Jump to content

kruttlappen2

Members
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Walther 1250 Dominator,kvalitet,pressisjon ?

  Jeg har hatt ett,og vil si det er midt på treet.God presisjon,men stokken passet meg ikke samt at avtrekket ikke hadde noen særlige justeringsmuligheter og ikke var helt etter min smak. Den jeg hadde var i 4.5 Nå har jeg 3 pcp rifler,en Hatsan bt65 elite side bolt i 4,5.en Hatsan at44 tactical i 5.5 og en Hammerli Ar 20 FT. Er veldig fornøyd med alle sammen og bt 65'en er den jeg bruke mest,denne er i utgangspunktet alt for kraftig,men jeg har greid å få den ned til 290 m/s med regulator og nå er den god som gull,denne er veldig presis og har mye justeringsmuligheter både på avtrekk og stokk. Ville heller anbefalt denne. Det er mange som snakker ned Hatsan,men pcp'ene er gode og mye for pengene,tror også jeg ville kjøpt sikte utenom,mye billig i pakkene.
 2. Airgunworld.org

  Flott at det er oppe og går igjen,har savnet et norsk forum. Håper mange kommer til å bruke det.
 3. Hammerli 208 rekylfjær

  Takk til byraacraten,akkurat slik det skulle gjøres.Fikk endelig tid til å prøve det,lagde meg en liten trekile og dunket forsiktig til fjæren spratt ut.Lagde meg en føringspinne til å hjelpe og få inn den nye,enkelt og greit
 4. Hammerli 208 rekylfjær

  I bruksanvisningen står det at du skal presse spring guiden inn 5 mm og vri 90 grader. Dette er gjort men det er ikke noe spor som fjæren kan taes ut av og spring guiden har ingen flat kant slik at den kunne kommet ut av sporet den ligger i. Er dette forståelig? Tror det er en sen modell. Takk for svar.
 5. Hammerli 208 rekylfjær

  Holder på å skifte rekyl fjær på denne og sliter litt. Det som står i bruksanvisningen stemmer ikke helt . Er det noen som har gjort dette før og har noen tips.
 6. Crosman 2240 tråden

  Hei,takk for svar,fant det her også. http://www.ebay.com/itm/Crosman-Deluxe- ... xydB1SinR9
 7. Crosman 2240 tråden

  Hvor fikk du kjøpt dette,har du en link?
 8. Luftvåpen - flere kuler "skjener ut"

  Sjekk at ingen av kulene er skadet i skjørtet,sorter ut noen som er uten skade og prøv. Trenger forøvrig ikke ha noe med utstyret å gjøre heller,luft er veldig ømfintlig for skytterfeil har jeg erfart
 9. Skjefte til spesialpistol

  Takk for det
 10. Skjefte til spesialpistol

  Hei,jeg har kjøpt meg en gammel franskprodusert Walther pp i .22 til spesialpistol, originalskjeftene på denne er nokså slitt og glatte når det er varmt / fuktig,og jeg vurderer å bytte disse ut. Jeg har kikket på disse og liknende: http://www.brownells.com/handgun-parts/ ... 25178.aspx så vidt jeg kan se bør de være lovlige ut i fra det jeg har lest,men hadde vært fint og fått det bekreftet. Fint om noen kunne bekrefte/avkrefte.
 11. Geir Andersen Sbsk / 6,5x55 / brems / tofot /unl poeng
 12. Bestille lyddemper fra Tyskland?

  Litt uenig her hvis det er pcp vi snakker om,har hatt både weirauch demper for luft og atec demper til .22 på samme 4,5mm pcp gevær og atecen var ikke noe dårligere heller bedre. Har nå kjøpt den nye Atec'en og den fungerer som bare det,og jeg kommer nok til å kjøpe 2 til. DENNE: https://www.xxl.no/a-tec-wave-22lr-1-2- ... 64_1_style Ingen vits i å importere noe så lenge du får et topp produkt til en rimelig penge her hjemme. Denne står for øyeblikket på en Hammerli ar-20 på 16 joule men fungerer helt topp på en kraftig Hatsan BT65 elite også . Den er som en våt fjært på hammerlien. Og en annen fordel er jo selvfølgelig at den kan brukes på .22 kruttvåpen også.
 13. BSA Meteor mk7/BSA Meteor EVO

  Jeg kjøpte denne herfra: http://www.beverensport.no/products/wei ... black-line og er kjempefornøyd. Ville heller ventet litt og kjøpt kvalitet,det dukker stadig opp bra ting på Finn.no En Feinwerkbau 300 er heller ikke å forakte og de pleier ligge på i mellom 2-3000. Under eller sidespenner er uansett å foretrekke,i hverfall etter min mening.
 14. bare å kjøpe ny regulator i fra game on tror jeg 7-800 kroner for en. Ring dem og spør.
×