Gillen

Members
 • Content count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gillen last won the day on March 19

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Gillen

 1. Kan ikke se at det står noe om trangboring,. Gamle hagler har ofte trange løp, men det går an å ordne....
 2. Jeg har en nesten lik rifle ,Weatherby Vanguard,hvor BM monterte min første kikkert med en Leupold QR. Dette har fungert 100 %. Har nå 2 nye kikkerter som jeg monterte sjøl på den opprinnelige QR basen. Reiste på banen etter montering men uten å skru noe på forhånd, da det virka som om de var rimelig i senter. På den ene kikkerten satt første -skuddet i 6eren, på den andre i 7eren. (Den samme BM klarte til og med å montere Atecen med skrifta rett vei ) Så her var det helt unødvendig med shimsing, Burris-ringer, skinner eller rævkjøring. Det eneste som trengtes var en kompetent BM...
 3. Hadde det vært en gammal mavser så enig med deg...
 4. Amen, ellers enig med Vavlo angående reklamasjon..
 5. Lowa. Ikke av de billigste, men kvaliteten er god. Gir god støtte og passer også de som har litt breie føtter. Har også slutta med høye jaktstøvler dels pga. vekta og dels at det skjelden er bruk for den ekstra høyden.
 6. og spander noen kroner på en kompetent børsemaker som kan kappe, gjenge og krone løpet..
 7. Antar at de fleste her inne en gang har vært uerfarne førstegangsjegere, - men det er jo lett å glemme...
 8. Den er grei, - synes bare det ble vel mye fokus på Grevlingen som person og mindre på tema.
 9. Men nevnte ingen konkrete personer........i motsetning til visse andre...........
 10. Trodde ikke tema var Grevlingen 1 med familie ??
 11. Et innlegg langt under beltestedet, hold deg til saken ....
 12. Har du opplevd en dag i høyfjellet med kuling og sluddbyger, så setter du pris på en god skall-bekledning og ull under. I godvær pakkes jakka i sekken og det jaktes i en grå ullskjorte. Heller ingen ulempe med noe gode hansker, når en bikker oktober. Ellers enig at kamo ikke er nødvendig i fjellet, men på den annen side så har jeg ikke sansen for orange klær. I fjellet liker jeg å være litt "anonym".
 13. Enig med deg - og heldigvis kjøpte jeg før gullet ble introdusert.. Har 67 cm løp, noe som betyr at du må "gi gass i svingen", ellers så blir det bak. På den annen side så tar det ikke lang tid å få den i stilling. Tror ikke jeg hadde forbedra treffprosenten noe særlig med 71 cm.
 14. Har hatt en Beretta UL i mange år på støkkjakt. Fungerer like bra på banen som på jakt - uten problemer av noe slag. Den kommer nok til å gå i arv til neste generasjon, inkludert barnebarna
 15. Med utgangspunkt i det TS spør om så må jo det sikreste være å fjerne bolten og ikke sette den tilbake før han sitter på post ??