk. Arbeidet er fantastisk godt utført av en meget kyndig skytter / møbelsnekker. Denne har en Leica ER 2,5-10x42 montert, denne kommer og med en demper men dette er en A-TEC Maxim. Denne børsa har skutt kanskje 100 skudd, og er og nærmest strøken. Her har jeg en god del "trenings ammo", å en del jakt ammo som kan følge med.
  4. Som regel er første kjøp et feil kjøp uansett, da høres dette ut som en kjempe deal for deg. Fra fleip til alvor, det høres ut som at fall høyden her er meget begrenset. Liten sum å du får mest sannsynlig to våpen som du kan kose deg med på banen lang tid fremover. Når du i fremtiden føler for å bytte våpen så har du i prinsipp hatt to gratis våpen. Ser mange som legger mer i første våpen en hva di la i sin første bil. legg heller masse penger i ammo å tren så mye du har lyst til.
  5. En kamerat av meg har klart å miste sitt sluttstykke til sin Tikka M65, kan noen peke meg i rett retning på hvor vi eventuelt kan finne et "nytt"
  6. Fikk en telefon fra Gjensidige i forrige uka, der dem viste til mitt medlemskap i NJFF. Jeg poengterte at jeg ikke har et kundeforhold hos dem per dags dato, å at jeg er reservert mot telefon salg i brreg.no, dette brydde dem seg svært lite om. Konklusjon ble at jeg registrerte en klage på gjensidige hos forbrukerrådet, pluss at jeg ringte inn til forbundet. Der fikk jeg svaret at NJFF har bedt oss som ikke ønsker denne type av kontakt at aktivt reservere oss hos dem. Noe så tullete. Jeg skjønner godt at Gjensidige ønsker å få maksimalt ut av denne avtalen. Den er ikke signert for at Gjensidige er glade i jegere, det er for å kapre markedsandeler men jeg reagerer over at di ikke følger markedsførings loven, pluss at det er villedende med at NJFF rabatten ikke kommer i tillegg til samle rabatter osv.
  7. Er ikke fornøyd med standard siktene på min SP-01 å skall bytte front og baksikte. Vil ha standard target sikte og ikke denne fluoriserende forsiktet, noen som har tips om noe som er bra. Har kikket på LPA men utfordringen er å finne et front som passer.
  8. Takker for svar. da har jeg rett i at det er en 6,5" jeg har
  9. Skall eventuelt selge min Raging Bull, å er i samtaler med en som er interesert. Utfra det jeg "vet" om min revolver så er det 6,5" pipe på den, men når jeg måler den fra tupp å inn til ramma så er den 14,1cm noe som motsvarer 5,6" Som sammenligning så har jeg målt min 686, å den er 13cm på samme måle metode. Hva er den korrekte måten at måle lengde på løp i revolver?
  10. Har akkurat bytta kaliber fra 9mm til .38 spesial på min XL650, å har nå problemer med at den ikke indekserer korrekt. Tennhettene blir pressa inn litt for tidlig, ser det ut som. har bytta frem å tilbake mellom kalibrer mange ganger uten noen tull tidligere. Det eneste jeg denne gang har gjort som er nytt var at jeg var nødt til å montere av tennhette magasin. Kan jeg ha satt tilbake dette feil? Kan ikke se hvordan man kan sette tilbake det feil med tanke på at det sitter med to skruer, men man vet aldri.
  11. Da er jeg ferdig med min montasje. fungerer som bare den, bestilte fire av disse led lampene, største utfordringen var å få fatt på hagle hylser. Det står 20 kaliber på den amerikanske siden men jeg målte og kom frem til at det skall være 16 kaliber. Fikk et par fra en fyr på facebook. jeg prøvde med vanlig mobil lader først men den gir ikke nok strøm for å drive led lysene, for meg ble det en gammel 12 volt lader som var til overs etter ett eller annet. istedet for epoxy brukte jeg litt gaffa tape rundt sokkelen på pæra. min første tanke var å lage en til hver av mine presser (2 x XL650, 1 x 550), men ser at det tar kortere tid å flytte lyset en å stoppe in kontakten i støpselet.
  12. janove

    kaliber 16 hylser

    Hei, er i gang med et prosjekt der jeg skall lage en lys løsning til min lade presse. Trenger da 4-10 tom hylser i kaliber 16. jeg har ikke våpen kort for dette kaliber, ellers så ville jeg bare ha kjøpt en pakke å "slaktet" dem jeg trenger. Betaler naturligvis frakt å hva det nå måtte koste.
  13. Litt oppdatering. bare sånn at det er sagt,til tross for at en cz550 er en m98 klone så er det mye som ikke er likt. Boyds stokken er tålig grei, mindre på det meste så det er da ikke problemer med at fjerne masse. min tanke når jeg fikk høre at det var en M98 clone var, greit nok skru av og skru på og mulig en millimeter eller to som må fjernes. Så enkelt er det ikke. Jeg vil legge ut bilder så snart jeg får den tilbake ferdig tilpasset og bedded.
  14. Takk for det. Det viste seg at han skal ta Storvilt prøva på Ise i kveld, der jeg er skyteleder. Så han skal se på den da. Han regnet med at han var klar med den til uka Takk for tipset.
×
×
  • Create New...