Gillen

Members
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gillen last won the day on March 19

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Gillen

 1. Tur at det var skyting og inte skidåkning
 2. Ok, takk for tilbakemelding.
 3. Når de klarer å levere feil kaliber, så må et svar innen en uke være topp kundebehandling
 4. 3 dager er vel ikke så veldig lenge, men enig at de bør ha svart innen en uke. Send de en purring og ta vare på all korespondanse. Hvis det ikke ordner seg så send en melding og antyd Forbrukerrådet neste.Lykke til !
 5. Kan nevne at min sønn spurte en grunneier om det var ok å jakte rev. Svaret var nei. Mulig forklaring var at vedkommende selv jakter rev..
 6. Når det gjelder ulven, så er det vel ikke usansynlig at den nå har kommet for å bli.. Viser ellers til et tv-progam i dag den 14.03 på NRK 1 kl. 1945: "Naturen vender tilbake..".
 7. .... sikkert også derfor det ikke er ekorn på Svalbard
 8. Enig i det. Men jeg tror også at det blandt annet skyldes hvilke holdninger befolkningen har til disse store rovdyra. Selv etter at noen ble "bamsemoms" så har det ikke avstedkommet noe krav om avliving av bestanden - og nærmer det seg en bjørn så er plan A å ikke skyte, men jage den bort..
 9. Fint at du fant ut av det, men hva var årsaken til problemet ?
 10. Dette innlegget fra Skogen og Figari burde vært lest opp høyt på Høyre og Senterpartiets landsmøte Det er ellers et tankekors at innbyggere på Svalbard og Alaska har et så avslappa forhold til Isbjørn og Grizzly. Støter du på disse så er det du som har et problem og ikke omvent.. Endret pga en liten Skriveleif.. Kommentaren hører muligens hjemme under en annen tråd, kanskje en av Moderatorene kan hjelpe meg her ? Beklager på det dypeste og god helg.
 11. Sjekk denne: http://www.rimfirecentral.com/forums/forumdisplay.php?f=18 Har selv BRNO mod 1 fra 1950, mye kvalitet for pengene
 12. Artikkel i tidsskriftet Jakt og Fiske: - Tror ulvesaken havner i domstolen Som jeg skulle ha sagt det selv ..
 13. Ang. kompetanse eller mangel på sådann: Finnes det noen faktafeil i BTs leder ?
 14. Ulvefarsen må avsluttes Bergens Tidende, i dag: Det finnes ikke lovgrunnlag for å felle mer ulv...
 15. Noe nytt her, har lett men intet funnet ..