espenlangnes

Members
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About espenlangnes

 1. skal kjøpe ny kikkert til min hq 640. Pris ca 6-7tusen. Bør jeg kjøpe brukt zeiss/Meopta/Swarovski eller ny burris eller lignende?
 2. Ingen som vet?
 3. Hvilken Husqvarna kan dette være? 640? Den var i kal 9,3x62 men er ombygd til 6,5x55 nå. Er dette gode rifler?
 4. Hva skal fruen velge? Begge er i 12/76 og skal ha links. Prisen er 7000kr og koster det samme.
 5. Hvordan synest du om at skudda kommer ut på feil side når du bygde om til links?
 6. Har nå hatt hagla i 3,5år. Er kjempefornøyd med hagla! Et minus er at noe 20cal lerdueammo er dårlig lagret og da blir det et og annet skuddet som ikke smeller skikkelig! Men den lader alt likevel
 7. noen som har noen tips om hvor jeg bør dra på jakt 25august? vil helst ikke dra dit det er masse folk. noen råd?
 8. prisen bør ikke være under 7500kr vis den er i god stand. har selv en i 20/76 som jeg aldri selger for under 10000kr. den er 25år og du ser ikke at den er brukt. noe av det beste fra beretta etter min mening, og jeg har flere etterkommere.
 9. Kan du utdype det litt kanskje ? Vist du leser tidligere innlegg så kommer nok de fleste magasinhagler uten noen form for plombering, det er kun til jaktbruk man må passe på å plombere slik at man ikke får mere en ett skudd i magasinet. Til f.eks lerdue/trening kan man gjerne ha et 10 skudds magasin fult! på trap er det kun lov med 1 skudd. og de fleste leveres med plombe.
 10. det samme skjedde med min urika 20m. jeg sendte den inn til fohandler og de gjorde den ren for gammel olje. nå funker den som bare det. men har noen tips. punkt 1. gjør den ren for olje. punkt 2. ikke bruk gummi kolbe med demping, det er rekylen som lader. punkt 3. send den inn til børsemaker. dette kan skje iblant med halvautomat vist det er mange minusgrader ute og det er mye og gammel olje i den. det skjer som regel med leirdueaommo.
 11. kjøp en brukt beretta hagle! rifle i 6,5x55 med en grei kikkert. f.eks diamond eller sabatti hunter og en grei kikkert. gjerne kjøp brukt, det sparer du mye på.
 12. har prøvd det! stort stykt dyrt og til ingen nytte..
 13. du får 2 i magasinet og 1 i kammeret. plomberingen kan fjernes men det er ikke lov.
 14. jeg jakter selv med hund, men her med engelsksettere og da er det en selvfølge at man skal ha en sideligger selv om jeg bare er 22
 15. er på utkikk etter en sideligger i 20/76 og har funnet en sauer og en merkel mod. 8. prisen ligger på ca 6000kr. er dette en grei pris eller er det litt mye for en gammel sauer/merkel? er desverre ikke så mange sånne i 20/76 tilsalgs, så jeg tar gjerne imot tips om noen vet hvor jeg bør lete.