Jump to content

kenten

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kenten's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kenten

    Hagle kaliber 20

    Måler med ein meterstokk inn i kammeret den er på tykkelsen med ein patron, da får eg 76 mm. Men skal det være noe lengre ? Målte på ein kammerat sin beretta og den var 83mm.
  2. kenten

    Hagle kaliber 20

    Har ei hagle i kaliber 20 f sarriugarte. På låskassen er den merket 20/70 men på løpet står det 20/76. Hva bør man gå ut i fra ?
  3. Eg har funnet eit firmware som fekk liv i kammeraet mitt, send meg ein pm om du trenger hjelp, viss du ikkje alt har funnet ut av det da
  4. Gjorde akkuratt det samme, såg det etter eg oppdaterte, dei burde jo informera om det. Fekk og mail om 200 for og bytta enheten, men med frakt og 1300 kr så kjøper eg heller eit annet kammera, dårlig av dem og ikkje sende eit firmware som passer til gamle kamera. virker som dem ikkje vil sende det. Finner heller ingen firmware på nett. har og sett etter firmware for ouvision um565, da dette er samme kammera. Har du funnet ut noko meir ?
  5. Noen som har ein kammerbrotsj i kaliber 7,62.x39 til leige eller salg for ein grei pris ?
  6. Eg fekk min valmet 412 brotsjet opp fra 12/70 til 12/76 hos rafdal våpen. Massive og gode hagler som tåler det.
  7. Ein ting eg lurer på . Vis man skal ha 307 win i 308 win kan man bare fresse ut spor til kraven ? Ser ganske lik ut ellers i mål. Har fårstått man kan presse 307 win i 308 win die ?
  8. Vett noen om det er nokk tykkelse i kammeret til å gjøre dette ? Er det noen som har ein brotsj liggende i 30r blaser eller veit om noen børsemakere som har ?
  9. Noen som har denne hagla og kan gji meg positive og negative erfaringer ? Hvordan er disse red label haglene ? Hva er ein grei pris på slik hagle ?
  10. Noen som har denne haglen ? Er dette gode hagler ? Er det tunge hagler ? Hvordan er finish og kvalitet ? Hva kostet haglene nye i den tiden de solgtes?
  11. Noen som veit hvor eg kan få kjøpt ruger red label all weather med synt stock og heilt fustfri låskasse og løp her i norge ? Eller er det noen her som vil selge meg ein slik ?
  12. kenten

    Benelli Argo rifle

    takker for svar. Har du montert lyddemper på rifla ? Pressisjonen snakker vi om 20 mm eller 50mm ?
  13. Tenkte eg skulle kjøpe meg ein benelli argo i kaliber 308 win , noen som har prøvet riflen i dette kaliberet ? Hvordan er presisjonen ? Er det mulig og kappe løp og montere lyddemper på denne ? Noen andre kaliber du får benelli argoen i som dere heller vil annbefale ?
  14. Noen som veit hvor man får kjøpt orginal benelli hagle reim ?
  15. Her er eit alternativ http://www.alms.no/index.cfm?tmpl=butik ... d=1041017#" target="_blank" target="_blank Heiter U.M.: Rembøylesett O/U kal 12
×
×
  • Create New...