Jump to content

Thomasnb

Members
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomasnb's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Blaser pipene har vel 1:10 som standard på .243
  2. Hvem selger dette settet mest gunstig nå om dagen? Jeg lurer på om jeg ikke skulle hatt meg et slikt selv.
  3. Burde ikke de som var så framsynte å grunnla dette meget flotte forumet hedres med VIP status? Det er viktig å tenke på hva som ikke hadde funnets her om dette ikke var grunnlagt i de skjebnesvangre mørke desemberdager Thomas
  4. Hold fila unna i første omgang. Dette er våpen som er godt tilpasset.. Hva med å bruke den litt før du ødelegger den med å file? Eller selg den til meg for kostpris hvis du har tenkt å maltraktere den.. Den trenger ant. bare å bli brukt.
  5. Poler opp igjen kammeret ditt, og få smurt opp utdrager tappen, så tenker jeg at den vil begynne å dra ut hylser jeg. Den er sikkert feit inni etter å ha stått lagret, så du må få løsnet opp igjen de ulumskhetene der.
  6. våpen, tilhørende ammo, kniv, matpakke, tolmodighet, og klær etter forholdene. Ut i skogen.
  7. 32-20 er en fin patron. Starline lager fortsatt messing i kaliber 32-20 bl.a Midway har jo 19 forskjellige typer i sin katalog iallefall, og de vil sikkert greie å skaffe selv om det står out of stock. Ellers fikser sikkert Trond Alvestad det også hvis du ber han bestille for deg. LINK HER
  8. Thomasnb

    A-Tec CMM 4

    Den demper kruttsmellen, men ikke kulesmellen.
  9. Teoretisk kan du ha 6 stk halvauto hagler om du vil
  10. Jeg har jobbet litt med en Bernando maskin, og det er IKKE bra.. Du mener ikke det seriøst? Den orker ingen ting, og den trinnløse hastighetsregulatoren er talentløs.. Den greier ikke å holde konsekvent hastighet, noe som er viktig om du skal få ett godt resultat. Dere må gjerne kjøpe søppel, men seriøst, den Bernando maskinen er IKKE verd 23000. Desverre.
  11. Thomasnb

    Skaft mellomlegg

    Kan du ikke bare spørre unge Bergedahl da? Han er på alt av messer.. Jeg snakket med han på butikken igår f.eks.. Du får tak i han på telefon evt.
  12. fikk ikke du ett flott fluta løp fra en bøsjis som gikk litt kleint Buster? Hehe..
  13. Primer - Den der er ganske lik den jeg vet skal selges, men den har skikkelig girkasse, og skap under, så den er gulvmontert.
  14. I skogen... Ingen som forteller deg godplassene der tiuren bor vettu
×
×
  • Create New...