Totenkopf

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Totenkopf

 1. 22lr

  Jeg bruker Wichester Super X i min, ikke kobberbelagt men går bra til den blir tilstrekkelig skitten(kulene går sidlengs i skiva) kommer blykaker ut ved puss. Jaktdepotet har vel noe Federal bulkammo med kobberbelegg, gikk greit i min. http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=3223&prodid=12588 Har dem vist ikke inne nå.
 2. Prøv Farris Sportskyttere.
 3. Enig at dette har vært en alt annet en bra prosess, som vi nå må leve med. Det som kan gjøres for å kopensere for ett skudd mindre, er å sette opp mindre skivesett til F/G eller at F/G må skyte innersoner for å få treff. Det finnes feltfigurer med mer enn en sone......... Bra at det fortsatt er 6 skudd i M/R
 4. Bare noen tanker: Om du synes 6" 686 blir for tung, gå for en 6" 19, flott revolver selv om den ikke tåler gjevn diett av mag 1 ladninger. Selv endte jeg opp med en 686 og kjøpte en 14 en tid etterpå.
 5. Hvor er liker knappen?!
 6. Ja på mitt startkort står det kun hurtig fin, det er i hovedsak felt jeg skyter......
 7. Det bli spenende å se når dette er oppe og går........
 8. Siden du linket til er vel bare en informasjon om at det kommer ny dataløsning og en en må logge seg på min idrett. Forøvrig når klubben inførte betaling av medlemskontingent via min idrett var det flere medlemmer som måtte ha hjelp til å betale kontingenten.
 9. Når den ene klubben jeg er medlem av begynte med medlemskontinget via min idrett for 2 år siden.
 10. Hva om en mottar skytternytt og har registrert e-post på min idrett, men jeg har ikke mottatt noen e-post fra NSF?
 11. På oppfordring. Hvordan bør en feltløype være? Snurr debatt!
 12. Skulle man forby noe måtte det være å ha fingeren i avtrekkerbøylen mens man fiklet, uansett våpen!
 13. Som Domino skriver kan endringer få uforutsette konsekvenser, det er en klubb i Oslo som har arrangert Norgesfeltstevner med F Sp Sr med kun .22 pga. restriksjoner, tror ikke disse stevnene er liv laga med Sp/Sr. Tror vi skal være forsiktige med å endre noe for å endre hele tiden.
 14. Hvor er liker knappen?
 15. Om det er sikkerheten det er snakk om, tror jeg det er å begynne i feil ende. Enkelte peker våpnet 90* på skyteretningen for å klarere forkilinger, rørtang eller 1911. Valgte å rygge med uvissitert våpen ved en anledning i år. Helt enig at folk som sliter med sikkerheten bør bortvises. Så til topic: et av argumentene for fortsatt 6 skudd i forrige runde var at det da blir 10-12 poeng mer å fordele+ flere innersoner. At "spesialvåpen" og FGMR går i samme løype med 5/6 skudd er ikke noe sak da en fordeler skuddene etter evne i skivene, er det 6 skiver setter man skudd i 5 av dem+ man har jo litt bedre tid. I norgesfelten er det jo en st.plass med 7 skiver og da velger en jo bort en(to) skiver. Jeg synes det ser ut til at man skal endre for å endre reglene noe vært år.