Jump to content

kjøttkake

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

kjøttkake's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg kjøpte skeletool når det var gruppekjøp her på kammeret (som ble bestilt fra amerika tror jeg det var) den knakk jeg knivbladet på. Kontaktet den lokale sportsforretningen her jeg bor å ble videre formidlet til Trygve Alm. Så etter instruksjoner på hvordan forsendelsen skulle foregå sendte jeg den inn å fikk en splitter ny tilbake. No questions asked.
  2. dette er offtopic men uansett: jeg skjønner hva du mener, det skjer faktisk delvis på min skeletool cx også. men det er ingen show stopper for mitt vedkommende, for jeg "griper" jo rundt/tak i noe som er av en sånn størrelse at det stopper der vis du skjønner hva jeg mener. men mener du at tangen på din charge ikke kan lukkes fullstendig? isåfall hvor stor glippe vil du anslå at det er?
  3. Ikke for å mase altså, men blir det gruppekjøp eller? Var innom den lokale sportsforetningen her om dagen å fikk pris på Charge tti..........trommevirvel...... 2200 kr!!! Jeg ble nødt til å spørre betjeningen pent om han kunne gjenta det for jeg trodde faktisk han tulla, en helt vanvittig pris spør du meg. Jeg reiste med andre ord derfra uten ny leatherman. Så vis det ikke blir gruppekjøp er jeg nødt til å finne på no anna lurt.
  4. Jeg ser også "behov" for en leatherman til, så vis det blir nytt gruppekjøp er jeg ikke vanskelig å be. Ser nå at det er en gammel tråd, men er like fult med vis sjangsen byr seg..
  5. Hmm,den zebralight lykta så knall ut,men med batteri å lader blir det 1200kr hvertfall. Men absolutt ikke no dumt alternativ.
  6. Jeg skal ha meg lykt til EDC sekken min som er med meg hver dag i alt slags vær og føre forhold. I prissjiktet 500-800kr eller der-om-kring. Hva gir meg mest bang for the buck? Hva ville du valgt?
  7. Supert hjortetrekk,personlige erfaringer å meninger jeg er ute etter. Rifla er en t3.
  8. god aften godtfolk. jeg skal kjøpe demper til rifla å tenkte kappe pipa i samme slengen, litt for ikke å bli veldig fram tungt å litt fordi jeg syntes det er pent å praktisk. men hvor mye kan pipa kappes? det er kal.6,5x55 å har vel hørt at kapping på virker våpnets prestasjoner endel. ska jakte rev hovedsaklig, å mulig rådyr. vis det er av no matnyttig info..
  9. ønsker bare og slenge inn et kjapt spørsmål, kapre tråden litt har søkt rund litt på forumet og google, men finner mye tvetydige svar, (har desverre ikke jegerprøve-boka for hånden) vet det er oppskyting for å jakte rådyr med rifle, men det er vel ikke det for rev?
  10. ser mange av dere skriver hvordan skapene deres er skrudd fast, er det no krav til hvordan skapet skal være fast skrudd? dim på skruer og lignende?
  11. ja, er vel det...utvikle seg tæll å bli reine kontakt annonsen detti
  12. ser du bor på toten spetsen, er det noe du vil utdype? så man må evt kjøpe småvilt-kort vis man skal jakte i "statlig skog" og på toten der banker man på døra til grunneier og spør om lov?
  13. I år skal jeg jakte rev for første gang, og har noen spørsmål hvordan andre løser ting, ikke jakta i seg selv, med alt det før jakta, rev kan jaktes/skytes så lenge man har grunneiers tillatelse og det er mellom 15.7 og 15.4 , regner med jeg har forstått det riktig, men er det normalt og betale for revejakt, i såfall hvor mye? og hvordan pleier dere og gå frem for å få grunneiers tillatelse, er det f.eks vanlig og sende en skriftlig fårespørsel ? ikke at det er noe problem egentlig for tror kanskje det er i boks alt. det blei mye dumme spørsmål på engang gitt.
  14. ja,men gratis er GNU å..jeg har mac og PCB går vel bare på windows?
×
×
  • Create New...