Jump to content

Lilja

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lilja's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. Kan godt vare jeg som var uheldig med eksemplaret jeg kjøpte. Det jeg skriver er kun basert på min egen erfaring med mitt våpen. Men har flere kamerater med Buckmark med lenger løp uten disse problemene. Tactical Solutions løpene kan uansett anbefales. Balansen i våpenet blir mye bedre å nydelig å skyte med.
  2. Hei! Har noen erfaringer med denne jeg ønsker å dele. Kjøpte en Browning Buckmark Black Label i Juni -18. Og har i grunn ikke hatt annet en problemer med den. Stinger ikke noe problem. Men CCI standard liker den ikke. Denne utgaven har kun 4" løp kontra de fleste andre som har 5,5 og 6" løp. Jeg tror mye av problemene ligger her. Det blir ikke nok gasstrykk til å veksle ordentlig. Den fungerer klart bedre med demper (som øker trykket). Og dette er etter at jeg prøvd "alt". Kortet rekyl fjær, renset å smurt, byttet extractor, polert ramp å kammer, å så videre. Vet at fjæra til hammer har mye større innflytelse en rekylfjæra men plundrete å kappe/demontere. Jeg liker å skyte 22. Så ønsker meg en 22 som oppfyller alle kravene mine. Gjenget, Picatinny skinne osv. Men som fungerer 100%. Så gikk til skrittet å oppgraderte min Buck litt. Mangler fortsatt noen deler men langt på vei nå. For det første. Har ikke hatt en kiling eller tull etter at jeg byttet løp. Lar bildene snakke litt for seg selv.
  3. Lilja

    Cz-Klubben

    Regner med at det er underbeslaget du tenker på? Ikke noe fordel med den jeg har. Bare pent! ? Fungerer fint med både LR og WMR mag.
  4. Lilja

    Cz-Klubben

    Hei Det kommer fra en kar i US. Kan formidle detaljer på PM. Han lager beslag, endestykker til magasinene å nye skruer i polert og blånert stål.
  5. Lilja

    Cz-Klubben

    Utrulig godt poeng med prisen ja! Jeg tar mengdetreninga med 22LR. Men har blinker, tavler og mål på mellom 25-70meter. Skutt in børs på 50m og treffer godt da. Ser poenge med trening i vind med. Må test på litt lenger avstand en dag.
  6. Lilja

    Cz-Klubben

    Ser pent ut det der! Vind er vel ikke akkurat 22LRs beste ven på 100m nei. Så i en tabell att hvis en 22LR er skutt inn på 50m så dropper den omtrent 20cm fra 50m ut till 100m. Ikke testet selv men høres ikke helt galt ut.
  7. Blir ikke altid helt som planlagt. Tanken var at det skulle bli en Maral. Men endte op med en X-Bolt istede. Ble en Medallion i 30-06 med beddet KKC stokk. Og en nydelig EAW Picatinny skinne i stål. Meget førnøyd med den. J
  8. Lilja

    Cz-Klubben

    Takk! Har makan stokk på X-Bolten min. Og både kikkert og H-2 på den med sån at det blir forholdsvis likt i bruk. Kun brukt 22WMR på 100m banen. 22LR begynner vel at falle en del på 100m? Men ser ju at noen skyter bra med det på 100m med.
  9. Lilja

    Cz-Klubben

    Bruker Aimpoints dovetail montasje på H-2 å Warne dovetail på kikkerten. Veldig små avvik når man bytter mellom dem. Vurderte Picatinny rail men fler ulemper en fordeler med det for min del på CZn. Men bruker Picatinny på store rifla.
  10. Lilja

    Cz-Klubben

    Hahaha! Alle måter er gode..... Uansett på tide med demontering og rens av bolten da? Legger ut noen bilder etterpå.
  11. Lilja

    Cz-Klubben

    Får vel slenge meg på jeg med. Ikke helt ferdig men begynner å bli ok. Gjort en del forberinger. Polert alle viktige flater i bolten. + 10% stempel fjær i bolten. Byttet å beddet stokk. Med mere. Alu magasin-brønn gjenstår. Her med 22LR løp, Forest demper å Leupold 3-9 kikkert. Alternerer mellom Aimpoint H-2 og kikkert. 22LR å 22WMR. Bruker CMM 6 demper til WMR. Presisjonen er meget god spesiellt med CCI TMJ 22WMR. Denne serien er skutt med 22WMR og Aimpoint H-2 sikte. Treffer litt tettere med kikkert men synes Aimpointen er morsom at skyte med.
  12. Enig! Till nästa år står den överst på önskelistan!
  13. Lilja

    Foldekniv tråden

    Yes! Bara kopior. Långt från bra kvalitet.
  14. Kult! Hvor mange har du fått? 23 på 2 jaktdagar. 16 första dagen. Men så skadade jag ögat (inte jaktrelaterat) så det blir lugnt för dom här minst en vecka till. Bor på gård och har fin översikt på vart dom sover, vilken rutt dom tar osv. Det betyder mycket. Inte vart ute så många timmar än. Skall bli många fler i tiden som kommer.
×
×
  • Create New...