Jump to content

BullseyeSAS

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

BullseyeSAS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Er det noen som vet om grunneigere som tillater småviltjakt på områdene sine på Stord eller i området rundt. Eventuelt også kommunale områder som egner seg til jakt. Skal opp og prøve meg på fjellsameiget, men vil gjerne ha noen andre alternativer. Har båt, så øyer ikke så langt fra havna nedenfor Sævarhagen er også aktuelle.
  2. Gikk flott det. Trengte bare jegeravgiftskort, utlånserklæring og gyldig legitimasjon ja.
  3. Hehe. Fant ut det jeg og. Hagleskuddene ble kjøpt idag, så lørdag er det rett utpå med kanoen.
  4. Det er nok småvilt i denne omgang. Håper jeg kan hive meg på hjortejakta neste år.
  5. Nja, har prøvd de, men der var ingen hjelp å få foreløbig. Hjortejakten tar nok opp mesteparten av tiden og ressursene deres for tiden. Får bare vente med skogsturene og heller hive kanoen utpå til til småviltløyvene kommer ut for salg.
  6. Ja, har hørt med det lokale jeger og fiskeforbundet, men det var visst lenge til de la områder ut for salg enda. Er det mulig å høre med kommunen kansje?
  7. Dette forumet her har åpenbart mange medlemmer med mye kompetanse, så her kommer enda et spørsmål til dere. Vil gjerne komme meg ut på jakt for første gang på Stord, men møter veggen hele tiden med grunneierene ettersom det koliderer med hjortejakta så tidlig i sesongen.... Er det noen områder(utmark) der det er fritt for å ta med rifla og kaffekanna til skogs, eller må en spørre om lov hos grunneier eller kommune uansett.
  8. Hei. I påvente av at papirene på overdragelse av hagle og 22lr rifle skal subbe seg gjennom systemet og komme i orden har jeg fått skrevet en utlånserklæring på desse våpnene. Kan jeg få kjøpt ammunisjon til desse våpnene med jegeravgiftskortet og utlånserklæringen med meg på butikken
  9. Har prøvd iherdig men uten resultat å finne noen grunneiere på Stord som tillater småviltjakt, men får bare nei ettersom det kolliderer med hjortejakta så tidlig i sesongen. Noen som har tips om grunneiere som tillater dette på Stord eller Fitjar? Eventuelle tips om regler for jakt i kommunale områder hadde også vert flott å få. Alle tips tas imot med takk.
×
×
  • Create New...