Jump to content

Totenkopf

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Totenkopf

  1. Støttes. Jeg har kommet til at S&W mod. 14 med 6" orginalpipe m/underlug er det idelle for meg, ev. 686 m/4"
  2. Totenkopf

    Manurhin

    Det er iallfall ikke tillat med .32 i revolverfelt, fra nationale reglement for Feltpistol 8.25.4.4.1 Revolver: Fra 9mm -11,56mm (355"- .455") Mag1: .357- .40, Min kulevekt: 140 grain, faktorkrav: 190. Håper dette er oppklarende.
  3. Jeg bruker Wichester Super X i min, ikke kobberbelagt men går bra til den blir tilstrekkelig skitten(kulene går sidlengs i skiva) kommer blykaker ut ved puss. Jaktdepotet har vel noe Federal bulkammo med kobberbelegg, gikk greit i min. http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=3223&prodid=12588 Har dem vist ikke inne nå.
  4. Enig at dette har vært en alt annet en bra prosess, som vi nå må leve med. Det som kan gjøres for å kopensere for ett skudd mindre, er å sette opp mindre skivesett til F/G eller at F/G må skyte innersoner for å få treff. Det finnes feltfigurer med mer enn en sone......... Bra at det fortsatt er 6 skudd i M/R
  5. Bare noen tanker: Om du synes 6" 686 blir for tung, gå for en 6" 19, flott revolver selv om den ikke tåler gjevn diett av mag 1 ladninger. Selv endte jeg opp med en 686 og kjøpte en 14 en tid etterpå.
  6. Ja på mitt startkort står det kun hurtig fin, det er i hovedsak felt jeg skyter......
  7. Det bli spenende å se når dette er oppe og går........
  8. Siden du linket til er vel bare en informasjon om at det kommer ny dataløsning og en en må logge seg på min idrett. Forøvrig når klubben inførte betaling av medlemskontingent via min idrett var det flere medlemmer som måtte ha hjelp til å betale kontingenten.
  9. Når den ene klubben jeg er medlem av begynte med medlemskontinget via min idrett for 2 år siden.
  10. Hva om en mottar skytternytt og har registrert e-post på min idrett, men jeg har ikke mottatt noen e-post fra NSF?
  11. På oppfordring. Hvordan bør en feltløype være? Snurr debatt!
  12. Skulle man forby noe måtte det være å ha fingeren i avtrekkerbøylen mens man fiklet, uansett våpen!
  13. Som Domino skriver kan endringer få uforutsette konsekvenser, det er en klubb i Oslo som har arrangert Norgesfeltstevner med F Sp Sr med kun .22 pga. restriksjoner, tror ikke disse stevnene er liv laga med Sp/Sr. Tror vi skal være forsiktige med å endre noe for å endre hele tiden.
  14. Om det er sikkerheten det er snakk om, tror jeg det er å begynne i feil ende. Enkelte peker våpnet 90* på skyteretningen for å klarere forkilinger, rørtang eller 1911. Valgte å rygge med uvissitert våpen ved en anledning i år. Helt enig at folk som sliter med sikkerheten bør bortvises. Så til topic: et av argumentene for fortsatt 6 skudd i forrige runde var at det da blir 10-12 poeng mer å fordele+ flere innersoner. At "spesialvåpen" og FGMR går i samme løype med 5/6 skudd er ikke noe sak da en fordeler skuddene etter evne i skivene, er det 6 skiver setter man skudd i 5 av dem+ man har jo litt bedre tid. I norgesfelten er det jo en st.plass med 7 skiver og da velger en jo bort en(to) skiver. Jeg synes det ser ut til at man skal endre for å endre reglene noe vært år.
  15. Jeg trodde dette var lagt dødt for et par år siden, men det står på agendaen for fagkomitekonferansen: http://www.skyting.no/2016/10/27/nytt-om-pistolkonferansen-2016/
  16. Det er også flere feltstevner på østlandet som be avholdt i sommer som enda ikke er kommet i terminlista.
  17. Hvorfor ikke Colt? Mange her inne kan utype så uendelig mye mer enn meg, men: Vanskelig å få til et godt doble action avtrekk, langt flere børsemakere kan S&W og Colt revolvere kommer etterhvært ut av timing.
  18. Det som kan være tilgjengelig er Fiocchi hos XXL. Seller&Bellot og MagTech hos Intersport Bogstadveien.
  19. Totenkopf

    1911-tråden

    STI Trojan. Du slipper ikke utenom avtrekksjobben, men ellers en brukandes pistol rett ut fra kofferten. (hvorfor får jeg ikke bildet større?)
  20. Personlig er jeg kjempefornøyd med min STI Trojan, dog må avtrekksjobb tas, og den kommer heldigvis med bare 1 magasin. Fiocchi 123gr gir mateproblemer, dog sjelden i Metalform-magasinene mine. Spartan er en økonomimodel laget av Armscor på Filipinene med "egen" ramme(?) og STI deler. En kammerat har en Tanfoglio Gold match som han er kjempefornøyd med og skyter til tider godt med, om han hadde trent tror jeg han hadde vært i nerheten av pallen på NM(om han hadde trent). Selv treffer jeg ikke en løe om jeg står midt inni med den. Mitt råd er å få prøvd disse, det er sikkert noen i klubben som er velvillige. Edit: Gemte å nevne at finnish på Trojan slites fort.
  21. Jeg spør igjen ønsker vi det sånn? Hva ville jonarlisten som opplevde det jeg opplevde tengt/skrevet?
×
×
  • Create New...